Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huuropbrengsten Gegarandeerd Vastgoed te Koop

Antalya Homes biedt goede huuropbrengst gegarandeerde appartementen, huizen, winkels, bedrijven te koop in Turkije op deze advertentie pagina. Sommige van de woningen hebben door het bouwbedrijf zelf huurinkomsten gewaarborgd. Wij hebben winkels te koop met huurder die al een langlopende huurovereenkomst heeft.

Vormen van Beschikbaar Vastgoed te Huur in Turkije

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen bij het overwegen van de verschillende soorten woningen te huur. Het is nuttig om jezelf eerst vertrouwd met deze opties. De grond van de vakantiewoning zijn onder meer:

1. Huizen met grote tuin te huur

Afhankelijk van de locatie en de afmeting van het huis, huurt voor grondeigendom kan variëren van € 1.000 tot € 10.000 per maand. Het grondbezit kan worden opgesplitst in 3 hoofdtypen:

i. Penthouse: Dit zijn huizen die gemeenschappelijke muren delen met buren aan weerszijden, tenzij aan het einde van een rij.

ii. Twee onder een kap huizen. Deze huizen delen een muur gemeen met een buur.

iii. Eengezinswoningen / huizen. Deze huizen delen geen muur met andere huizen.

2. Hoge gebouwen en appartementen te huur

i. Appartementen in Turkije (Alleenstaande aparts)

Een complete unit zou kosten € 300 tot € 1.000 per maand ongeveer te huren in Turkije, terwijl een kamer kan kosten tussen de € 100 en € 500.

ii. Kamer verhuur

De maandelijkse kosten van het delen van een flat gaat van € 150 tot € 250, afhankelijk van of u het huren van een typische of slaapkamer. Het is belangrijk om vooraf eens te worden over onderwerpen zoals het delen van elektriciteit, water en telefoonrekeningen en recht op privacy.

iii. Serviceflats

Deze hebben soms sporthallen, cafetaria's, zakencentra en schoonmaakdiensten. De maandelijkse huurkosten voor deze meestal bestrijken het hele traject van € 300 tot € 1.000 voor een appartement met een slaapkamer, en € 400 tot € 1.500 voor een twee-slaapkamer appartement.

iv. Verhuur Appartementen

Dit zijn panden met faciliteiten zoals beveiliging, sportscholen en zwembaden. Kleinere condominiums misschien niet zo veel faciliteiten. Maandelijkse huurkosten voor flatgebouwen liggen doorgaans tussen de $ 2.500 en $ 10.000.

v. Penthouses te huur

Penthouses hebben vaak hun eigen zwembaden, daktuinen en patio's. Ze boven bijna alle van de hoge gebouwen in Singapore. Huurlasten gaan meestal van $ 10.000 tot $ 30.000 per maand.

Huurvoorwaarden

Verhuur appartementen zijn goed uitgerust, deels gemeubileerd of ongemeubileerd.

Goed uitgerust betekent het hok wordt geleverd met een complete set van meubels, apparaten (zoals, TV, magnetron kookplaat) en witte producten (bijvoorbeeld koelkast, wasmachine).

Deels gemeubileerd betekent het appartement bevat de fundamentele witte producten, verlichting en gordijnen, maar geen of weinig meubilair.

Gestoffeerd betekent dat de woning is gerenoveerd, maar kaal, misschien alleen met de lichten gemonteerd. Natuurlijk is het meestal mogelijk om te vragen voor de verhuurder om items toe te voegen "deze kunnen allemaal worden geruild voordat u zich aanmeldt de huurovereenkomst en kan worden geïntegreerd in de huurlasten.

Lees meer over Huurvoorwaarden

7 Stappen huis of appartment huren in Turkije

Nadat u bekend bent met de mogelijkheden, kunt u de volgende stappen uit om de vakantiewoningen die u geïnteresseerd bent te huren.

1. Bepaal uw positie

Het hebben van een begroting ter zal u helpen beslissen het soort eigendom te huren, evenals de locatie. Zorg ervoor dat uw budget is flexibel genoeg om situaties waarin u niet in staat bent om een huis dat is zowel binnen uw middelen, alsmede op een specifieke locatie van uw voorkeur zoeken te stoppen.

2. Beslis over het soort vastgoed en de plaats

Factoren om rekening te houden bij het maken van deze beslissing zijn de faciliteiten die u nodig heeft, het grote openbaar vervoer, de leeftijd en het aantal gezinsleden, de afstand tot kantoor of school districten en de gemakken die u zou willen, zoals supermarkten en bibliotheken.

3. Verzamel bepaalde opties

Ten eerste, inspecteren advertenties en het gebouw internetsites om te komen met een catalogus van mogelijke eigenschappen die uw selecties past op locatie, budget en andere overwegingen. U kunt zich ook bezig een of twee agenten om te helpen in uw bezichtigingsreis.

4. Bereid je voor op vakantiewoningen bezichtigingen

Bezoek de kortlijst van huizen en appartmenten en neem foto's en notities op elke om u te helpen een beslissing later. Het is nuttig om te bezoeken op verschillende tijdstippen van de dag om een idee te krijgen van de buurt te krijgen. U kunt dan verder lijstje en doe een tweede bezichtiging, indien nodig. Maak een notitie van eventuele reparaties of extra meubels die u wilt hebben voordat je verplaatsen inch

5. Teken de Intentieverklaring

Zodra u vestigen op de woning die u wilt u huren meestal dan ondertekenen een intentieverklaring, waarin staat uw ontwerpen van huurhuis aan, alsmede alle eisen die je hebt. Concentreer je op de volgende onderdelen van de intentieverklaring:

- De diplomatieke / Repatriëring clausule. Hierdoor kunt u soms om het contract na 2 maanden van tevoren te beëindigen en uw borgsom vorderen, in het geval dat je naar een ander land van uw bedrijf of je baan verliest.

- Reservering / Goede trouw Borg. Dit is meestal een maand huur. Na de LOI is ondertekend en deze is betaald, kan de eigenaar niet verhuren het pand aan anderen.

- Borg. Dit is meestal een maand huur per jaar van de huur. Zodra de leaseperiode is afgelopen, wordt dit bedrag terugbetaald. Als er kosten ontstaan als gevolg van de huurder het breken van de voorwaarden in de huurovereenkomst (bijvoorbeeld schade aan de woning), de eigenaar kan een behoorlijke hoeveelheid af te trekken van deze waarborg.

- Huurtermijn. De standaard huurperiode is een jaar of langer, en het akkoord kan een optie tot verlenging, die doorgaans vereist 2 of 3 maanden van te voren uit te oefenen.

- Wil. Duidelijk uw behoeften (zoals nieuwe meubels). Zodra de LOI is ondertekend, wordt de eigenaar verplicht om alles wat gevraagd voor geven.

6. Teken de huurovereenkomst

Na ondertekening van de intentieverklaring en het neerzetten van een storting, zult u ondertekent de huurovereenkomst. U zult ook moeten betalen het voorschot samen te huren met de ondertekening. Wees je bewust van de volgende componenten:

- Zorg ervoor dat termen die in het intentieverklaring zijn ook aanwezig in de pachtovereenkomst.

- Installatie en maandelijkse kosten. U bent over het algemeen verantwoordelijk voor de installatie kosten en maandelijkse rekeningen voor de water-, gas-en elektriciteitsvoorziening, woon-telefoonlijn, kabeltelevisie en breedband internet verbinding. Af en toe kun je ruilen een paar van deze in de opdracht voorziet, zoals Kabel televisie of internet factuur.

- Reparatie en onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor de beterende hand werken die niet meer dan een bepaald bedrag, soms € 50-300, tenzij dit noodzakelijk is de reparatie is te wijten aan een niet. Ook zullen bepaalde onderhoudsdiensten zoals tuinman en het zwembad schoonmaken zijn op uw kosten.

Ook u zou kunnen hebben om de agent een halve maand is op provisie een maand afhankelijk van de leasetermijn te betalen.

7. Het overnemen van het vakantiewoning

Controleer de inventarislijst te zorgen dat alle onderdelen aanwezig zijn, en noteer als die er zijn gebreken. Zorg er ook voor u verzamelt een complete set sleutels.

Meer woning in AntalyaBelek appartementen en woning in Belek

 • Appartementen met zeezicht in Istanbul, BuyukcekmeceAppartementen met zeezicht in Istanbul, BuyukcekmeceIST-442Prijs vanaf 49.800 €Centraal gelegen appartementen liggen dicht bij Metrobus en alle transportfaciliteiten in Istanbul, Buyukcekmece. Appartementen bieden huur- en clawback-garantie aan kopers.lees meerBuyukcekmece / Istanbul1+0, 1+1, 2+11

  Bewaar als favoriet!

 • Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in EdirneModern onroerend goed met huurinkomengarantie in EdirneEDR-001Prijs vanaf 32.500 €Instapklaar onroerend goed bevindt zich in het centrum van Edirne, vlakbij het treinstation. Het onroerend goed heeft een huurinkomstengarantie.lees meerCentrum / Edirne1+1, 2+11

  Bewaar als favoriet!

 • Commercieel vastgoed met huurinkomstengarantie in AntalyaCommercieel vastgoed met huurinkomstengarantie in AntalyaTIC-134Prijs 468.500 €Vastgoedbeleggingen zijn gelegen in Konyaalti, Antalya. Het heeft een oppervlakte van 600 m² met 2 toiletten en een keuken.lees meerKonyaalti / Antalya

  Bewaar als favoriet!

 • Luxe Winstgevende Investerings Appartementen in AlanyaLuxe Winstgevende Investerings Appartementen in AlanyaALN-405Prijs vanaf 43.000 €De investeringsappartementen bevinden zich in de wijk Oba van Alanya, Antalya. De appartementen zijn gelegen in een luxe complex met rijke voorzieningen op loopafstand van sociale voorzieningen.lees meerOba / Alanya1+1112 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Commerciële Winkels Gelegen in Luxe Complex in BursaCommerciële Winkels Gelegen in Luxe Complex in BursaTIC-130Prijs vanaf 219.300 €De winkels gelegen in een van de meest geliefde regio's in Nilufer, Bursa. Ruime winkels bevinden zich op wandelafstand van scholen en residentiële complexen.lees meerNilufer / Bursa127 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Appartementen Wandelafstand tot de Golfbaan in BelekAppartementen Wandelafstand tot de Golfbaan in BelekBLK-092Prijs 49.500 €55.500 €% 11Luxe appartementen in Kadriye, Belek liggen op loopafstand van de golfbaan en alle sociale voorzieningen. Appartementen gelegen op een centrale locatie in Kadriye bieden een rustig gezinsleven.lees meerKadriye / Belek2+11

  Bewaar als favoriet!

 • Westelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid IstanbulWestelijk Gelegen Winkels Investeringsmogelijkheid IstanbulTIC-121Prijs vanaf 141.100 €De commerciële iinkels in Istanbul Basakşehir bieden een goed huurinkomensgarantie en zijn westelijk gelegen. Ze zijn een goede investeringsmogelijheid door hun ligging direct aan de weg.lees meerBasaksehir / Istanbul76 m²12 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Commercieel Vastgoed in Bursa met InkomstengarantieCommercieel Vastgoed in Bursa met InkomstengarantieTIC-120Prijs 344.900 €Goed gelegen Bursa onroerend goed met investering ligt op slechts een steenworp afstand van industriegebieden en winkelcentra. Investeringseigendom bevatr de mogelijkheid om licenties te verkrijgen voor verschillende sectoren.lees meerInegol / Bursa1100 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Commerciële winkels met huurinkomsten Garantie in Istanbul Commerciële winkels met huurinkomsten Garantie in Istanbul TIC-118Prijs vanaf 395.100 €Commerciële winkels bevinden zich in Bagcilar Istanbul. Winkels op de Basin Express Way bieden een huurinkomensgarantie met een actieve locatie. De winkels zijn ontworpen in het straatverkoopconcept.lees meerBagcilar / Istanbul107 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Luxe Appartementen in Istanbul Nabij Bahcesehir CentrumLuxe Appartementen in Istanbul Nabij Bahcesehir CentrumIST-410Prijs vanaf 67.300 €Gezellige appartementen in Istanbul zijn gelegen in het centrum van Bahcesehir. Gegarandeerde huuropbrengsten van de appartementen in de hotelappartementen.lees meerBahcesehir / IstanbulStd, 1+1, 2+1, 3+11, 236 Maand

  Bewaar als favoriet!


 • Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(207)12Maand(119)24Maand(69)36Maand(21)48Maand(9)60Maand(2)( %0 rente )

  TypeAlle(798)Appartement(524)Villas(178)Land(43)Commerciële(53)

  SlaapkamerAlle798Studio(27)1+1(234)2+1(349)3+1(363)4+1(270)5+1(101)6+(52)

  PrijsklasseAlle(798)up to 50.000 €(76)50.000-75.000 €(158)75.000-100.000 €(110)100.000-150.000 €(126)150.000-200.000 €(65)200.000-300.000 €(75)300.000-500.000 €(81)500.000-1.000.000 €(62)1.000.000 €(51)

  Toon Alleen Zeezicht Woningen

  Stad, GebiedALLE LOCATIES(798)ANTALYA(177)ISTANBUL(174)ALANYA(222)BODRUM(8)BELEK(41)KEMER(22)KAS / KALKAN(38)YALOVA(7)TRABZON(56)BURSA(46)EDIRNE(1)KOCAELI(5)SAPANCA(1)

  GA NAAR
  TOP