Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer

Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / NiluferInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Bursa / Nilufer - videoInstapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-1Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-2Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-3Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-4Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-5Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-6Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-7Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-8Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-9Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-10Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-11Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-12Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-13Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-14Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-15Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-16Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-17Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-18Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-19Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-20Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-21Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer, Interieur Foto-22
Prijs 142.400 €
 • Algemeen Details
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Nilufer
 • 289 m²
 • 5+1 dp
 • 3
 • 3
 • 06/2017
 • Instapklaar
 • 10 km
 • 18 km
 • 60 km
Immo nr. BRS-040

Top 3 Redenen om te Kopen

 In beveiligd residentieel complex
 Dichtbij vele scholen in het centrum
 Ruime interieur inrichting

5+1 Duplex-appartementen Omgeven door Scholen in het Centrum van Nilüfer, Bursa

Ruime appartementen zijn gelegen in Bursa, Nilüfer, omgeven door scholen en dagelijkse voorzieningen. De regio staat bekend om de nabijheid van de sociale en lokale voorzieningen. Nilüfer is een van de gunstige locaties in Bursa door investeerders en kopers. Als u overweegt om een appartement in Bursa te kopen, kan de regio een ideale optie voor u zijn.

De appartementen in Bursa liggen op 60 km van de luchthaven Bursa-Yenişehir, 18 km van de zee, 10 km van het centrum en het dichtstbijzijnde winkelcentrum.

Het residentieel complex bevat 3 blokken met een totaal aantal appartementen is 68. Het complex heeft 4.800 m² grondoppervlakte en 1.500 m² sociale/sportgebieden. Het complex heeft vele geweldige faciliteiten zoals zwembad, kinderbad, vitaminebar, wandelpaden, overdekte parkeerplaats, kinderspeelplaats, fitnesscentrum, pilates en yogastudio's, biljarttafel, vergaderzaal, 24/7 bewakingscamerasysteem, beveiliging, beveiligde poort en speciale aangelegde tuin.

Er is slechts één type appartement beschikbaar

De duplex appartementen met 5 slaapkamers zijn 289 m² groot en beschikken over een woonkamer, 2 aparte keukens, 2 kleedkamers, een wasruimte, 2 en-suite badkamers, een badkamer, een toilet en 3 balkons.

De appartementen zijn uitgerust met hoogwaardige materialen zoals de garderobe, keukenapparatuur, combi, dubbele beglazing, airconditioning en laminaatparket.

Algemene Kenmerken van Instapklare Appartementen met Kwalitatief Design in Nilüfer

Appartement / Bursa / Nilufer

ZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 142.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ruime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in BursaRuime Appartementen met Adembenemend Zicht op Zee in Bursa127.700 €4+2 dpMudanya / BursaBursa Woningen in Meest Indrukwekkend Complex van de StadBursa Woningen in Meest Indrukwekkend Complex van de Stad118.300 €2+1Osmangazi / BursaSleutelklaar Zeezicht Vastgoed in Bursa MudanyaSleutelklaar Zeezicht Vastgoed in Bursa Mudanya142.400 €4+1 dpMudanya / BursaAppartementen met Prachtig Uitzicht op Zee in BursaAppartementen met Prachtig Uitzicht op Zee in Bursa152.300 €5+1 dpMudanya / Bursa