Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon

Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / OfKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Trabzon / Of - videoKant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-1Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-2Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-3Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-4Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-5Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-6Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-7Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-8Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-9Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-10Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-11Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-12Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-13Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-14Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-15Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-16Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-17Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-18Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-19Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-20Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-21Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon, Interieur Foto-22
Prijs 142.200 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Of
 • 340 m²
 • 3+2 dp
 • 3
 • 3
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 45 km
 • 500 mt
 • 43 km
Immo nr. TRB-126

Top 3 redenen om te kopen

• Geweldig uitzicht op zee
• Vreedzaam en kalm complex gebied
• Prisvärd och fullt möblerad

Villa met zeezicht, privétuin en warmte-isolatie in Trabzon

De villa te koop in Trabzon is gelegen in Of, Trabzon. De regio staat bekend om zijn landschappelijke schoonheden, kalme en rustige levensstijl en groene natuur. De regio is gemakkelijk te bereiken dankzij de snelweg met twee van de belangrijkste steden van de Zwarte Zee-regio Trabzon en Rize. Dit maakt de regio dicht bij de sociale voorzieningen en biedt een rustige levensstijl.

Villa met zeezicht ligt op een paar minuten rijden van dagelijkse voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, banken, ziekenhuizen en scholen. De villa ligt 500 meter van de kust, 3 km naar het centrum van de regio, 4 km naar het staatsziekenhuis, 42 km naar de internationale luchthaven van Trabzon, 43 km naar de technische universiteit van Karadeniz en 45 km naar het winkelcentrum Forum Trabzon.

Het wooncomplex is 3000 hectare landoppervlak. Het complex heeft gemeenschappelijke kenmerken zoals een privétuin en parkeerplaatsen.

Type villa

Villa met 3 slaapkamers heeft 2 woonkamers, een aparte keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een kleedkamer en 3 balkons.

Villa met zeezicht heeft luxe voorzieningen zoals een stalen deur, keukenapparatuur, witgoed, laminaat en keramische vloeren, radiatorverwarming, warmte-isolatie en kan desgewenst volledig gemeubileerd worden gekocht.

Algemene Kenmerken van Kant-en-klare villa te koop met prachtig zeezicht in Trabzon

Appartement / Trabzon / Of

In een complexParkeerplaatsTuinKleedkamerDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 142.200 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Sleutel klaar duplex appartement met prachtig uitzicht op zee in TrabzonSleutel klaar duplex appartement met prachtig uitzicht op zee in Trabzon91.000 €4+2 dpArakli / TrabzonGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat TrabzonGezinsvriendelijke appartementen met zeezicht in Akçaabat Trabzon73.900 €3+1, 4+1Akcaabat / Trabzon