Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

In Aanbouw Onroerend Goed nu Beschikbaar voor Turks Staatsburgerschap door Investering

12.12.2018

Nieuwe en Flexibele Regels voor Turkse Staatsburgerschap

In overeenstemming met de wijziging van de Turkse Staatsburgerschapswet, gepubliceerd in het Staatsblad op 07.12.2018, is een nieuw voordeel voorzien voor buitenlanders die Turkse staatsburger willen worden. Buitenlanders die een in aanbouw zijnde woning willen kopen, kunnen nu ook het Turkse staatsburgerschap verkrijgen, na het ondertekenen van een regulerend contract bij de notaris waarbij men de verbintenis aangaat tot de aankoop van een onroerend goed, een ​​eigendom, ter waarde van 250.000 USD.

De akte en het taxatierapport waren verplicht om het ​​Turks staatsburgerschap te verkrijgen. Indien klanten een woning van een in aanbouw zijnd project wilden kopen, verloren ze de kans op het verkrijgen van het staatsburgerschap, omdat de werkelijke waarde van het onroerend goed niet de waarde was die in het beoordelingsrapport werd aangegeven, eenvoudigwegş omdat het project nog niet was voltooid. Met de nieuwe verordening is deze regel geschrapt. De notariële aankoopbeslissing tot vastgoed is momenteel voldoende bij de aankoop van een woning van een project in aanbouw.

Volgens de nieuwscirculaire dat in de voorgaande maanden in het Turkse Staatsblad werd gepubliceerd, werd de Turkse procedure tot het verkrijgen van het Staatsburgerschap vergemakkelijkt door de limiet voor het staatsburgerschap te verlagen. Het bedrag van het vast kapitaal voor buitenlanders die recht hadden op het Turkse Staatsburgerschap werd verlaagd van 2.000.000 USD naar 500.000 USD. Het vereiste bedrag om het Turkse Staatsburgerschap te verkrijgen via de aankoop van vastgoed werd verlaagd van 1.000.000 USD tot 250.000 USD.  De verplichting om werkgelegenheid te creëren voor een aantal Turkse werknemers werd verlaagd van 100 naar 50 personen.

Turks Staatsburgerschap door Notarieel Onroerend Goed Verbintenis

Op 07.12.2018 biedt het nieuwe hoofdstuk dat aan de verordening werd toegevoegd nieuwe voordelen voor diegenen die het Turkse staatsburgerschap willen verwerven. Buitenlanders die een contract bij de notaris regelen voor de verkoop van onroerend goed en zich ertoe verbinden een eigendom ter waarde van 250.000 USD aan te kopen, kunnen het Turks Staatsburgerschap verkrijgen. Het notariële contract dat stipuleert dat tot de aankoop van onroerend goed zal worden overgegaan door contante betaling én de toezegging dat het contract niet zal worden overgedragen of verbroken binnen de drie jaar is voldoende.
Bovendien kunnen buitenlanders die een woning kopen van een project in aanbouw of een off-plan project eveneens het staatsburgerschap aanvragen.

Volgens de nieuwe beslissing gepubliceerd in het Turkse Staatsblad :

• De verbintenis tot de aankoop van onroerend goed ter waarde van ten minste 250.000 USD.
• De vastlegging van de aankoopverbintenis van het onroerend goed moet door een notaris worden gedaan.
• Het notariële contract moet aantonen dat de vastgelegde goederen niet binenn de 3 jaar kunnen worden verkocht.
• De aankoopverplichting voor onroerend goed is eveneens geldig voor projecten in aanbouw of off-plan.

Meer informatie: Op de pagina Burgerschap in Turkije schreven we een uitgebreid artikel over het Turks staatsburgerschap. Als u een gedetailleerde vraag heeft over de vereisten voor Turks staatsburgerschap, kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.

Immo Nieuws13.04.2021
Frauduleuze methoden van Turks staatsburgerschap worden opgespoord
1.04.2021
Nieuwe Generatie Winstgevende Vastgoedinvesteringen: UNIVA Studentenhuisvesting
3.03.2021
Spain Homes is nu online met zijn vernieuwde gezicht!
16.02.2021
Buitenlandse investeerders willen hun vastgoed in Turkije houden!
4.02.2021
Bitcoin piekte, winst gerealiseerd in onroerend goed
28.12.2020
De vastgoed koopsgids: Istanbul in 6 talen is gelanceerd
11.11.2020
Het Covid-19-Vaccin is Klaar met de Bijdrage van Turkse Wetenschappers in Duitsland
19.09.2020
U kunt een woning kopen met cryptovaluta met slechts één klik
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP