Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma

Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / KonyaaltiKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-1Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-2Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-3Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-4Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-5Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-6Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-7Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-8Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-9Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-10Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-11
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Antalya / Konyaalti
 • 95 m²
 • 2+1
 • 1
 • 1
 • 4
 • Klaar om te bewegen
 • 10 km
 • 3 km
 • 26 km
Immo nr. AYT-716

Het doorverkoop appartement is gelegen in Konyaalti, Hurma Neighborhood. Appartement in Konyaalti heeft veel functies, zoals de keukenapparatuur en wi-fi internet. Het complex heeft een zwembad, een parkeerterrein en een goed onderhouden tuin.

De beschreving van dit vastgoed is leesbaar in Engels.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt 3% commissie in rekening gebracht door de koper.

Algemene Kenmerken van Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenDoucheBadkuipKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag*Prijs update op 27.8.2018 16:22:10

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Nieuw Appartementen met Aparte Keuken in Kepez AntalyaNieuw Appartementen met Aparte Keuken in Kepez Antalya20.800 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaCentraal Gelegen Goedkope Appartementen in AntalyaCentraal Gelegen Goedkope Appartementen in Antalya23.900 €1+1, 2+1Centrum / AntalyaAppartementen met Eerlijke Prijzen in KepezAppartementen met Eerlijke Prijzen in Kepez25.200 €1+1Kepez / AntalyaRuime Appartementen in Antalya met Onmisbare PrijzenRuime Appartementen in Antalya met Onmisbare Prijzen25.600 €5+1 dpKepez / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!