Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa

Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / CentrumInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bursa / Centrum - videoInvesteringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-1Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-2Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-3Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-4Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-5Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-6Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-7Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-8Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-9Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Interieur Foto-10Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bouw Fotos-1Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bouw Fotos-2Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bouw Fotos-3Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bouw Fotos-4Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bouw Fotos-5Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Bouw Fotos-6Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Vloer Plannen-1Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Vloer Plannen-2Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Vloer Plannen-3Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 54.900 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bursa / Centrum
 • 113 m² - 217 m²
 • 3+1, 5+1
 • 2, 3
 • 1, 2
 • 12/2021
 • 4
 • In opbouw
 • 20 km
 • 35 km
 • 70 km
Immo nr. BRS-053

Top 3 redenen om te kopen

• Investeringsmogelijkheid in een nieuw ontwikkeld gebied
• Betaalbare prijs en investeringsmogelijkheden
• Het aanbieden van een rustige en vredige leefruimte

Hoogwaardige minimalistische appartementen voor investeringen in Kayapa, Bursa

Appartementen te koop in Bursa bevinden zich in Kayapa. Bursa staat bekend om zijn industriële ontwikkeling, uitgestrekte groene gebieden en de nabijheid van Istanbul. De stad heeft historische monumenten die dateren uit het Ottomaanse rijk, zoals moskeeën en mausolea. Dankzij de centrale ligging heeft Bursa gemakkelijk toegang tot veel nabijgelegen steden in de Marmara-regio, die belangrijke industriegebieden zijn, zoals Istanbul, Kocaeli, Balıkesir en Bilecik.

Appartementen te koop in Bursa, Kayapa liggen dicht bij het stadscentrum en de belangrijkste gebieden van de stad dankzij de verbinding met de snelweg Istanbul-Izmir. Sociale en dagelijkse voorzieningen zoals markten, scholen, ziekenhuizen, banken liggen op slechts een paar minuten rijden van de flats. De appartementen zijn 6 km naar Hasanağa, 8 km naar het centrum van Görükle, 18 km naar het winkelcentrum Özdilek, 20 km naar het stadscentrum, 25 km naar Mudanya, 30 km naar Ido Ferry, 70 km naar de luchthaven Bursa Yenişehir en 74 km naar Uludağ.

De appartementen te koop in Bursa zijn gebouwd op een terrein van 5000 m2 en bestaan ​​uit 4 blokken met 4 verdiepingen en 40 eigendommen. Het wooncomplex heeft luxe voorzieningen zoals een zwembad, een goed onderhouden tuin, wandelpaden, binnen- en buitenparking en een kinderspeeltuin.

Soorten appartementen

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een kleedkamer en een terras.

Duplex appartementen met 5 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, 2 en-suite badkamers, een kleedkamer, een wasruimte, een kelder, 2 balkons en een terras.

De appartementen die te koop staan, zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Muren en apparaten zijn gekozen uit heldere kleuren en toegepast met een minimaal comfortdesign. De flats hebben luxe voorzieningen zoals stalen deuren, laminaatvloer, PVC raam en deuren, keukenapparatuur, badkamerkasten, centrale verwarming, telefoon- en internetinfrastructuur.

Algemene Kenmerken van Investeringsflats met minimalistisch design in Kayapa Bursa

Appartement / Bursa / Centrum

LiftZwembadIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonAparte keuken
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement54.900 €5+1 Appartement94.900 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Direct aan Weg Comfortabele Appartementen Bursa NiluferDirect aan Weg Comfortabele Appartementen Bursa Nilufer48.400 €1+1Nilufer / BursaSleutelklare appartementen op centrale locatie in BursaSleutelklare appartementen op centrale locatie in Bursa47.300 €2+1Nilufer / BursaInvesteringsappartementen verweven met de natuur in BursaInvesteringsappartementen verweven met de natuur in Bursa55.900 €3+1, 6+1Centrum / BursaAppartementen te koop in een beveiligd complex in BursaAppartementen te koop in een beveiligd complex in Bursa57.500 €2+1Nilufer / Bursa