Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huis Istanbul | Huizen te koop in İstanbul | Huis kopen in Istanbul

Sinds 2004 is Antalya Homes Naamloze Vennootschap het bedrijf achter de belangrijkste Turkse vastgoedmerken: Antalya Homes ®, Istanbul Homes ®, Trabzon Homes ® en Bursa Homes ®.

Als lokale experts bestrijken we alle regio's van Istanbul, volgen we de markt nauwgezet en actualiseren onze lijst van vastgoed aanbiedingen op elk moment, zodat u zeker kunt zijn van een nauwkeurige beschikbaarheid en prijzen. Als u overweegt een villa in Istanbul te kopen, bezoek dan onze kantoren in Cevizlibağ (İstanbul Europa) en Göztepe (İstanbul Azië) of neem contact met ons op. Ons team van professionele vastgoeddeskundigen die 19 verschillende talen spreken, waaronder het Engels, Farsi, Arabisch, Chinees, Frans, Hindi, Russisch, enz. zal u een breed scala aan villa’s laten zien te koop in Istanbul, die aan uw behoeften en evensstijl voldoen.

Huizen te koop in Istanbul

Hoewel de naam Istanboel roept beelden van mysterieuze en oude geschiedenis, deze stad is een enorme Europese metropool evenals een Aziatische locatie. Een toenemend aantal mensen, zowel in Turkije en elders op de continenten van Europa en Azië op zoek naar huizen te koop in Istanbul. Deze mensen zijn jonge professionals als buitenlandse investeerders. Een derde groep is geïnteresseerd in deze stad als locatie voor pensionering of vakantie woning.

De invloed van Azië en Zuid-Europa wordt weerspiegeld in de behuizing stijlen. Met een keuze uit vele gebieden in de stad, kunnen kopers van een geschikte ruimte te vinden, zolang het maar in overeenstemming is met de algemene architectuur van de regio. Ruimtes die profiteren van het klimaat en het concept van de villa's, in tegenstelling tot modellen uit Noord-Europese landen zijn typisch.

Het klimaat van dit deel van de wereld het beste omschrijven als mediterraan, met hete zomers en milde winters. Dit maakt het pand in Istanbul aantrekkelijk voor buitenlandse kopers van een woning, zoals Russen en Noord-Europese landen. Russische kopers zijn enthousiast over appartementen in Istanbul. Ondanks Russische en Eurpean kopers, Midden-Oosten kopers op zoek naar villa in Istanbul als hun Secondhome in Turkije. Het nadeel aan de locatie is dat het kan heel vochtig. De meeste ochtenden zijn mistig, vooral in buurten die dichter bij het water of de kust.

Buitenlands onroerend goed in eigendom is eenvoudiger gemaakt in de afgelopen drie tot vijf jaar. Hypotheekrente zijn verlaagd, waardoor het eigenwoningbezit in het bereik van meer inwoners. De opwinding van de economie is een voordeel in het brengen van het toerisme naar de stad en het land, maar het resulteert ook in de huizenprijzen die zeker zullen stijgen. Buitenlanders kunnen kopen en zelf onroerend goed in Turkije en kan dit doen op eigen naam.

Bezit van onroerend goed in de stad wordt bevorderd door het feit dat hier bereiken is een korte vlucht van de meeste Europese locaties. Dit maakt een weekend bezoek of een langere vakantie snel en eenvoudig. Je zal niet de hele vakantie tijd door te brengen net om uw favoriete locatie. Er is een verscheidenheid van het openbaar vervoer binnen de stad, evenals gemakkelijke aansluitende vluchten naar badplaatsen in het land. Bewoners kunnen genieten van de markten, musea, culturele evenementen en historische bezienswaardigheden in de oude stad.

Wanneer u op zoek bent naar huizen te koop in Istanbul, is er veel om de stad te promoten als een verhuizing of investering ter plaatse. De economie is sterk en levendig. De infrastructuur is bevredigend met groei gepland voor de toekomst. De kosten van levensonderhoud thans is vergelijkbaar met die van Spanje in de jaren 1980.

Huis kopen in Istanbul is vrij makkelijk met een makelaar in istanbul. Bel ons nu voor een bezichtigingsreis. 00902122553355


Bezoek ons kantoor Cevizlibağ, Istanbul (Europe)

Bezoek ons kantoor Göztepe, Istanbul (Asia)

Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(3)12Maand(1)24Maand(2)36Maand(0)48Maand(0)60Maand(0)( %0 rente )

TypeAlle(14)Appartement(127)Villas(14)Land(1)Commerciële(18)

SlaapkamerAlle14Studio(0)1+1(0)2+1(1)3+1(4)4+1(6)5+(6)

PrijsklasseAlle(14)150.000-200.000 €(1)200.000-300.000 €(1)300.000-500.000 €(2)500.000-1.000.000 €(4)1.000.000 €(6)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE ISTANBUL(14)BEYKOZ(1)BEYLIKDUZU(3)BUYUKCEKMECE(4)CATALCA(1)SARIYER(3)USKUDAR(1)ZEKERIYAKOY(1)

GA NAAR
TOP