Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering

12.12.2018

Nieuwe en Flexibele Regels voor Turkse Staatsburgerschap

In overeenstemming met de wijziging van de Turkse staatsburgerschapswet, gepubliceerd in het Staatsblad op 07.12.2018, is een nieuw gemak voorzien voor buitenlanders die Turkse burgers willen worden. Buitenlanders die een in aanbouw zijnde woning willen kopen, kunnen ook het Turkse staatsburgerschap verkrijgen, na het regulerende contract van de notaris voor de verkoop van onroerend goed en zich ertoe verbinden om een ​​eigendom ter waarde van 250.000 USD te kopen.

De akte en het taxatierapport waren verplicht om een ​​Turks staatsburgerschap te verkrijgen. Wanneer klanten een woning van een in aanbouw project willen kopen, verliezen ze de kans op het verkrijgen van burgerschap, omdat de werkelijke waarde van het onroerend goed niet de waarde is die in het beoordelingsrapport is aangegeven omdat het project niet is voltooid. Nu is deze regel verwijderd met de nieuwe verordening. De notariële aankoopbeslissing voor onroerend goed is genoeg als u een woning koopt van het project in aanbouw.

Volgens de circulaire nieuws die in de voorgaande maanden in het Turkse staatsblad werd gepubliceerd, werd de Turkse procedure voor het verkrijgen van een staatsburgerschap vergemakkelijkt door de limiet voor het staatsburgerschap te verlagen. Het bedrag van het vast kapitaal voor buitenlanders die recht hadden op Turks burgerschap werd verlaagd van 2.000.000 USD naar 500.000 USD. - Het voorgenomen bedrag om het Turkse staatsburgerschap te verkrijgen via de aankoop van onroerend goed werd verlaagd van 1.000.000 USD tot 250.000 USD. - De werkgelegenheid limiet werd verlaagd van 100 naar 50 personen.

Turks staatsburgerschap door Notarieel Onroerend Goed Verbintenis

Op 07.12.2018 biedt het nieuwe hoofdstuk dat aan de verordening is toegevoegd nieuwe gemakkelijk- heden voor diegenen die het Turkse staatsburgerschap willen verkrijgen. Buitenlanders die het contract van de notaris regelen voor de verkoop van onroerend goed en zich ertoe verbinden een eigendom ter waarde van 250.000 USD te kopen, kunnen Turks staatsburgerschap krijgen. Het notariële contract dat pacht dat de verkoop van onroerend goed wordt gedaan door contante betaling en de toezegging dat het contract niet zal worden overgedragen of verlaten voor drie jaar is genoeg.
Bovendien kunnen buitenlanders die een woning kopen van onafgemaakte of off-plan projecten ook het staatsburgerschap aanvragen.

Volgens de nieuwe beslissing gepubliceerd in het Turkse staatsblad;

• De verbintenis van de aankoop van onroerend goed ter waarde van ten minste 250.000 USD.
• De vastlegging van het onroerend goed moet door de notaris worden georganiseerd.
• Het notariële contract moet aantonen dat de vastlegging goederen niet voor 3 jaar worden verkocht.
• De aankoopverplichting voor onroerend goed is ook geldig voor projecten in aanbouw of off-plan.

Meer informatie: Op de pagina Burgerschap in Turkije schreven we een uitgebreid artikel over Turks burgerschap. Als u een gedetailleerde vraag heeft over vereisten voor Turks staatsburgerschap, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Immo Nieuws15.1.2019
Investeren in Commercieel Vastgoed in Turkije: Gids, Hoe-te-doen en Advies
12.12.2018
In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering
1.12.2018
Het Digitale Tijdperk Van de Eigendomsakte Begint in Turkije
12.11.2018
Waarom Luxe Onroerend Goed Internationale Kopers Aantrekt in Kalkan
29.10.2018
'S Werelds Grootste Luchthaven; Int. Luchthaven Istanbul Geopend
1.10.2018
Ons Kantoor in Spanje is Geopend voor Zaken
24.9.2018
Trabzon Homes Kondigd de Opening aan van Eigen Trabzon Homes Website
19.9.2018
Vereenvoudigde regelgeving op weg naar Turks staatsburgerschap
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!