Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon

Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Trabzon / CaykaraHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Trabzon / Caykara - videoHoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-1Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-2Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-3Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-4Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-5Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-6Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-7Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-8Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-9Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-10Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-11Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-12Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-13Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon, Interieur Foto-14
Prijs 42.400 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Caykara
 • 210 m²
 • 3+1 dp
 • 2
 • 1
 • 5
 • Klaar om te verhuizen
 • 16 km
 • 75 km
Immo nr. TRB-128

Top 3 redenen om te kopen

• Uitzicht op de natuur met schone lucht
• In het stadscentrum
• Hoogwaardig vakmanschap voor een betaalbare prijs

Centrale duplex met hoogwaardig vakmanschap en uitzicht op de natuur in Çaykara

Het duplex appartement is gelegen in Çaykara, Trabzon, en is gelegen op een heuvel met groen. Çaykara
biedt een grote selectie aan natuurgebieden en nationale parken voor mensen die ervan genieten, zoals het Uzungol-meer, de Sultan Murat- en Multat-plateaus, het Gornek Tabiat-park en vooral de Solaklı-stroom die aan de overkant van het water ligt.

Trabzon appartement te koop ligt dicht bij sociale en lokale voorzieningen zoals markten, moskeeën, etc. Dit appartement ligt op een centrale locatie en tegenover het districtsbestuur, het politiegebouw en de sportarena. Het duplex appartement ligt op 400 meter van het stadscentrum van Çaykara, 10 km naar de Hapsiyas-brug, 18 km naar het Uzungol-meer, 38 km naar het Surmene-centrum, 71 km naar de internationale luchthaven Trabzon, 72 km naar de technische universiteit Karadeniz en 73 km naar het winkelcentrum Trabzon.

Het woongebouw heeft een cv-installatie (2 ton kolen per jaar), een video-intercomsysteem, een lift en open parkeerplaatsen.

Soorten appartementen

Duplex appartement met 3 slaapkamers heeft een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een berging en een terras.

Het duplex appartement is voorzien van een garderobe, een video-intercomsysteem, laminaatvloer en een wasruimte. Tevens is het ruime terras beschikbaar vanaf 3 kamers.

Algemene Kenmerken van Hoogwaardig appartement voor een betaalbare prijs in Trabzon

Appartement / Trabzon / Caykara

LiftParkeerplaatsDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 42.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in Trabzon Yalıncık dicht bij voorzieningenAppartementen in Trabzon Yalıncık dicht bij voorzieningen40.900 €3+1Centrum / TrabzonTrabzon Appartementen met Geweldig Zee- & DalzichtTrabzon Appartementen met Geweldig Zee- & Dalzicht39.800 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1 Ortahisar / TrabzonModern ontworpen woningen met familieconcept in TrabzonModern ontworpen woningen met familieconcept in Trabzon42.900 €3+1Ortahisar / TrabzonGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zeeGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zee42.900 €3+1Ortahisar / Trabzon