Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya

Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / ObaHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Alanya / Oba - videoHoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-1Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-2Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-3Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-4Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-5Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-6Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-7Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-8Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-9Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Interieur Foto-10Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Vloer Plannen-1Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Vloer Plannen-2Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Vloer Plannen-3Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Vloer Plannen-4Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya, Vloer Plannen-5
Prijs vanaf 55.000 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Oba
 • 54 m² - 170 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dp
 • 1, 2, 3, 4
 • 1, 2, 3, 4
 • 08/2022
 • 4
 • In opbouw
 • 4,5 km
 • 1,3 km
 • 37 km
Immo nr. AYT-2093

Top 3 redenen om te kopen

• Ontwikkelingsgebied
• Nieuwbouwproject
• Geweldige investeringsmogelijkheid

Elegant ontworpen appartementen in een voorkeursgebied dicht bij alle voorzieningen in Alanya

Hoogwaardige appartementen zijn gelegen op de perfecte locatie in de wijk Oba in Alanya. Oba is een van de meest geprefereerde gebieden voor verblijfs- en investeringsdoeleinden geworden dankzij de uitstekende sociale voorzieningen en betaalbare vastgoedprojecten van hoge kwaliteit. Het project ligt op slechts een steenworp afstand van alle sociale en dagelijkse voorzieningen; 750 meter naar de scholen, 950 meter naar ALKU onderwijs- en onderzoeksziekenhuis, 1,3 km naar het strand, 4,5 km naar het centrum van Alanya, 6 km naar Damlataş grotten en kabelbaan, 7 km naar het kasteel van Alanya, 37 km naar Alanya Gazipaşa Airport en 132 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het woonproject is gelegen op een terrein van 3.000 m² en bestaat uit 2 blokken. Er zijn veel gemeenschappelijke voorzieningen zoals parkeerplaatsen, buitenzwembad, zitgedeeltes, speeltuinen, sauna, fitnessruimte, jacuzzi en lift.

Appartementen in Alanya bestaan ​​uit woonkamers, open keukens, badkamers, en-suites, balkons en terrassen. De badkamer- en keukenkasten, vestiaires en airconditioners worden in alle appartementen instapklaar opgeleverd. Bovendien hebben de appartementen in Alanya te koop hoogwaardige materialen, waaronder een douchecabine, spotverlichting, stalen deur, dubbele beglazing en zijn ze uitgerust met TV-satellietsystemen en een gedeelde generator.

Algemene Kenmerken van Hoogwaardige appartementen in een luxe complex in Alanya

Appartement / Alanya / Oba

SaunaLiftZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement55.000 €2+1 Appartement77.000 €3+1 Appartement99.000 €4+1 Appartement130.000 €*Prijs update op 8.04.2021 14:31:34

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuwe Appartementen op 700 Meter van het Strand in AlanyaNieuwe Appartementen op 700 Meter van het Strand in Alanya54.000 €1+1, 2+1 dpMahmutlar / AlanyaAlanya appartementen dichtbij alle voorzieningen in ObaAlanya appartementen dichtbij alle voorzieningen in Oba53.000 €1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dpOba / AlanyaHotel Concept Vastgoed met Zeezicht in Alanya MahmutlarHotel Concept Vastgoed met Zeezicht in Alanya Mahmutlar55.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1Mahmutlar / AlanyaZee- en Natuurzicht Luxe Appartementen in AlanyaZee- en Natuurzicht Luxe Appartementen in Alanya55.600 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpKargicak / Alanya