Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Investeringswinkels met Boutique Design in Istanbul

Investeringswinkels met Boutique Design in Istanbul, Istanbul / BasaksehirInvesteringswinkels met Boutique Design in Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoInvesteringswinkels met Boutique Design in Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoInvesteringswinkels met Boutique Design in Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoInvesteringswinkels met Boutique Design in Istanbul, Istanbul / Basaksehir - videoInvesteringswinkels met Boutique Design in Istanbul, Istanbul / Basaksehir - video
Prijs vanaf 135.800 €
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Basaksehir
  • 44 m² - 63 m²
  • 06/2020
  • Instapklaar
  • 11 km
  • 17 km
Immo nr. TIC-082

Top 3 Redenen om te Kopen

• 20 minuten naar de 3de luchthaven met de auto
• Investeringsmogelijkheid
• Voordelig betalingsplan

Commerciële Winkels in Istanbul met Voordelige Betalingsopties

De commerciële winkels bevinden zich in Basaksehir, Istanbul. Basaksehir biedt vele transport- en sociale voorzieningen. Deze regio ligt dichtbij de luchthaven, de TEM-snelweg en het handelscentrum. Basaksehir trekt vooral de aandacht van investeerders en kopers.

Winkels met boutiquedesign in Istanbul liggen op 7 km van de TEM-snelweg, het handelscentrum İSTOÇ en het winkelcentrum van Istanbul, op 4,5 km van het Atatürk Olymğisch stadium, op 11 km van het Küçükçekmecemeer en op 17 km van de internationale luchthaven Atatürk. Deze winkels liggen dichtbij alle sociale voorzieningen.

Er bevinden zich 7 winkels op de begane grond van het residentiële gebouw. De oppervlakte van deze winkels ligt tussen 44 m² en 63 m². De boutique winkels bieden een investeringsvoordeel en een winstmarge.

Algemene Kenmerken van Investeringswinkels met Boutique Design in Istanbul

Commerciële / Istanbul / Basaksehir

Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 135.800 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Winkels te koop in een luxe complex in Avcılar, IstanbulWinkels te koop in een luxe complex in Avcılar, Istanbul127.100 €Avcilar / IstanbulCommercieel Vastgoed 200 m van de Snelweg E5 in IstanbulCommercieel Vastgoed 200 m van de Snelweg E5 in Istanbul106.600 €Kadikoy / IstanbulWinkels die Huurinkomsten Garanderen in IstanbulWinkels die Huurinkomsten Garanderen in Istanbul210.700 €Beylikduzu / IstanbulCommercieel Istanbul Vastgoed 3 km tot Atatürk LuchthavenCommercieel Istanbul Vastgoed 3 km tot Atatürk Luchthaven224.200 €Bakirkoy / Istanbul