Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht

Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Trabzon / YalincakHoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Trabzon / Yalincak - videoHoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Trabzon / Yalincak - videoHoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Trabzon / Yalincak - videoHoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Trabzon / Yalincak - videoHoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-1Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-2Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-3Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-4Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-5Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-6Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-7Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-8Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-9Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-10Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-11Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-12Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-13Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Interieur Foto-14Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Bouw Fotos-1Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Vloer Plannen-1Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht, Vloer Plannen-2
76.400 € % 10
Prijs vanaf 69.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • Trabzon / Yalincak
 • 172 m² aan 192 m²
 • 3+1, 4+1
 • 3
 • 3
 • 2017
 • 11
 • Instapklaar
 • 8 km
 • 140 m
 • 6 km
Immo nr. TRB-032

CAMPAGNE DETAILS

3+1 en 4+1 appartementen bieden een speciaal aanbod tot nieuwjaar. Alle appartementen in Trabzon bieden alleen korting voor onze klanten. Appartementen in Trabzon bieden een hoog investeringspotentieel dankzij de uitstekende locatie.

Appartementen in A-, B-, C- en D-blokken zijn klaar om te betreden en u dient het volledige bedrag contant te betalen. Alleen appartementen in E-blokken zijn nog in aanbouw en mogelijkheid tot 50% contant en 14 maanden op afbetaling.

Het aanbod is alleen geldig voor klanten van Antalya Homes. U kunt deze korting niet vinden bij de andere makelaars. Haast u naar deze campagne!

Geldig tot 29.3.2019 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Kwalitatief Onroerend Goed in Trabzon Dichtbij het Strand

Het luxueuze en kwalitatieve vastgoed bevindt zich in Yalincak, Trabzon. Het luxueuze project, gelegen temidden van veel sociale gebieden, ligt op wandelafstand van het strand van Yalıncak. U kunt onroerend goed kopen in Trabzon met een panoramisch uitzicht op zee voor een elegante leefstıjl. Dıt hoogwaardige onroerend goed ligt dichtbij vele voorzieningen, zoals winkelcentra, een bakker, een supermarkt, lokale markten, winkels, parken en bushaltes. Onroerend goed in Trabzon ligt op 3 km van het staatsziekenhuis, op 140 meter van de kustweg aan de Zwarte Zee, op 1 km van het winkelcentrum Cevahir, op 3 km van het winkelcentrum Forum, op 140 meter van het strand van Yalincak, op 6 km van Trabzon internationale luchthaven en 8 km van Trabzon centrum.

Dit project garant staat voor een luxe leven, bestaat uit 8 blokken met 11 verdiepingen met in totaal 176 kwalitatieve appartementen. Dit project is gebouwd op een totale oppervlakte van 15.500 m2. Er zijn veel sociale voorzieningen zoals een zwembad van 250 m² voor volwassenen, een zwembad voor kinderen van 50 m², een parkeergarage onder elk blok (toegang tot appartementen met de lift vanaf parkeergarages), een wandel- en fietspad, zithoeken, kinderspeelplaatsen, een fitnesscentrum, sauna, kleuterschool, observatie terrassen, cafetaria, voetbalveld, basketbalveld, volleybalveld, tennisbaan, 200 ton wateropslagtank, waterontharder, generator, dubbele lift in elk blok, conciërge en 24/7u beveiligingssysteem.

Er zijn 2 types beschikbare appartementen hier

3 slaapkamer appartementen, 172 m² met een grote woonkamer met uitzicht op zee en natuur, een grote en modern ingerichte gescheiden keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 3 balkons.

4 slaapkamer appartementen, 192 m² met een grote woonkamer met uitzicht op zee en natuur, een grote en modern ingerichte gescheiden keuken, 3 badkamers en 3 balkons.

Alle luxe en hoogwaardige appartementen zijn voorzien van centrale verwarming, warmte- en geluidsisolerend glas, airconditioning, en een TV satelliet-systeem.

Algemene Kenmerken van Hoge Kwaliteit Vastgoed in Trabzon met Panoramisch Zeezicht

Appartement / Trabzon / Yalincak

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24TennisbaanTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Trabzon Appartementen met Echt Architectonisch OntwerpTrabzon Appartementen met Echt Architectonisch Ontwerp64.800 €3+1 ,4+1, 4+2, 5+2Arakli / TrabzonSleutelklaar Vastgoed in Trabzon Turkije Dichtbij ZeeSleutelklaar Vastgoed in Trabzon Turkije Dichtbij Zee64.400 €3+1, 4+1Akcaabat / TrabzonSpectaculair Zeezicht Appartementen in TrabzonSpectaculair Zeezicht Appartementen in Trabzon70.300 €3+1, 4+1Centrum / TrabzonGezinsvriendelijk Trabzon Vastgoed met Groot Sociaal GebiedGezinsvriendelijk Trabzon Vastgoed met Groot Sociaal Gebied70.800 €3+1, 4+1Yalincak / Trabzon
Werken Bij Ons? Welkom!