Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa

Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / CentrumInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Interieur Foto-1Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Interieur Foto-2Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Interieur Foto-3Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Interieur Foto-4Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Interieur Foto-5Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Interieur Foto-6Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Interieur Foto-7Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-1Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-2Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-3Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-4Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-5Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-6Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-7Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-8Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-9Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Bouw Fotos-10Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Vloer Plannen-1Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Vloer Plannen-2Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Vloer Plannen-3Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 55.900 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Centrum
 • 135 m² - 298 m²
 • 3+1, 6+1
 • 3, 4
 • 2, 4
 • 06/2021
 • 4
 • In opbouw
 • 20 km
 • 35 km
 • 70 km
Immo nr. BRS-054

Top 3 redenen om te kopen

• Investeringsmogelijkheid in een nieuw ontwikkeld gebied
• Betaalbare prijs en afbetalingsopties
• Groene zones en diverse sociale voorzieningen voor gezinsvriendelijk leven

Gloednieuwe appartementen met balkons in een rustige buurt van Bursa

Investeringsappartementen te koop bevinden zich in Bursa, Kayapa. Kayapa is een nieuw ontwikkelde regio met een hoog investeringspotentieel dankzij de nabijheid van de snelweg İstanbul-İzmir en de grote groene gebieden die het rustige leven in Bursa bieden. Bursa staat bekend om zijn uitgestrekte groene bossen, de zich ontwikkelende industriële groei, de rijke historische plaatsen van de stad die dateren uit het Ottomaanse rijk, de nabijheid van İstanbul en een van de belangrijkste skicentra in Europa, het Uludağ Skicentrum.

De appartementen liggen op slechts een paar minuten rijden van sociale en dagelijkse voorzieningen zoals markten, bazaars, scholen, ziekenhuizen en banken. Nieuwe Bursa-appartementen 6 km naar Hasanağa, 8 km naar het centrum van Görükle, 18 km naar het winkelcentrum Özdilek, 20 km naar het centrum, 25 km naar Mudanya, 30 km naar Ido Ferry, 70 km naar de luchthaven Bursa Yenişehir en 74 km naar Uludağ .

Het wooncomplex is gebouwd op een terrein van 5135 m2 bestaande uit 3 blokken met 4 verdiepingen. Het complex biedt gemeenschappelijke kenmerken, zoals binnen- en buitenparking, zwembad, goed onderhouden tuin, kinderspeelplaats, 24/7-beveiliging en beveiligingscamerasystemen.

Soorten appartementen

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer en 2 balkons.

6 slaapkamer appartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, 2 badkamers, 2 en-suite badkamers en 4 balkons.

De appartementen die te koop staan, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De flats hebben luxe voorzieningen zoals stalen deuren, laminaatvloer, PVC raam en deuren, keukenapparatuur, badkamerkasten, centrale verwarming, telefoon- en internetinfrastructuur.

Algemene Kenmerken van Investeringsappartementen verweven met de natuur in Bursa

Appartement / Bursa / Centrum

LiftZwembadIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement55.900 €6+1 Appartement94.900 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa BursaInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa54.900 €3+1, 5+1Centrum / BursaDirect aan Weg Comfortabele Appartementen Bursa NiluferDirect aan Weg Comfortabele Appartementen Bursa Nilufer48.400 €1+1Nilufer / BursaAppartementen te koop in een beveiligd complex in BursaAppartementen te koop in een beveiligd complex in Bursa57.500 €2+1Nilufer / BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in BursaRolstoelvriendelijke, centraal gelegen onroerend goed in Bursa57.900 €3+1, 3+1 dpCentrum / Bursa