Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Huis Kemer | Huizen te koop in Kemer | Huis kopen in Kemer

Villas en huizen te koop in Aslanbucak, Kiris, Camyuva en Tekirova. Lees deze artikel over huis kopen in Kemer en bekijk onze panden beneden.

Tahtali berg trekt Villa Eigenaren in Kemer

Als er een reden om naar Kemer, het is voor de prachtige berg Tahtali. De Tahtali Mountain is een van de hoogste berg van West kust van Turkije, oplopend tot een hoogte van 2366 meter. In feite is dit zeer berg trok scores van villa eigenaren in Kemer.

De Tahtali Berg en kabelbaan

De Tahtali Mountain is eigenlijk een deel van de "Tahtali Dağları" bergketen. Deze bergen starten vanaf Antalya baai en langzaam in de hoogte tot aan Tahtali Mountain op 2366 meter. In feite is er geen enkele andere berg die zo hoog is toch zo perfect dicht bij de zee.

De Tahtali kabelbaan is begonnen met de exploitatie in september 2007. Na een rit door de Beydağları National Park bereikt u de kabelbaan basisstation. Vanaf hier zullen de bezoekers worden opgenomen via de kabel auto op nieuwe, moderne hutten tot aan de berg. Deze spectaculaire kabel travle duurt 12 minuten tijd van 700 meter tot 2.365 meter. Het cabine-interieur is ruim, met grote panoramische ramen met een spectaculair 360-graden uitzicht op de omliggende mooie omgeving te bieden. Zie hier de webcam van Tahtali Cableway

Veranderingen in koopgedrag

Wanneer de meeste mensen van plan om vastgoed te kopen op vreemde bodem, ze op zoek naar plaatsen aan het strand, dicht bij restaurants en winkelcentra. Maar de tijden veranderen. Een ding dat toeristen graag een majestueus uitzicht. Dit is waar de berg Tahtali in zicht komt, letterlijk.

Zeer weinig villa's in Kemer zijn zo perfect gelegen, zoals die in de buurt van de berg Tahtali. Als u op zoek bent naar een huis te koop in Kemer, koop dan een in de buurt van de berg Tahtali. Niet alleen krijg je een prachtig uitzicht op deze majestueuze berg, bent u ook dicht bij honderden restaurants en clubs en een overvloed aan winkelcentra en stranden.

Woningen in Kemer

Kemer vastgoed markt is al zeer hoog dankzij de aankopen van vele huizen in Kemer. Honderden toeristen komen elk jaar naar Kemer op zoek naar een gezonde vakantie. Gelukkig, Kemer is in staat om daarin te voorzien. Met gouden stranden, een bruisend nachtleven, historische plaatsen en de berg Tahtali, is het moeilijk om te laten liggen een kans om hier te kopen woning.

Tegenwoordig is de berg Tahtali schoonheid van het aantrekken van een groeiend aantal villa eigenaren in Kemer. Niet alleen krijg je om plezier te hebben 's nachts, naar het strand tijdens de dag, maar u krijgt ook een majestueuze berg te beklimmen. Als toeristen niet van plan om de berg (zeer onwaarschijnlijk) klimmen, kunnen ze altijd kijken zijn schoonheid vanuit het comfort van hun huis.

Zoals blijkt, zijn een toenemend aantal huiseigenaren kiezen voor huizen en appartementen in Kemer te kopen omwille van de prachtige berg Tahtali. Hoewel, het is niet de enige reden waarom villa-eigenaars komen naar Kemer. Het is immers nogal een attractie. Niets zegt echt majestueus als kijken naar een prachtige berg. Als je de tijd, waarom niet een wandeling op het?


Woningen met BetalingsplanNIEUW!Alle(0)12Maand(0)24Maand(0)36Maand(0)48Maand(0)60Maand(0)( %0 rente )

TypeAlle(8)Appartement(8)Villas(8)Land(0)Commerciële(1)

SlaapkamerAlle8Studio(0)1+1(0)2+1(0)3+1(3)4+1(2)5+1(1)6+(3)

PrijsklasseAlle(8)75.000-100.000 €(2)300.000-500.000 €(3)500.000-1.000.000 €(3)1.000.000 €(1)

Toon Alleen Zeezicht Woningen

Stad, GebiedALLE KEMER(8)ARSLANBUCAK(2)BEYCIK(1)CENTRUM(3)TEKIROVA(2)

GA NAAR
TOP