Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur

Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / UmraniyeIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Istanbul / Umraniye - videoIstanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Interieur Foto-1Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-1Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-2Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-3Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-4Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-5Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-6Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-7Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-8Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-9Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-10Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-11Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-12Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-13Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-14Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-15Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-16Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-17Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-18Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur, Vloer Plannen-19
142.500 € % 20
Prijs vanaf 113.300 €Geverifieerde prijsPrijs update op 8.04.2021
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Umraniye
 • 95 m² - 209 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
 • 1, 2
 • 1
 • 06/2020
 • Instapklaar
 • 9 km
 • 29 km
Immo nr. IST-256

Top 3 Redenen om te Kopen

• Dichtbij de metro
• 70% groen gebied in wooncomplex met rijke functies
• Op loopafstand van het winkelcentrum en het ziekenhuis

Appartementen Bieden Winstgevende Investeringskeuze in Ümraniye

Hoogwaardige appartementen bevinden zich in Ümraniye aan de Anatolische kant van Istanbul. Ümraniye trekt de aandacht doorde nabijheid van het financiële district, Ataşehir. Deze regio is het snelstgroeiende district in İstanbul met gebouwencomplex, grote winkelcentra, uitgaanscentra en verstedelijking in de omgeving. Het ligt ook dicht bij beide bruggen. Het kopen van een appartement in Istanbul biedt een enorme winst voor kopers en investeerders in onroerend goed.

U vindt een scala aan lokale voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, bars en uitstekende faciliteiten van dag tot dag. De appartementen in Ümraniye bevinden zich op 36 km van de internationale luchthaven Atatürk, op 29 km van de luchthaven Sabiha Gökçen, op 1 km van de TEM-snelweg, op 7 km van de snelweg E-5, op 5 km van het financiële centrum van Ataşehir, op 8.5 km van Kadıköy en op 8.7 km van 15 juli Martelarenbrug en 13.7 km Fatih Mehmet Sultanbrug.

Ziekenhuizen in de regio: Hisar Intercontinental Hospitaal, Erdem Hospitaal, NPIstanbul Brain Hospitaal, Private Ümran Medical Center, Medicana Hospitaal, Private Atlas Hospitaal, Private Sur Hospital, Çamlıca Erdem Dialysecentrum, Saraçoğlu Medical Center en Tepe Medical Center.

Winkelcentra in de regio: Canpark AVM, Real Meydan AVM, Buyaka AVM, Meydan Istanbul en Kent Çarşı.

Scholen in de regio: Atakent Doğa College, Anabilim Educatieve instellingen Ataşehir Campus, Eyüboğlu educatieve instellingen, Mektebim College Ümraniye Campus, Çamlıca Era College, Sevinç College, Marmara universiteit, Yeditepe universiteit, Doğuş universiteit, İstanbul Aydın universiteit, Beykoz universiteit, Medipol universiteit en Universiteit İstanbul Şehir.

Istanbul project bestaat uit 11 woonblokken, 2 kantoorgebouwen en commerciële units met pleinen. Het project bestaat uit 2 fasen: De eerste fase met 5 blokken, met 545 appartementen die klaar zijn om te verhuizen en de opleveringen zijn gestart. De bouw van 6 blokken met 1.127 appartementen is nog gaande en opleveringen zijn gepland voor juli 2022. Het heeft een oppervlakte van 472.000 m² en een woonoppervlakte van 75.100 m². Er zijn 1672 appartementen variërend van 1+1 tot 4+1 in 47 verschillende types. Deze appartementen bieden veel moderne faciliteiten, zoals binnen en buitenparkeerplaatsen, een overdekt zwembad, wandelpaden, een sauna, een stoombad, een Turks bad, een fitnesscentrum, een voetbalveld, volleybal- en basketbalvelden, cafés, restaurants, winkels, een generator en een wateropslagtank, hydrofoor, 24 uur technische en veiligheidsdienst. Bovendien is 70% van het project gereserveerd voor groene gebieden, waaronder de speelplaatsen voor kinderen en een goed ontworpen tuin met sierbaden.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen

Appartementen met 1 slaapkamer hebben een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een wasruimte en een balkon of terras.

Appartementen met 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open of aparte keuken, een badkamer, een eigen badkamer, een wasruimte en een balkon of terras.

De appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een balkon of terras.

4 slaapkamerappartementen hebben een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en een balkon of terras.

Alle appartementen zijn ontworpen met de nieuwste technologische materialen. Er zijn een stalen deur, video-intercom, keukenapparatuur, glasvezel-internetinfrastructuur, draadloos internet, centraal warm water, TV-satellietsysteem, centrale kabel-tv, aardgas, douchecabine, badkuip, dubbele beglazing, rook- en branddetector, automatisch brandblussysteem, centrale verwarming en warmtekostenverdeler.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Istanbul Appartementen met Verbluffende Architectuur

Appartement / Istanbul / Umraniye

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Exclusieve Appartementen Nabij Snelweg E-5 in IstanbulExclusieve Appartementen Nabij Snelweg E-5 in Istanbul112.400 €1+1Bakirkoy / IstanbulAppartementen aan de zich snelst ontwikkelende straat in KüçükçekmeceAppartementen aan de zich snelst ontwikkelende straat in Küçükçekmece112.400 €1+1, 2+1, 3+1Kucukcekmece / IstanbulEcovriendelijke Appartementen met Boszicht in IstanbulEcovriendelijke Appartementen met Boszicht in Istanbul114.400 € 2+1, 3+1Eyup / IstanbulAppartementen met rijke faciliteiten in Avcilar IstanbulAppartementen met rijke faciliteiten in Avcilar Istanbul114.400 €2+1, 3+1Avcilar / Istanbul