Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Istanbul Vastgoed te Koop

Istanbul Vastgoed te Koop, Istanbul / KucukcekmeceIstanbul Vastgoed te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Vastgoed te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - videoIstanbul Vastgoed te Koop, Istanbul / Kucukcekmece - video
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Istanbul / Kucukcekmece
 • 182 m² aan 268 m²
 • 4+1
 • 4
 • 2
 • 2013
 • 3
 • UITVERKOCHT
 • 1 km
 • 4 km
 • 15 km
Immo nr. IST-021

Luxe Istanbul Vastgoed te Koop

Er zijn verschillende soorten speciale villa's te koop in dit luxe Ottomaanse stijl project. Deze prachtige woningen zijn in de buurt van de Küçükçekmece Lake en International Amusement Park.

Kucukcekmece is een populair gebied over sociale en culturele leven. Dit is een van de meest luxueuze projecten van Istanbul heeft een perfecte locatie in het ontwikkelen van nieuwe buitenwijk van Istanbul. Openbaar vervoer (Metro Bus) en ferry (IDO) is op de loopafstand. Er zijn veel voorzieningen in dit gebied zoals grote winkelcentra, ziekenhuizen, apotheken, scholen, enz.

Er zijn veel verschillende soorten woningen. Er is een zeer groot kunstmatig meer. Het pand is gelegen naast Küçükçekmece Lake, ook. Dit is een van de meest luxueuze vastgoed in Istanbul ligt op 125.000 m2. 65% van dit gebied is groene plaatsen.

Bestaan Wachttoren, Barok Tuin, Hasbahce en Mabeyn Garden. Er zijn verschillende speciale parken in dit wooncomplex welke Rose Park, Cure Park en Poet Park. Dit project bestaat uit vele soorten residentiële en commerciële landgoederen. Er zijn winkelcentra, markten, restaurants, sauna's en fitnesscentra. Er zijn detectiepoortjes bij de ingang, verzorgers en tuinders. Er zal een cafe lijken op de Maiden's Tower in dit wooncomplex.

Villa's zijn gebouwd met twee zuilen, hoek uitsteeksels, rococo motieven in het smeedijzeren balkon balustrades en onderscheiden vloer ontwerpen die doet denken aan de 19e eeuw. Deze eigenschappen zijn een van de bijzondere villa's in dit project. Elke woning heeft een eigen zwembad en een eigen goed ontworpen tuin. Deze complexen zijn 182-268 m2 en hebben 4 slaapkamers, 3 badkamers en een en-suite badkamer, kleedkamer, meidenkamer, 3 terrassen, werkkamer, aparte keuken met keukenapparatuur.

Deze accommodatie is UITVERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Istanbul Vastgoed te Koop

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

KRIJG GRATIS BROCHUREKRIJG GRATIS BROCHURE Istanbul Vastgoed te KoopIstanbul Vastgoed te Koop
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in een Mooie Groene OmgevingAppartementen in een Mooie Groene Omgeving196.000 €2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulAppartementen en Villas Geneste met de NatuurAppartementen en Villas Geneste met de Natuur222.500 €1+1, 2+1, 3+1Zekeriyakoy / IstanbulRijtjeshuizen met Eigen TuinRijtjeshuizen met Eigen Tuin321.500 €3+1 tpBasaksehir / IstanbulVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met JachthavenVrijstaande en Halfvrijstaande Huizen in Beylikduzu met Jachthaven428.500 €3+1 dp, 5+2, 6+2Beylikduzu / Istanbul