Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma

Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / KonyaaltiKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-1Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-2Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-3Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-4Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-5Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-6Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-7Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-8Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-9Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-10Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-11
Prijs 54.700 €
 • Algemeen Details
 • Antalya / Konyaalti
 • 95 m²
 • 2+1
 • 1
 • 1
 • 4
 • Klaar om te bewegen
 • 10 km
 • 3 km
 • 26 km
Immo nr. AYT-716

Het doorverkoop appartement is gelegen in Konyaalti, Hurma Neighborhood. Appartement in Konyaalti heeft veel functies, zoals de keukenapparatuur en wi-fi internet. Het complex heeft een zwembad, een parkeerterrein en een goed onderhouden tuin.

De beschreving van dit vastgoed is leesbaar in Engels.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt 3% commissie in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma

Appartement / Antalya / Konyaalti

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenDoucheBadkuipKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

Prijs 54.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Prestige Park HuizenPrestige Park Huizen54.000 €1+1, 2+1Konyaalti / AntalyaMooi Appartementen met Afzettingsplan in Kepez AntalyaMooi Appartementen met Afzettingsplan in Kepez Antalya53.200 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaAppartementen met Jaloezieën in het Centrum van AntalyaAppartementen met Jaloezieën in het Centrum van Antalya55.000 €2+1Centrum / AntalyaRuime Appartementen in Antalya KonyaaltiRuime Appartementen in Antalya Konyaalti55.300 €2+1, 3+1Konyaalti / Antalya