Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Istanbul Appartementen te Koop

Istanbul Appartementen te Koop, Istanbul / KucukcekmeceIstanbul Appartementen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Appartementen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Appartementen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Appartementen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Appartementen te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 75 m² aan 84 m²
 • 1+1
 • 1
 • 1
 • 2013
 • 22
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 4 km
 • 20 km
Immo nr. IST-033

Istanbul Appartementen te Koop in Kucukcekmece

Er zijn verschillende soorten speciale villa's en appartementen te koop van project van Istanbul appartementen. Deze prachtige woningen zijn te koop in de buurt van Kucukcekmece Meer en Internationale Amusement Park.

Kucukcekmece is een populair gebied over sociale en culturele leven. Deze meest luxueuze projecten hebben een perfecte locatie in het nieuwe ontwikkelen buitenwijk van Istanbul. Atatürk Luchthaven ligt op slechts 10 minuten met de auto. Openbaar vervoer (Metro Bus) en ferry (IDO) is op een loopafstand. Er zijn veel voorzieningen in dit gebied zoals grote winkelcentra, ziekenhuizen, apotheken, scholen, enz.

Er zijn vele soorten van woningen in hier. Er is een zeer groot kunstmatig meer. Het pand is gelegen naast Kucukcekmece Meer. Een van de meest luxueuze Istanbul appartementen zijn gelegen op 125.000 m2 totale oppervlakte. 65% van dit gebied is groene plaatsen.

Wooncomplex bestaat Wachttoren, Barok Tuin, Hasbahce en Mabeyn Tuin. Er zijn verschillende speciale parken in dit wooncomplex welke Rose Park, Cure Park en Poet Park. Dit project bestaat uit vele soorten residentiële en commerciële landgoederen. Er zijn winkelcentra, markten, restaurants, sauna's en fitnesscentra. Er zijn detectiepoortjes bij de ingang, verzorgers en tuinders. Er zal een cafe lijken op de Maiden's Toren in dit wooncomplex.

Er zijn verschillende types van appartementen op het landgoed. Dit zijn 83 m² 1 slaapkamer en 111 m² 2 slaapkamers appartementen met een speciale tuin in terras. 1 slaapkamer appartementen hebben een eigen badkamer, dressing, terras, open keuken met keukenapparatuur. 2 slaapkamers appartementen hebben een eigen badkamer, dressing, terras, open keuken met keukenapparatuur.

Deze appartementen zijn UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Istanbul Appartementen te Koop

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Istanbul Appartementen te KoopIstanbul Appartementen te Koop
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul