Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek

Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / CentrumKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Belek / Centrum - videoKlaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-1Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-2Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-3Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-4Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-5Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-6Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-7Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-8Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-9Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-10Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-11Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-12Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-13Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-14Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-15Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-16Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-17Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-18Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-19Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-20Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek, Interieur Foto-21
Prijs vanaf 41.500 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • Belek / Centrum
 • 85 m² aan 125 m²
 • 2+1, 3+1 dp
 • 2
 • 1, 3
 • 2016
 • 2
 • Klaar om te betreden
 • 500 mt
 • 1.5 km
 • 27 km
Immo nr. BLK-064

Top 3 redenen om te kopen

• In een wooncomplex met groot zwembad
• Nieuwe appartementen voor een betaalbare prijzen
• Dichtbij lokale en sociale voorzieningen

Zwembad met uitzicht op rivier in Belek in een wooncomplex

Appartementen zijn gelegen in het prachtige Belek, in de buurt van de rivier Acısu. Belek staat bekend om zijn vele golfcentra, prachtige stranden en spa faciliteiten. Belek is één van de belangrijkste vakantiebestemmingen ter wereld met zijn vele sportfaciliteiten, natuur en uitstekende klimaat het gehele jaar door. Er zijn veel 5-sterren hotels, uitgaansgelegenheden en historische bezienswaardigheden.

De appartementen te koop in Belek liggen op 27 km van Antalya Internationale Luchthaven, op 500 meter van Belek centrum, op 1,5 km van het prachtige strand van Belek en het Atatürk-park.

Het wooncomplex heeft 2 verdiepingen en bestaat uit 3 blokken met in totaal 18 appartementen. De volgende faciliteiten zijn aanwezig; buitenzwembad, conciërge, bewakingscamera, buiten parkeerplaats auto’s en een mooie, welonderhouden, ruime tuin.

Er zijn 2 type appartementen beschikbaar voor verkoop

2 slaapkamer appartementen, 85 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon.

2-verdieping 3 slaapkamer appartementen, 125 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een balkon en 2 terrassen.

Appartementen in Belek te koop zijn uitgerust met eerste-klas bouwmaterialen zoals keramische en gelamineerde vloer, stalen deur, glazen balkonomheining, mooi stucwerk, douche cabine, warmte-isolatie en internet.

Algemene Kenmerken van Klaar om te Betreden Moderne Appartementen in Belek

Appartement / Belek / Centrum

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement41.600 €3+1 Appartement61.400 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Gemeubileerd Woning Dicht bij Alle Voorzieningen in BelekGemeubileerd Woning Dicht bij Alle Voorzieningen in Belek39.500 €2+1Centrum / BelekRiver Golf Resort in BelekRiver Golf Resort in Belek49.000 €1+1Centrum / BelekAppartementen in de Buurt van de Toeristische Straat in BelekAppartementen in de Buurt van de Toeristische Straat in Belek60.000 €2+1, 3+1, 4+1Centrum / BelekNieuwe Belek Appartementen met Uitzicht TaurusgebergteNieuwe Belek Appartementen met Uitzicht Taurusgebergte66.000 €2+1, 3+1 dp, 4+1 dpCentrum / Belek
Werken Bij Ons? Welkom!