Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya

Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / DosemealtiHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Antalya / Dosemealti - videoHoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-1Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-2Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-3Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-4Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-5Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-6Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-7Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Interieur Foto-8Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Bouw Fotos-1Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Bouw Fotos-2Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya, Bouw Fotos-3
Prijs 239.800 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Dosemealti
 • 240 m² - 325 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 3
 • 06/2021
 • 2
 • In opbouw
 • 20 km
 • 16 km
 • 27 km
Immo nr. AYT-2015

Top 3 redenen om te kopen

• 300 meter van de snelweg
• Slimme thuissystemen, privétuin en zwembad
• Eigen open parkeerplaats

4+1 duplex villa's dicht bij het openbaar vervoer in Döşemealtı Antalya

De villa's die te koop zijn in Antalya, Turkije, zijn gelegen op een gunstige locatie, dichtbij de snelweg Antalya-Burdur in de wijk Döşemealtı, in de buurt van Yes. De villa's met slimme thuissystemen liggen dicht bij markten, openbare bazaars en boerenmarkt, scholen, haltes van het openbaar vervoer, moskeeën, ziekenhuizen, apotheken. Moderne villa's liggen op 300 meter van de snelweg en haltes van het openbaar vervoer, 13 km naar het winkelcentrum Özdilek, 16 km naar het Konyaalti-strand, 20 km naar het stadscentrum van Antalya en 27 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

De villa's van hoge kwaliteit zijn gebouwd op een terrein van 597 m² en hebben een eigen ingang, een zwembad, een eigen parkeerplaats en 24/7 bewakingscamerasystemen.

Soorten villa's

Duplex villa's met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, 2 en-suite badkamers, een kleedkamer, een wasruimte, 2 balkons en een terras.

De villa's met een eigen toegangssysteem hebben slimme thuissystemen, stalen deur, airconditioners, vloerverwarming, aardgasinfrastructuur, keukenapparatuur, automatische jaloezieën, tv-satelliet, boiler, garderobe en ledverlichting.

Algemene Kenmerken van Hoogwaardige duplex villa's met privézwembad in Antalya

Villas / Antalya / Dosemealti

ZwembadParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 239.800 €*Prijs update op 3.02.2021 16:23:06

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Superieure VillaSuperieure Villa214.700 €6+1 dpDosemealti / AntalyaCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in AntalyaCharmante Duplex Villa Midden in de Natuur in Antalya200.000 €5+1 dpKepez / AntalyaVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya DosemealtiVerzorgd Huis Omgeven door Natuur in Antalya Dosemealti245.100 €7+2Dosemealti / AntalyaLuxueuze Triplex Villa's in Lara Antalya 1 km van StrandLuxueuze Triplex Villa's in Lara Antalya 1 km van Strand256.500 €4+1Lara / Antalya