Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya

Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya, Antalya / Konyaalti
Prijs 556.700 €
  • Algemeen Details
  • Antalya / Konyaalti
  • 420 m² aan 550 m²
  • 11 km
  • 3 km
  • 27 km
Immo nr. TIC-097

Top 3 Redenen om te Kopen

• Hoge investeringskans
• Dicht bij alle sociale voorzieningen
• Gelegen in de gunstige regio

Commerciële Winkels Bieden een Hoge Investeringskans in Konyaaltı, Hurma

Commerciële panden zijn gelegen in Konyaaltı, in de wijk Hurma. De regio trekt de aandacht met zijn investeringspotentieel, rijke infrastructuur en gemakkelijk transport. Er zijn veel sociale en lokale voorzieningen die je nodig hebt. Als u een commercieel onroerend goed wilt kopen om te investeren in Antalya, is deze regio een onmisbare keuze voor u.

Commercieel vastgoed te koop in Antalya ligt op 27 km van de internationale luchthaven van Antalya, 3 km van het strand, 11 km van het stadscentrum. Het vastgoed wordt omringd door sociale voorzieningen zoals markt, restaurants, winkelcentrum, scholen en banken. Boğaçay Project, Konyaaltı kustlijnl en de kabelbaan Tünektepe liggen op korte afstand van deze commerciële panden en verhogen de investeringskans.

Vastgoedbeleggingen bevinden zich op de begane grond van het gebouw. Er bevinden zich hier 2 commerciële panden. De eerste bedraagt 550 m² en de andere heeft een oppervlakte van 420 m².

Algemene Kenmerken van Investerings Commercieel Vastgoed in Konyaalti Antalya

Commerciële / Antalya / Konyaalti

In een complexTuinStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 556.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Commercieel Vastgoed op Centrale Locatie in AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in Antalya480.000 €2+1Kaleici / AntalyaVastgoed Investeringsmogelijkheden in Turkije AntalyaVastgoed Investeringsmogelijkheden in Turkije Antalya256.100 €Centrum / AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / AntalyaAuthentiek Ontworpen Hotel te Koop in Antalya, TurkijeAuthentiek Ontworpen Hotel te Koop in Antalya, Turkije1.080.000 €Kaleici / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!