Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Kantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul Kartal

Kantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul Kartal, Istanbul / Kartal
Prijs vanaf 445.900 €Geverifieerde prijs
  • Algemeen Details
  • ZONDER COMISSIE
  • Istanbul / Kartal
  • 140 m² - 1433 m²
  • 2018
  • 3
  • Klaar om te verhuizen
  • 3 km
  • 10 km
Immo nr. TIC-106

Top 3 Redenen om te Kopen

• Aan de E-5 snelweg
• Huurgarantie & terugkoopgarantie met winst
• Privé-opslagruimte voor elk kantoor

Horizontale Architectuur Commercieel Vastgoed voor de E-5 Snelweg in Kartal

Kantoren en winkels met huurgarantie hebben een gunstige ligging in Kartal, İstanbul. Kartal is de ideale regio voor diegenen die willen investeren. Deze regio is de thuisbasis van vele industriële en commerciële voorzieningen en rijke sociale voorzieningen. Bovendien is het bekende Aydos bos dat de natuur en schone lucht biedt, gelegen in Kartal. Veel transportvoorzieningen zoals Metro bieden directe toegang tot Kartal vanuit andere regio's van de stad.

Commercieel vastgoed direct gelegen aan de E-5 snelweg en omgeven door vele sociale voorzieningen zoals vervoer, ontspanning, onderwijs en gezondheid. Euraisa Tunnel is 22 km, Aydos bos is 5 km, Sabiha Gökçen luchthaven is 10 km, Pendik Kustpark is 3 km, Taksimplein, Grote Bazaar en Hagia Sophia Moskee zijn 30 km, 15 juli martelarenburg is 24 km, Bağdatstraat is 16 km, Kadıköy is 18 km en de meisjestoren lit op 23 km van deze kantoren en winkels te koop.

Commercieel vastgoed bestaat uit een totaal van 52 kantoren en 3 verdiepingen. Dit commerciële vastgoed gelegen in een residentiële complex biedt vele privileges zoals 11.000 m3 Atrium, foyer en cocktailruimte voor 150 personen, vergader- en seminariezalen, 3 glazen panoramische liften voor de receptie en parkeergelegenheid, een blauwdrukkamer, een eigen berging, een café en restaurant op de binnenplaats, afzonderlijke balkons, een koeriersruimte en een conferentiezaal.

Hier zijn kantoren en winkels variërend van 140 tot 1433 m² te koop.

Bij het ontwerp van het commerciële vastgoed dat te koop wordt aangeboden, is rekening gehouden met alle details, zodat de medewerkers zich enkel op hun werk kunnen concentreren. Elk kantoor en winkel beschikt over een technologische infrastructuur en een professioneel beheer.

Als u wil investeren in commerdieel vastgoed in Istanbul, Turkije dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Algemene Kenmerken van Kantoren en Winkels met Huurgarantie in Istanbul Kartal

Commerciële / Istanbul / Kartal

LiftIn een complexParkeerplaatsStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 445.900 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ruime Centrale Commerciële Winkels in Sisli İstanbulRuime Centrale Commerciële Winkels in Sisli İstanbul377.400 €Sisli / IstanbulCommercieel vastgoed op loopafstand van Taksim in IstanbulCommercieel vastgoed op loopafstand van Taksim in Istanbul338.800 €Beyoglu / IstanbulHuurinkomsten Gegarandeerd commercieel vastgoed in IstanbulHuurinkomsten Gegarandeerd commercieel vastgoed in Istanbul468.800 €Beylikduzu / IstanbulCommercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum IstanbulCommercieel Vastgoed in Nieuwe Centrum Istanbul592.600 €Basaksehir / Istanbul