Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

In Aanbouw Onroerend Goed zijn nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering

12.12.2018

Nieuwe en Flexibele Regels voor Turkse Staatsburgerschap

In overeenstemming met de wijziging van de Turkse staatsburgerschapswet, gepubliceerd in het Staatsblad op 07.12.2018, is een nieuw voordeel voorzien voor buitenlanders die Turkse staatsburgers willen worden. Buitenlanders die een in aanbouw zijnde woning willen kopen, kunnen nu ook het Turkse staatsburgerschap verkrijgen, na het ondertekenen van een regulerend contract bij de notaris waarbij men de verbintenis aangaat tot de aankoop van een onroerend goed, een ​​eigendom, ter waarde van 250.000 USD.

De akte en het taxatierapport waren verplicht om een ​​Turks staatsburgerschap te verkrijgen. Wanneer klanten een woning van een in aanbouw zijnd project wilden kopen, verloren ze de kans op het verkrijgen van burgerschap, omdat de werkelijke waarde van het onroerend goed niet de waarde was die in het beoordelingsrapport werd aangegeven, eenvoudigweg omdat het project nog niet was voltooid. Met de nieuwe verordening werd deze regel geschrapt. De notariële aankoopbeslissing tot onroerend goed is momenteel voldoende als u een woning wil kopen van een project in aanbouw.

Volgens de circulaire met het nieuws dat in de voorgaande maanden in het Turkse staatsblad werd gepubliceerd, werd de Turkse procedure voor het verkrijgen van een staatsburgerschap vergemakkelijkt door de limiet voor het staatsburgerschap te verlagen. Het bedrag van het vast kapitaal voor buitenlanders die recht hadden op het Turkse staatsburgerschap werd verlaagd van 2.000.000 USD naar 500.000 USD. - Het voorgenomen bedrag om het Turkse staatsburgerschap te verkrijgen via de aankoop van onroerend goed werd verlaagd van 1.000.000 USD tot 250.000 USD.  De verplichting om werkgelegenheid te creëren voor Turkse werknemers werd verlaagd van 100 naar 50 personen.

Turks Staatsburgerschap door Notarieel Onroerend Goed Verbintenis

Op 07.12.2018 biedt het nieuwe hoofdstuk dat aan de verordening werd toegevoegd nieuwe voordelen voor diegenen die het Turkse staatsburgerschap willen verkrijgen. Buitenlanders die een contract bij de notaris regelen voor de verkoop van onroerend goed en zich ertoe verbinden een eigendom ter waarde van 250.000 USD aan te kopen, kunnen het Turks staatsburgerschap verkrijgen. Het notariële contract dat stipuleert dat tot de aankoop van onroerend goed zal worden overgegaan door contante betaling én de toezegging dat het contract niet zal worden overgedragen of verbroken binnen de drie jaar is voldoende.
Bovendien kunnen buitenlanders die een woning kopen van een project in aanbouw of een off-plan project eveneens het staatsburgerschap aanvragen.

Volgens de nieuwe beslissing gepubliceerd in het Turkse staatsblad;

• De verbintenis tot de aankoop van onroerend goed ter waarde van ten minste 250.000 USD.
• De vastlegging van de aankoopverbintenis van het onroerend goed moet door een notaris worden gedaan.
• Het notariële contract moet aantonen dat de vastgelegde goederen niet binenn de 3 jaar kunnen worden verkocht.
• De aankoopverplichting voor onroerend goed is eveneens geldig voor projecten in aanbouw of off-plan.

Meer informatie: Op de pagina Burgerschap in Turkije schreven we een uitgebreid artikel over het Turks staatsburgerschap. Als u een gedetailleerde vraag heeft over de vereisten voor Turks staatsburgerschap, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Immo Nieuws23.7.2019
Antalya's Architecturale Textuur van Vroeger tot Nu
18.7.2019
Is het Kopen van Vastgoed in Turkije een Goede Investering?
13.7.2019
Turkije: 7de land om te Leven en Werken over de Wereld
17.6.2019
Districten van Antalya Domineren de Vastgoed Markt
22.4.2019
De Beste Plaats om Onroerend Goed in Turkije te Kopen
19.3.2019
Toerisme in Antalya is Records aan het breken
1.3.2019
Directe vluchten van Antalya naar de Wereld met Turkish Airlines
22.2.2019
Nieuwe Wet: Buitenlandse Kopers in Turkije behoeven een Taxatierapport voor Onroerend Goed
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP
Werken Bij Ons? Welkom!