Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huuropbrengsten Gegarandeerd Vastgoed te Koop

Antalya Homes biedt goede huuropbrengst gegarandeerde appartementen, huizen, winkels, bedrijven te koop in Turkije op deze advertentie pagina. Sommige van de woningen hebben door het bouwbedrijf zelf huurinkomsten gewaarborgd. Wij hebben winkels te koop met huurder die al een langlopende huurovereenkomst heeft.

Vormen van Beschikbaar Vastgoed te Huur in Turkije

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen bij het overwegen van de verschillende soorten woningen te huur. Het is nuttig om jezelf eerst vertrouwd met deze opties. De grond van de vakantiewoning zijn onder meer:

1. Huizen met grote tuin te huur

Afhankelijk van de locatie en de afmeting van het huis, huurt voor grondeigendom kan variëren van € 1.000 tot € 10.000 per maand. Het grondbezit kan worden opgesplitst in 3 hoofdtypen:

i. Penthouse: Dit zijn huizen die gemeenschappelijke muren delen met buren aan weerszijden, tenzij aan het einde van een rij.

ii. Twee onder een kap huizen. Deze huizen delen een muur gemeen met een buur.

iii. Eengezinswoningen / huizen. Deze huizen delen geen muur met andere huizen.

2. Hoge gebouwen en appartementen te huur

i. Appartementen in Turkije (Alleenstaande aparts)

Een complete unit zou kosten € 300 tot € 1.000 per maand ongeveer te huren in Turkije, terwijl een kamer kan kosten tussen de € 100 en € 500.

ii. Kamer verhuur

De maandelijkse kosten van het delen van een flat gaat van € 150 tot € 250, afhankelijk van of u het huren van een typische of slaapkamer. Het is belangrijk om vooraf eens te worden over onderwerpen zoals het delen van elektriciteit, water en telefoonrekeningen en recht op privacy.

iii. Serviceflats

Deze hebben soms sporthallen, cafetaria's, zakencentra en schoonmaakdiensten. De maandelijkse huurkosten voor deze meestal bestrijken het hele traject van € 300 tot € 1.000 voor een appartement met een slaapkamer, en € 400 tot € 1.500 voor een twee-slaapkamer appartement.

iv. Verhuur Appartementen

Dit zijn panden met faciliteiten zoals beveiliging, sportscholen en zwembaden. Kleinere condominiums misschien niet zo veel faciliteiten. Maandelijkse huurkosten voor flatgebouwen liggen doorgaans tussen de $ 2.500 en $ 10.000.

v. Penthouses te huur

Penthouses hebben vaak hun eigen zwembaden, daktuinen en patio's. Ze boven bijna alle van de hoge gebouwen in Singapore. Huurlasten gaan meestal van $ 10.000 tot $ 30.000 per maand.

Huurvoorwaarden

Verhuur appartementen zijn goed uitgerust, deels gemeubileerd of ongemeubileerd.

Goed uitgerust betekent het hok wordt geleverd met een complete set van meubels, apparaten (zoals, TV, magnetron kookplaat) en witte producten (bijvoorbeeld koelkast, wasmachine).

Deels gemeubileerd betekent het appartement bevat de fundamentele witte producten, verlichting en gordijnen, maar geen of weinig meubilair.

Gestoffeerd betekent dat de woning is gerenoveerd, maar kaal, misschien alleen met de lichten gemonteerd. Natuurlijk is het meestal mogelijk om te vragen voor de verhuurder om items toe te voegen "deze kunnen allemaal worden geruild voordat u zich aanmeldt de huurovereenkomst en kan worden geïntegreerd in de huurlasten.

Lees meer over Huurvoorwaarden

7 Stappen huis of appartment huren in Turkije

Nadat u bekend bent met de mogelijkheden, kunt u de volgende stappen uit om de vakantiewoningen die u geïnteresseerd bent te huren.

1. Bepaal uw positie

Het hebben van een begroting ter zal u helpen beslissen het soort eigendom te huren, evenals de locatie. Zorg ervoor dat uw budget is flexibel genoeg om situaties waarin u niet in staat bent om een huis dat is zowel binnen uw middelen, alsmede op een specifieke locatie van uw voorkeur zoeken te stoppen.

2. Beslis over het soort vastgoed en de plaats

Factoren om rekening te houden bij het maken van deze beslissing zijn de faciliteiten die u nodig heeft, het grote openbaar vervoer, de leeftijd en het aantal gezinsleden, de afstand tot kantoor of school districten en de gemakken die u zou willen, zoals supermarkten en bibliotheken.

3. Verzamel bepaalde opties

Ten eerste, inspecteren advertenties en het gebouw internetsites om te komen met een catalogus van mogelijke eigenschappen die uw selecties past op locatie, budget en andere overwegingen. U kunt zich ook bezig een of twee agenten om te helpen in uw bezichtigingsreis.

4. Bereid je voor op vakantiewoningen bezichtigingen

Bezoek de kortlijst van huizen en appartmenten en neem foto's en notities op elke om u te helpen een beslissing later. Het is nuttig om te bezoeken op verschillende tijdstippen van de dag om een idee te krijgen van de buurt te krijgen. U kunt dan verder lijstje en doe een tweede bezichtiging, indien nodig. Maak een notitie van eventuele reparaties of extra meubels die u wilt hebben voordat je verplaatsen inch

5. Teken de Intentieverklaring

Zodra u vestigen op de woning die u wilt u huren meestal dan ondertekenen een intentieverklaring, waarin staat uw ontwerpen van huurhuis aan, alsmede alle eisen die je hebt. Concentreer je op de volgende onderdelen van de intentieverklaring:

- De diplomatieke / Repatriëring clausule. Hierdoor kunt u soms om het contract na 2 maanden van tevoren te beëindigen en uw borgsom vorderen, in het geval dat je naar een ander land van uw bedrijf of je baan verliest.

- Reservering / Goede trouw Borg. Dit is meestal een maand huur. Na de LOI is ondertekend en deze is betaald, kan de eigenaar niet verhuren het pand aan anderen.

- Borg. Dit is meestal een maand huur per jaar van de huur. Zodra de leaseperiode is afgelopen, wordt dit bedrag terugbetaald. Als er kosten ontstaan als gevolg van de huurder het breken van de voorwaarden in de huurovereenkomst (bijvoorbeeld schade aan de woning), de eigenaar kan een behoorlijke hoeveelheid af te trekken van deze waarborg.

- Huurtermijn. De standaard huurperiode is een jaar of langer, en het akkoord kan een optie tot verlenging, die doorgaans vereist 2 of 3 maanden van te voren uit te oefenen.

- Wil. Duidelijk uw behoeften (zoals nieuwe meubels). Zodra de LOI is ondertekend, wordt de eigenaar verplicht om alles wat gevraagd voor geven.

6. Teken de huurovereenkomst

Na ondertekening van de intentieverklaring en het neerzetten van een storting, zult u ondertekent de huurovereenkomst. U zult ook moeten betalen het voorschot samen te huren met de ondertekening. Wees je bewust van de volgende componenten:

- Zorg ervoor dat termen die in het intentieverklaring zijn ook aanwezig in de pachtovereenkomst.

- Installatie en maandelijkse kosten. U bent over het algemeen verantwoordelijk voor de installatie kosten en maandelijkse rekeningen voor de water-, gas-en elektriciteitsvoorziening, woon-telefoonlijn, kabeltelevisie en breedband internet verbinding. Af en toe kun je ruilen een paar van deze in de opdracht voorziet, zoals Kabel televisie of internet factuur.

- Reparatie en onderhoud. Je bent verantwoordelijk voor de beterende hand werken die niet meer dan een bepaald bedrag, soms € 50-300, tenzij dit noodzakelijk is de reparatie is te wijten aan een niet. Ook zullen bepaalde onderhoudsdiensten zoals tuinman en het zwembad schoonmaken zijn op uw kosten.

Ook u zou kunnen hebben om de agent een halve maand is op provisie een maand afhankelijk van de leasetermijn te betalen.

7. Het overnemen van het vakantiewoning

Controleer de inventarislijst te zorgen dat alle onderdelen aanwezig zijn, en noteer als die er zijn gebreken. Zorg er ook voor u verzamelt een complete set sleutels.

Meer woning in AntalyaBelek appartementen en woning in Belek

 • Commerciële Hotelkamers met Investeringskansen in IstanbulCommerciële Hotelkamers met Investeringskansen in IstanbulTIC-112Prijs vanaf 86.500 €Huurinkomsten en gegarandeerde winstdeelname op de hotelkamers bevinden zich in Esenyurt. In het geval u in dit project een hotelkamer koopt, doet u dit in samenwerking met de internationale hotelketen.lees meerEsenyurt / Istanbul75 m²24 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Gegarandeerde Huurinkomsten Historisch Herenhuis in KaleiciGegarandeerde Huurinkomsten Historisch Herenhuis in KaleiciAYT-905Prijs 2.930.600 €Volledig gerenoveerd historisch herenhuis is gelegen in Kaleici, het hart van de stad. Gegarandeerde huurinkomsten herenhuis biedt de beste kans om én te leven én te investeren.lees meerKaleici / Antalya4+3 dp4

  Bewaar als favoriet!

 • Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti HurmaCommerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti HurmaTIC-108Prijs 591.800 €Commerciële winkels gevestigd in Konyaalti, regio Hurma. Deze winkels met zakelijke huurders bieden een hoog huurinkomen en een investeringsvoordeel. Commerciële winkels zijn geschikt voor het bekomen van Turkse staatsburgerschap.lees meerKonyaalti / Antalya580 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Voordelige Appartementen in de Rijzende ster IstanbulVoordelige Appartementen in de Rijzende ster IstanbulIST-394Prijs vanaf 121.500 €Nieuwbouw appartementen zijn gelegen in de stralende ster Istanbul, Kagithane. Gegarandeerde 1+1 en 2+1 appartementen liggen op wandelafstand van de metro.lees meerKagithane / Istanbul1+1, 2+11, 224 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Kantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul KartalKantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul KartalTIC-106Prijs vanaf 243.600 €Horizontale architectuur kantoren en winkels zijn gevestigd in Kartal, Istanbul. Verhuur gegarandeerd commercieel vastgoed aan voorzijde E-5 snelweg heeft een eigen opslagruimte voor elk kantoor, vergader- en seminariezaal, koeriersruimte en conferentiezaal.lees meerKartal / Istanbul111 m²

  Bewaar als favoriet!

 • Straatkantwinkels met Huurgarantie in IstanbulStraatkantwinkels met Huurgarantie in IstanbulTIC-103Prijs vanaf 99.200 €Commerciële winkels in luxe complex in Basaksehir, Istanbul. Verhuurde winkels met grote investeringskans. Maandelijkse huurinkomsten tussen 3.000TL-13.000TL.lees meerBasaksehir / Istanbul78 m²12 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Sleutelklaar Commercieel Vastgoed met Huurder in IstanbulSleutelklaar Commercieel Vastgoed met Huurder in IstanbulTIC-101Prijs vanaf 382.000 €Huurzekere commerciële panden bevinden zich aan de hoofdweg in Küçükçekmece, Istanbul. Instapklare winkels met huurder bieden grote investeringsmogelijkheden.lees meerKucukcekmece / Istanbul229 m²24 Maand

  Bewaar als favoriet!

 • Goed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaTIC-100Prijs 625.000 €Het commerciële vastgoed bevindt zich op een centrale locatie in Kaleici, Antalya. Winstgevende woning biedt een uitstekende investeringsmogelijkheid.lees meerKaleici / Antalya

  Bewaar als favoriet!

 • Afgewerkte Istanbul Appartementen Dichtbij Metro in EyupAfgewerkte Istanbul Appartementen Dichtbij Metro in EyupIST-352Prijs vanaf 139.500 €174.400 €% 20Instapklare appartementen bevinden zich in Eyup, Istanbul. Appartementen bevinden zich 1 minuut van het metrostation. De woningen bieden u comfortabel leven dankzij eenvoudig transport.lees meerEyup / Istanbul3+12

  Bewaar als favoriet!

 • Commerciële Winkel met Bekende Huurder in IstanbulCommerciële Winkel met Bekende Huurder in IstanbulTIC-098Prijs 1.724.100 €De investeringswinkel bevindt zich in Avcilar Istanbul, in het wooncomplex. Winkelen bij supermarkthuurder heeft de totale maandelijkse huurinkomsten van 61.800 TL.lees meerAvcilar / Istanbul1840 m²36 Maand

  Bewaar als favoriet!


 • Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(201)12Maand(93)24Maand(75)36Maand(38)48Maand(17)60Maand(4)( %0 rente )

  TypeAlle(753)Appartement(511)Villas(164)Land(30)Commerciële(48)

  SlaapkamerAlle753Studio(19)1+1(227)2+1(352)3+1(368)4+1(244)5+(91)

  PrijsklasseAlle(753)up to 50.000 €(71)50.000-75.000 €(166)75.000-100.000 €(105)100.000-150.000 €(132)150.000-200.000 €(58)200.000-300.000 €(52)300.000-500.000 €(61)500.000-1.000.000 €(66)1.000.000 €(51)

  Toon Alleen Zeezicht Woningen

  Stad, GebiedALLE LOCATIES(753)ANTALYA(217)ISTANBUL(157)ALANYA(190)BODRUM(8)BELEK(34)KEMER(33)KAS / KALKAN(41)YALOVA(1)TRABZON(59)BURSA(13)

  GA NAAR
  TOP