Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hoog Rendement Investering is Bouwgrond Kopen in Turkije

9.10.2012

Turkije is een snel ontwikkelende land dat is overvloedig aanwezig in vastgoed gerelateerde investering. Het land heeft een ongelooflijk jonge bevolking die de lokale noodzaak voor onroerend goed trekt. Turkije heeft een groeiende buitenlandse directe investeringen op een hoog niveau een groeiende vraag naar winstgevende ruimte. Het verhogen van de lokale onroerend goed aankopen kunnen ook maken kans voor de ontwikkeling als het gaat om prijsstelling van een onroerend goed. Daarnaast heeft Turkije een groeiende toeristische sector met nagenoeg enorme kans voor verdere ontwikkeling waaruit blijkt dat er een noodzaak voor korte huurwoning en vakantie huizen te koop. Bovendien is Turkije politiek bij het overnemen van zowel westerse als oosterse overheden waaruit blijkt dat zij op een dag zou veranderen in een van de meest strategisch belangrijke landen over de hele wereld.

Turkije moet Meer Bouwgronden Produceren

Als het gaat om de lokale vraag, kan een belegger gaan in de vastgoedsector alleen te concentreren op deze beoogde groep. Bijna de helft van de totale bevolking van Turkije is jonger dan 25 jaar, de meeste van hen zijn in Istanbul, Antalya, Adana, Bursa, Konya, Izmir en Ankara. Onroerend goed in de genoemde steden is schaars, maar er is een opkomende investeringen in onroerend goed. Eigendom vraag creëert werkgelegenheid die verder naar binnen immigratie genereren van het platteland van mensen die op zoek zijn naar een baan. Dit is een ultieme decor voor een investeerders die landt zoekt te koop. Woningen vraag is voortdurend groeit. Om te voldoen aan de eis voor het produceren van vastgoed-eenheden, Turkse regering levert nieuwbouw gronden te koop. Gemeenten van bovengenoemde steden produceert land voor appartementen en gronden voor huizen. Deze percelen heeft bouwvergunning en alle stedelijke behoeften. De prijzen van het land met bouwvergunning is laag tegenwoordig. Verhoging van de vastgoedprijzen ook effect op de grondprijzen. Een belegger die koopt in de residentieel vastgoed zou kunnen verwerven aanzienlijke inkomsten en geniet een hoge kapitaalopbrengst.

Het is Tijd om een Land Kopen in Turkije

Zoals vermeld, is directe buitenlandse investeringen aanzienlijk in opkomst in Turkije als zijn regering heeft alles met het oog op de directe buitenlandse investeringen trekken. Nergens is het bewijs van de buitenlandse directe investeringen meer duidelijk dat in de vastgoedsector. Substantiële investering is uit het Midden-Oosten en Europa in grote commerciële en residentiële ontwikkelingen creëren van werkgelegenheid en versterking van de economie. Bovendien is de directe buitenlandse investeringen het behoud van de toerisme en de reisbranche, die onder-gefinancierd door de Turkse regering en die eerder is aanzienlijk afhankelijk van de particuliere sector. Beleggers weten dat de enorme omvang van het land. Geografische en culturele diversiteit geeft aan dat Turkije aanmerkelijk kan de ontwikkeling van haar toerisme-industrie. Op dit moment heeft Turkije alleen een vakantie-industrie, maar pogingen zijn bereid om Turkije een zakenreis locatie.

Toerisme nummers worden jaarlijks toe. Veel van deze toeristen zijn ook de aankoop van onroerende goederen aan de kust van Turkije. Eigendom te koop aan buitenlanders creëert een zinvolle industrie voor een perceel belegger te overwegen van tijdelijke hoog rendement investeringen om de productie van onroerende goederen.

De laatste factor die de vraag van onroerend goed in Turkije als een beleggingsproduct is de realiteit dat Turkije politiek verder de internationale betrekkingen te ontwikkelen. Ook Turkije nadert tot een Europese Unie-lid en de regering van Turkije geworden is blijven er alles aan doen om beslissingen en het beleid af te stemmen op landen die aanvaardbaar zijn voor de Europese Unie. Als ze uiteindelijk lid van de EU, dan buitenlandse investeringen zal zeker verder toenemen. Om deze redenen, is het een goed moment om een grond te kopen als een investering in Turkije.

Immo Nieuws12.10.2019
Het Liefdesverhaal van Mexico tot Antalya
6.10.2019
56e Antalya Golden Orange Film Festival Antalya Begint op 26 Oktober
17.9.2019
Directe Charter Vluchten Starten van Antalya naar India
12.9.2019
Antalya is de 10e Meest Bezochte en Geprefereerde Stad ter Wereld
27.8.2019
Waarom Investeren in Turks Vastgoed?
23.7.2019
Antalya's Architecturale Textuur van Vroeger tot Nu
18.7.2019
Is het Kopen van Vastgoed in Turkije een Goede Investering?
13.7.2019
Turkije: 7de land om te Leven en Werken over de Wereld
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP