Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya

Investeringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / KonyaaltiInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - videoInvesteringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya, Antalya / Konyaalti - video
Prijs vanaf 570.000 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Antalya / Konyaalti
  • 600 m² - 740 m²
  • 05/2021
  • 5
  • 12.5 km
  • 3 km
  • 26 km
Immo nr. TIC-149

Top 3 redenen om te kopen

• Dichtbij de snelweg
• Hoge signage-waarde
• Aan de straat waar veel zakelijke huurders zijn gevestigd

Onroerend goed aan de oost en westzijde met een hoog investeringspotentieel in Antalya, Turkije

Het onroerend goed met een hoge signage-waarde bevindt zich dicht bij de snelweg in de wijk Hurma in Konyaalti. Te koop onroerend goed ligt op loopafstand van dagelijkse voorzieningen zoals markten, moskee, groothandels, apotheken en banken. Ruim onroerend goed ligt op 250 meter van de snelweg, 3 km naar de Tünektepe-kabelbaan en het strand van Sarısu, 3,5 km naar de haven van Akdeniz, 4 km naar Boğaçay Park, 5 km naar het Konyaalti-strand, 7,5 km naar het Migros-winkelcentrum 5M, 8 km naar het strand Park, 12 km naar het stadscentrum, 12,5 km naar Kaleiçi (Oldtown) en 26 km naar de internationale luchthaven van Antalya. Als u wilt investeren in onroerend goed in Turkije, is dit een niet te missen kans voor u!

Het wooncomplex, dat is gebouwd op een oppervlakte van 7.777 m², bestaat uit 12 blokken met in totaal 150 appartementen en 2 commerciële panden. Het onroerend goed bevindt zich bij de entree van het complex.

De commerciële winkels variëren van 600 m² tot 740 m² met opslagruimtes.

Algemene Kenmerken van Investeringsvastgoed met hoge signagewaarde in Antalya

Commerciële / Antalya / Konyaalti

Strand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 570.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya8 Verdieping Commercieel Gebouw Hoofdstraat Antalya567.100 €Centrum / AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in AntalyaCommercieel Vastgoed op Centrale Locatie in Antalya460.200 €2+1Kaleici / AntalyaWinkels geschikt voor investeringen in Antalya KaleiciWinkels geschikt voor investeringen in Antalya Kaleici592.900 €Kaleici / AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici AntalyaGoed Gelegen Commercieel Vastgoed in Kaleici Antalya625.000 €Kaleici / Antalya