Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringsgrond met groot woonproject in Bursa

Investeringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / OrhangaziInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - videoInvesteringsgrond met groot woonproject in Bursa, Bursa / Orhangazi - video
Prijs 4.111.200 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Bursa / Orhangazi
  • 32000 m²
  • 2 km
  • 4.5 km
  • 46 km
Immo nr. BRS-073

Top 3 redenen om te kopen

• Geschikt voor winstgevende investeringsdoeleinden
• De kans om het eerste grote project in de ontwikkelingsregio te hebben
• De bouw van het project kan beginnen zodra u het koopt, aangezien de bestemmingsplannen, licenties en projectfasen klaar zijn

Woongrond geschikt voor winstgevende investeringsdoeleinden in Orhangazi

Het land met een bestemmingsvergunning bevindt zich in Orhangazi, Bursa. Orhangazi heeft gemakkelijke toegang tot de andere delen van de stad doordat het dicht bij de belangrijkste transportwegen tussen Bursa en Yalova ligt. Als u grond in Bursa in Turkije wilt kopen die geschikt is voor winstgevende investeringsdoeleinden, dan is deze grond een perfecte keuze voor u.

Het belangrijkste kenmerk van het land is de ligging op slechts 25 km afstand van de TOGG autofabriek, die over 1-2 jaar in productie gaat. Het betekent dat mensen de komende 2-3 jaar moderne eigendommen in de regio nodig hebben. Meer in detail: het land dat te koop staat, ligt op 900 m van het Toki-winkelcentrum, 2 km naar het centrum van Orhangazi, 4.5 km naar het strand, 40 km naar het busstation, 46 km naar de luchthaven Bursa Yenişehir en 47 km naar het centrum van Bursa.

De perceelsgrootte van het land is 32.000 m². Het land is klaar voor de bouw van een groot woonproject in een ontwikkelingsregio van Orhangazi. In de voorbeeldprojecttekeningen mogen 275 appartementen en 50 villa's op het land worden gebouwd.

Het project omvat veel sociale ruimtes voor bewoners. Dit zijn het bouwen van een zuiveringsinstallatie, transformator, brandtrap, liftschacht, binnenplaatsen en binnentuinen, dakramen, pergola en prieel, buitenzwembaden, buiten- en binnenterrassen, tuinmuur en keermuur, schakelkasten, binnen- en buitenparkeerplaatsen, overkapping , installatievolumes, watertanks. Deze oppervlakten worden niet meegerekend bij de berekening van het maximale bebouwingsoppervlak. Met andere woorden, met het ontwikkelingsplan van dit perceel kunt u% 30 meer bouwen, inclusief de functies die hierboven worden vermeld. Dankzij het project bedraagt ​​de totale bouwoppervlakte dus circa 41.404 m².

De koper krijgt aan het einde van de uitgraving ook nog eens 15.000 m2 (ongeveer) bouwoppervlak omdat het land hellend is. Het extra gebied zal worden gebruikt voor onder meer schuilplaatsen, parkeerplaatsen, sociale voorzieningen en zwembaden.

Berekening:

De perceelsgrootte van het land: 32.000 m²
De juridische oppervlakte van het land: 41.404 m²
De wettelijke aanvullende grond voor verplichte kenmerken: 15.000 m²
De totale bouwoppervlakte: 56.404 m²

U kunt de rendertekeningen van het project vinden in de fotosectie.

Algemene Kenmerken van Investeringsgrond met groot woonproject in Bursa

Appartement / Bursa / Orhangazi

Strand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorBursa
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 4.111.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Slim Ontworpen Deluxe Appartementen in Nilufer BursaSlim Ontworpen Deluxe Appartementen in Nilufer Bursa328.500 €6+1 dpNilufer / BursaCentraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in BursaCentraal Modern Vastgoed met Natuurzicht in Bursa171.200 €4+1, 4+1dp., 6+1dpNilufer / Bursa