Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce

Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / CentrumHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Duzce / Centrum - videoHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-1Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-2Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-3Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-4Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-5Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-6Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-7Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-8Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce, Interieur Foto-9
36.200 € % 20
Prijs 29.000 €
 • Algemeen Details
 • Studio
 • ZONDER COMISSIE
 • Duzce / Centrum
 • 60 m²
 • 1+0
 • 1
 • 09/2023
 • In opbouw
 • 11 km
 • 32 km
 • 195 km
Immo nr. DZC-0001

CAMPAGNE DETAILS

Het investeringsproject biedt aan om studentenhuisvesting te kopen tegen een gereduceerde prijs voor klanten van Antalya Homes! Het detail van de verlaagde prijs is als volgt:

• De verkoopprijs van een wooneenheid daalde van 350.000 TL naar 280.000 TL.

Opmerking: de campagne is geldig voor geselecteerde eenheden en is alleen beschikbaar voor contante betaling.

Schiet op om te profiteren van gereduceerde prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Geldig tot 30.04.2021 09:00:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 redenen om te kopen

• Huurinkomstengarantie
• Naast de universiteit
• Avkastning på investering från 8 år

Investeringen studentenhuisvesting naast de universiteit in Düzce Geleverd door UNIVA

Studentenwoningen te koop bevinden zich naast de universiteit in Düzce. Het is een studentenflatproject op loopafstand van de universiteit van Düzce, met 58.000 studenten. Düzce heeft een huisvestingsprobleem voor studenten in de stad en kan niet voldoen aan de toegenomen vraag van de studenten. UNIVA Student Houses biedt een alternatief voor zowel studenten als investeerders en belooft dankzij de vraag een hoog investeringsrendement. Studentenwoningen te koop in Düzce ligt op 400 meter van de universiteit van Düzce, 8 km van het busstation, 11 km van het stadscentrum en 195 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

UNIVA richt zich op de steden met onvoldoende slaapzalen, sociale activiteiten, huiselijke en fysieke omstandigheden. Op deze manier garanderen ze de belegger een dynamisch investeringsmodel, dat grote opbrengsten oplevert met kleine besparingen. Het project is een slaapzaal en heeft een management dat het hele bedrijf zelf regelt, zoals onderhoud en reparatie, het vinden van huurders en contributie. De belangrijkste voordelen van dit nieuwe investeringsmodel kunnen worden teruggebracht tot;

Minimaal 8% (tot 12%) huurinkomstengarantie gedurende 5 jaar,
• Rendement op investering in 8 jaar (in traditionele investeringsmogelijkheden kan dit 16-25 jaar duren),
• Geschikt voor het verkrijgen van Turks staatsburgerschap.

De studentenflat bestaat uit 567 appartementen met een capaciteit van 1.701 bedden op een terrein van 34.711 m². Het project bestaat uit een bibliotheek, wifi, opslagruimtes, studeerkamers, kopieercentra, schoonmaakdiensten, wasruimte, gezondheidsdiensten, receptie, bioscoop, hobbykamers, tv- en speelkamers, muziek- en kunstkamers, overdekt zwembad, fitnessruimte, sportruimtes, eetzaal, café, markt, winkelgebieden, kapper en moskee. De slaapzaal biedt ook woonruimtes voor gezinnen van de studenten die ook korte bezoeken.

De studio's hebben een slaapkamer en een badkamer. Keukens en woonkamers zijn gemeenschappelijke ruimtes voor elk van de 2 studio's, gepland voor 3 studenten om comfortabel te wonen. De studio's zijn volledig gemeubileerd, met hoogwaardige materialen.

Let op: De studentenhuisvesting is alleen geschikt voor investeringsdoeleinden. De eigenaar heeft de eigendomsakte, maar geen recht om de slaapzalen te betrekken. UNIVA Student House verzorgt alle onderhouds-, reparatie-, facilitaire zaken, contributie- en huurderzoekprocessen.

Algemene Kenmerken van Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in Düzce

Commerciële / Duzce / Centrum

LiftZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinTV SatellietOpen plan keukenStadscentrum
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

36.200 €% 20  Prijs 29.000 €*Prijs update op 15.04.2021 11:30:43

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties