Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije

Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / CentrumHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Antalya / Centrum - videoHome-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-1Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-2Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-3Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-4Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-5Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-6Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-7Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-8Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-9Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-10Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-11Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-12Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-13Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-14Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-15Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-16Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-17Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-18Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-19Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-20Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-21Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije, Interieur Foto-22
Prijs 101.300 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Centrum
 • 140 m²
 • 3+1
 • 1
 • 2
 • 2014
 • 10
 • Klaar om te verhuizen
 • 500 mt
 • 1,6 km
 • 15 km
Immo nr. AYT-2046

Top 3 redenen om te kopen

• Omringd door sociale voorzieningen
• Overdekte parkeerplaats
• Geschikt voor gebruik thuis op kantoor

Driezijdig appartement in een centraal gebouw met parkeergarage in Antalya

Het appartement in de stijl van een kantoor aan huis is gelegen in de wijk Kızılsaray in Muratpaşa, de centrale wijk van Antalya. Het appartement ligt op loopafstand van het gouverneurskantoor, de burgerlijke stand en de notariskantoren. Het appartement ligt op 100 meter van de Yener Ulusoy Boulevard, 550 meter van het winkelcentrum MarkAntalya, 1,6 km van het Mermerli-strand en 15 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het gebouw met 10 verdiepingen is gebouwd op een terrein van 1.995 m² en bestaat uit 3 commerciële en 40 appartementseenheden. Het heeft een conciërge, een overdekte parkeerplaats, liften en 24/7 beveiligingscamerasystemen.

Type appartement

Appartement met 3 slaapkamers heeft een woonkamer, een aparte keuken, een toilet, een badkamer en 2 balkons.

Appartement te koop in Antalya Turkije is uitgerust met een stalen deur, glasvezelinternetinfrastructuur en rolluiken. U kunt dit appartement zowel als woning als kantoor gebruiken om uw bedrijf te runnen zonder uw eigen woonruimte te verlaten.

Algemene Kenmerken van Home-office stijl appartement te koop in Antalya Turkije

Appartement / Antalya / Centrum

LiftIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsBeveiligingscameraRolgordijnenDoucheInternetBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 101.300 €*Prijs update op 19.03.2021 17:10:24

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gegarandeerde Huur Appartementen in Konyaalti AntalyaGegarandeerde Huur Appartementen in Konyaalti Antalya100.200 €2+2 dpKonyaalti / AntalyaAntalya Appartementen in Konyaalti Dichtbij het StrandAntalya Appartementen in Konyaalti Dichtbij het Strand93.100 €2+1Konyaalti / AntalyaAppartementen met uitzicht dicht bij de zee in AntalyaAppartementen met uitzicht dicht bij de zee in Antalya105.000 €2+1, 3+1Konyaalti / AntalyaInstapklaar 3+1 appartement tegenover vier fronten in Lara AntalyaInstapklaar 3+1 appartement tegenover vier fronten in Lara Antalya106.000 €3+1Lara / Antalya