Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya

Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / KaleiciInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Antalya / Kaleici - videoInvesteringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-1Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-2Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-3Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-4Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-5Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-6Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-7Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-8Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-9Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-10Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-11Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya, Interieur Foto-12
Prijs 892.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Kaleici
  • 350 m²
  • 1970
  • 2
  • 500 mt
  • 16 km
Immo nr. AYT-2071

Top 3 redenen om te kopen

• Investeringsmogelijkheid
• Geschikt voor allerlei commerciële activiteiten
• In het hart van de stad

Centraal commercieel vastgoed 500 meter van de zee in Kaleici Antalya

Het commerciële vastgoed dat een winstgevende investeringsmogelijkheid biedt, bevindt zich in Kaleici, het meest geprezen deel van Antalya. Het investeringspotentieel van het centrum van Kaleiçi is vrij hoog voor allerlei commerciële activiteiten, in nauwe dialoog met het historische erfgoed van de stad. Dit gebied herbergt ook beroemde uitgaansgelegenheden en natuurlijke plaatsen op loopafstand van alle voorzieningen. Commercieel vastgoed te koop in Kaleici Antalya ligt op 400 meter van de Hadrian Castle Gate, 500 meter van de zee en 16 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het restaurant op de eerste verdieping en de 2 winkels op de begane grond worden samen verkocht.

De grondoppervlakte van het gebouw is 250 m² en de gebruiksoppervlakte is 350 m². Het handelspand met 2 verdiepingen en een wijnkelder deed vroeger dienst als wijnhuis. Het gebouw met 4 kamers kan optioneel worden uitgebreid tot 6 kamers om een ​​hotelbedrijf te runnen.

Het handelspand met mezzanine bestaat uit 4 kamers, een entree en een tuin. Omdat de eigendomsakte commercieel gekwalificeerd is, kan een vergunning worden verkregen voor allerlei commerciële bedrijven zoals het bouwen van een hotel, restaurant, café, wijnhuis, enz.

Het commerciële vastgoed te koop in Antalya heeft 3 afzonderlijke eigendomsbewijzen van de winkels op de begane grond en van het restaurant op de eerste verdieping. Als de bedrijfspanden worden gecombineerd tot één pand; het kan worden omgebouwd tot een hotel bestaande uit 9 kamers inclusief het winkelgedeelte, met een gemeenschappelijke tuin van ongeveer 130 meter.

*De jaarlijkse huurinkomsten van 2 winkels bedragen circa € 15.000; voor het restaurant is het 30.000 €.

Algemene Kenmerken van Investeringen commercieel vastgoed in Kaleici Antalya

Commerciële / Antalya / Kaleici

TuinStrand (0-500 m.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 892.000 €*Prijs update op 22.03.2021 13:54:05

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Gebouw in het Industriegebied van Antalya KepezCommercieel Gebouw in het Industriegebied van Antalya Kepez646.300 €Kepez / AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie van AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie van Antalya915.200 €Centrum / AntalyaBetaalbaar geprijsd commercieel onroerend goed in AntalyaBetaalbaar geprijsd commercieel onroerend goed in Antalya1.001.700 €Aksu / Antalya