Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

We keep working at home!

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya

Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Antalya / KonyaaltiInvesterings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesterings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-1Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-2Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-3Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-4Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Interieur Foto-5
Prijs 529.600 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Konyaalti
  • 705 m²
  • 2
  • 11 km
  • 3 km
  • 27 km
Immo nr. TIC-097

Top 3 Redenen om te Kopen

• Hoge investeringskans
• Dicht bij alle sociale voorzieningen
• Gelegen in de gunstige regio

Commerciële Winkels Bieden Hoge Investeringskans in Konyaaltı, Hurma

Commerciële panden zijn gelegen in Konyaaltı, in de wijk Hurma. De regio trekt de aandacht met zijn investeringspotentieel, rijke infrastructuur en gemakkelijk transport. Er zijn veel sociale en lokale voorzieningen die je nodig hebt. Als u een commercieel onroerend goed wilt kopen om te investeren in Antalya, is deze regio een onmisbare keuze voor u.

Commercieel vastgoed te koop in Antalya ligt op 27 km van de internationale luchthaven van Antalya, 3 km van het strand, 11 km van het stadscentrum. Het vastgoed wordt omringd door sociale voorzieningen zoals markt, restaurants, winkelcentrum, scholen en banken. Boğaçay Project, Konyaaltı kustlijn en de kabelbaan Tünektepe liggen op korte afstand van dit commerciële pand en verhogen de investeringskans.

Er bevindt zich hier slechts een commercieel vastgoed te koop. Het investerings vastgoed bevindt zich op het gelijkvloers verdieping. Het vastgoed bedraagt in totaal 705 m² inbegerpen 540 m² gelijkvloersverdieping en 165 m2 kelderverdieping.

Algemene Kenmerken van Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya

Commerciële / Antalya / Konyaalti

In een complexTuinStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 529.600 €*Prijs update op 9.4.2020 15:23:08

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti HurmaCommerciële Winkels met Huurinkomsten in Konyaalti Hurma510.200 €Konyaalti / AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / Antalya8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya743.100 €Centrum / Antalya