Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huuropbrengsten Gegarandeerd Vastgoed te Koop

Antalya Homes biedt goede huuropbrengst gegarandeerde appartementen, huizen, winkels, bedrijven te koop in Turkije op deze advertentie pagina. Sommige van de woningen hebben door het bouwbedrijf zelf huurinkomsten gewaarborgd. Wij hebben winkels te koop met huurder die al een langlopende huurovereenkomst heeft.

Vormen van Beschikbaar Vastgoed te Huur in Turkije

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen bij het overwegen van de verschillende soorten woningen te huur. Het is nuttig om jezelf eerst vertrouwd met deze opties. De grond van de vakantiewoning zijn onder meer:

1. Huizen met grote tuin te huur

Afhankelijk van de locatie en de afmeting van het huis, huurt voor grondeigendom kan variëren van € 1.000 tot € 10.000 per maand. Het grondbezit kan worden opgesplitst in 3 hoofdtypen:

i. Penthouse: Dit zijn huizen die gemeenschappelijke muren delen met buren aan weerszijden, tenzij aan het einde van een rij.

ii. Twee onder een kap huizen. Deze huizen delen een muur gemeen met een buur.

iii. Eengezinswoningen / huizen. Deze huizen delen geen muur met andere huizen.

2. Hoge gebouwen en appartementen te huur

i. Appartementen in Turkije (Alleenstaande aparts)

Een complete unit zou kosten € 300 tot € 1.000 per maand ongeveer te huren in Turkije, terwijl een kamer kan kosten tussen de € 100 en € 500.

ii. Kamer verhuur

De maandelijkse kosten van het delen van een flat gaat van € 150 tot € 250, afhankelijk van of u het huren van een typische of slaapkamer. Het is belangrijk om vooraf eens te worden over onderwerpen zoals het delen van elektriciteit, water en telefoonrekeningen en recht op privacy.

iii. Serviceflats

Deze hebben soms sporthallen, cafetaria's, zakencentra en schoonmaakdiensten. De maandelijkse huurkosten voor deze meestal bestrijken het hele traject van € 300 tot € 1.000 voor een appartement met een slaapkamer, en € 400 tot € 1.500 voor een twee-slaapkamer appartement.

iv. Verhuur Appartementen

Dit zijn panden met faciliteiten zoals beveiliging, sportscholen en zwembaden. Kleinere condominiums misschien niet zo veel faciliteiten. Maandelijkse huurkosten voor flatgebouwen liggen doorgaans tussen de $ 2.500 en $ 10.000.

v. Penthouses te huur

Penthouses hebben vaak hun eigen zwembaden, daktuinen en patio's. Ze boven bijna alle van de hoge gebouwen in Singapore. Huurlasten gaan meestal van $ 10.000 tot $ 30.000 per maand.

Huurvoorwaarden

Verhuur appartementen zijn goed uitgerust, deels gemeubileerd of ongemeubileerd.

Goed uitgerust betekent het hok wordt geleverd met een complete set van meubels, apparaten (zoals, TV, magnetron kookplaat) en witte producten (bijvoorbeeld koelkast, wasmachine).

Deels gemeubileerd betekent het appartement bevat de fundamentele witte producten, verlichting en gordijnen, maar geen of weinig meubilair.

Gestoffeerd betekent dat de woning is gerenoveerd, maar kaal, misschien alleen met de lichten gemonteerd. Natuurlijk is het meestal mogelijk om te vragen voor de verhuurder om items toe te voegen "deze kunnen allemaal worden geruild voordat u zich aanmeldt de huurovereenkomst en kan worden geïntegreerd in de huurlasten.

Lees meer over Huurvoorwaarden

7 Stappen huis of appartment huren in Turkije

Nadat u bekend bent met de mogelijkheden, kunt u de volgende stappen uit om de vakantiewoningen die u geïnteresseerd bent te huren.

1. Bepaal uw positie

Het hebben van een begroting ter zal u helpen beslissen het soort eigendom te huren, evenals de locatie. Zorg ervoor dat uw budget is flexibel genoeg om situaties waarin u niet in staat bent om een huis dat is zowel binnen uw middelen, alsmede op een specifieke locatie van uw voorkeur zoeken te stoppen.

2. Beslis over het soort vastgoed en de plaats

Factoren om rekening te houden bij het maken van deze beslissing zijn de faciliteiten die u nodig heeft, het grote openbaar vervoer, de leeftijd en het aantal gezinsleden, de afstand tot kantoor of school districten en de gemakken die u zou willen, zoals supermarkten en bibliotheken.

3. Verzamel bepaalde opties

Ten eerste, inspecteren advertenties en het gebouw internetsites om te komen met een catalogus van mogelijke eigenschappen die uw selecties past op locatie, budget en andere overwegingen. U kunt zich ook bezig een of twee agenten om te helpen in uw bezichtigingsreis.

4. Bereid je voor op vakantiewoningen bezichtigingen

Bezoek de kortlijst van huizen en appartmenten en neem foto's en notities op elke om u te helpen een beslissing later. Het is nuttig om te bezoeken op verschillende tijdstippen van de dag om een idee te krijgen van de buurt te krijgen. U kunt dan verder lijstje en doe een tweede bezichtiging, indien nodig. Maak een notitie van eventuele reparaties of extra meubels die u wilt hebben voordat je verplaatsen inch

5. Teken de Intentieverklaring

Zodra u vestigen op de woning die u wilt u huren meestal dan ondertekenen een intentieverklaring, waarin staat uw ontwerpen van huurhuis aan, alsmede alle eisen die je hebt. Concentreer je op de volgende onderdelen van de intentieverklaring:

- De diplomatieke / Repatriëring clausule. Hierdoor kunt u soms om het contract na 2 maanden van tevoren te beëindigen en uw borgsom vorderen, in het geval dat je naar een ander land van uw bedrijf of je baan verliest.

- Reservering / Goede trouw Borg. Dit is meestal een maand huur. Na de LOI is ondertekend en deze is betaald, kan de eigenaar niet verhuren het pand aan anderen.

- Borg. Dit is meestal een maand huur per jaar van de huur. Zodra de leaseperiode is afgelopen, wordt dit bedrag terugbetaald. Als er kosten ontstaan als gevolg van de huurder het breken van de voorwaarden in de huurovereenkomst (bijvoorbeeld schade aan de woning), de eigenaar kan een behoorlijke hoeveelheid af te trekken van deze waarborg.

- Huurtermijn. De standaard huurperiode is een jaar of langer, en het akkoord kan een optie tot verlenging, die doorgaans vereist 2 of 3 maanden van te voren uit te oefenen.

- Wil. Duidelijk uw behoeften (zoals nieuwe meubels). Zodra de LOI is ondertekend, wordt de eigenaar verplicht om alles wat gevraagd voor geven.

6. Teken de huurovereenkomst

Na ondertekening van de intentieverklaring en het neerzetten van een storting, zult u ondertekent de huurovereenkomst. U zult ook moeten betalen het voorschot samen te huren met de ondertekening. Wees je bewust van de volgende componenten:

- Zorg ervoor dat termen die in het intentieverklaring zijn ook aanwezig in de pachtovereenkomst.

- Installatie en maandelijkse kosten. U bent over het algemeen verantwoordelijk voor de installatie kosten en maandelijkse rekeningen voor de water-, gas-en elektriciteitsvoorziening, woon-telefoonlijn, kabeltelevisie en breedband internet verbinding. Af en toe kun je ruilen een paar van deze in de opdracht voorziet, zoals Kabel televisie of internet factuur.

- Reparatie en onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor de beterende hand werken die niet meer dan een bepaald bedrag, soms € 50-300, tenzij dit noodzakelijk is de reparatie is te wijten aan een niet. Ook zullen bepaalde onderhoudsdiensten zoals tuinman en het zwembad schoonmaken zijn op uw kosten.

Ook u zou kunnen hebben om de agent een halve maand is op provisie een maand afhankelijk van de leasetermijn te betalen.

7. Het overnemen van het vakantiewoning

Controleer de inventarislijst te zorgen dat alle onderdelen aanwezig zijn, en noteer als die er zijn gebreken. Zorg er ook voor u verzamelt een complete set sleutels.

Meer woning in AntalyaBelek appartementen en woning in Belek

 • Studentenhuizen met huurinkomstengarantie in SakaryaStudentenhuizen met huurinkomstengarantie in SakaryaRYX-0002Prijs 34.000 €40.200 €% 15Studentenhuizen die te koop staan in Sakarya liggen pal naast de Sakarya Universiteit. Het is een bedrijfsmodel met hoge winst dat een hoog investeringsrendement belooft.lees meerCentrum / Sakarya1+01

  Bewaar als favoriet!

 • Huurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in DüzceHuurinkomsten gegarandeerd studentenhuisvesting in DüzceDZC-0001Prijs 28.900 €36.100 €% 20Studentenhuisvesting bevindt zich dicht bij de universiteit in Düzce. Er is veel vraag naar dankzij de grote studentenpopulatie.lees meerCentrum / Duzce60 m²24 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Studentenhuizen naast de Universiteit van KocaeliStudentenhuizen naast de Universiteit van KocaeliKCO-0008Prijs 40.200 €50.500 €% 20Studentenappartementen in Kocaeli, die dicht bij de universiteit liggen, vallen op door hun hoge investeringsrendement, huurinkomsten en terugkoopgaranties.lees meerCentrum / Kocaeli1+0124 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Gloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zeeGloednieuwe Trabzon-appartementen met uitzicht op zeeTZX-0159Prijs vanaf 43.300 €De appartementen te koop zijn gelegen in Trabzon, Ortahisar. Centraal gelegen appartementen bevinden zich in een modern wooncomplex met voorzieningen als een lift, conciërge en beveiliging.lees meerOrtahisar / Trabzon3+1212 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Winkels in Trabzon Aan de overkant van de universiteit in PelitliWinkels in Trabzon Aan de overkant van de universiteit in PelitliTZX-0158Prijs 185.600 €De winkels die te koop zijn, bevinden zich in Pelitli, Trabzon. De winkels bevinden zich op een gunstige locatie dichtbij alle sociale voorzieningen die een investeringsmogelijkheid bieden.lees meerCentrum / Trabzon359 m²12 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Commerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya TurkijeCommerciële winkel in Turkije met huurinkomsten in Antalya TurkijeAYT-2028Prijs 237.200 €De commerciële winkel die te koop is, bevindt zich aan de Aspendos Boulevard in Antalya. Investeringswinkel is omgeven door markten en bedrijven.lees meerCentrum / Antalya618 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Huurinkomstengarantie Commercieel onroerend goed in BursaHuurinkomstengarantie Commercieel onroerend goed in BursaYEI-0083Prijs 1.319.900 €Het commerciële vastgoed in Turkije bevindt zich in Bursa. De winkel met een 10-jarige huurder is gelegen op een gunstige locatie.lees meerOsmangazi / Bursa741 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Commerciële winkels naast het metrostation in BağcılarCommerciële winkels naast het metrostation in BağcılarIST-537Prijs vanaf 278.400 €Commerciële winkels zijn gevestigd in Bağcılar İstanbul. De winkels hebben luxe interieurkenmerken, zoals een sauna, overdekte parkeerplaatsen en een zwembad.lees meerBagcilar / Istanbul100 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Sleutelklare kantoren omringd door alle voorzieningen in IstanbulSleutelklare kantoren omringd door alle voorzieningen in IstanbulIST-534Prijs vanaf 217.800 €Het kantorencomplex is gelegen in Istanbul, Turkije. Ruime kantoren zijn eigendomsakte gereed, hebben verschillende grootte-opties en bevinden zich op de bovenste verdieping van het grootste winkelcentrum in de regio, met gemakkelijke toegang tot alle dagelijkse en sociale voorzieningen.lees meerEyup / Istanbul24 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • 5-sterren hotel 300 meter van het strand in Side, Antalya5-sterren hotel 300 meter van het strand in Side, AntalyaTIC-148Prijs 29.110.900 €5-sterrenhotel te koop is gelegen in Side, 300 meter van het strand. Het hotel heeft 3 miljoen € jaarlijkse huurinkomsten. Het hotel met een capaciteit van 372 kamers bevindt zich in de derde straat van de kust.lees meerSide / Antalya36.000 m²

  Bewaar als favoriet!


 • Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(230)12Maand(161)24Maand(67)36Maand(15)48Maand(4)60Maand(1)( %0 rente )

  TypeAlle(801)Appartement(551)Villas(146)Land(30)Commerciële(74)

  SlaapkamerAlle801Studio(30)1+1(255)2+1(378)3+1(331)4+1(240)5+1(104)6+(50)

  PrijsklasseAlle(801)up to 50.000 €(84)50.000-75.000 €(141)75.000-100.000 €(110)100.000-150.000 €(148)150.000-200.000 €(61)200.000-300.000 €(84)300.000-500.000 €(76)500.000-1.000.000 €(66)1.000.000 €(49)

  Toon Alleen Zeezicht Woningen

  Stad, GebiedALLE LOCATIES(801)ANKARA(3)ANTALYA(167)ISTANBUL(227)ALANYA(217)BODRUM(3)BELEK(27)KEMER(19)KALKAN(33)YALOVA(15)TRABZON(35)BURSA(46)SAKARYA(2)KOCAELI(6)DUZCE(1)

  GA NAAR
  TOP