Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma

Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / KonyaaltiKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Antalya / Konyaalti - videoKlaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-1Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-2Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-3Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-4Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-5Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-6Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-7Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-8Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-9Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-10Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma, Interieur Foto-11
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Antalya / Konyaalti
 • 95 m²
 • 2+1
 • 1
 • 1
 • 4
 • VERKOCHT
 • 10 km
 • 3 km
 • 26 km
Immo nr. AYT-716

Het doorverkoop appartement is gelegen in Konyaalti, Hurma Neighborhood. Appartement in Konyaalti heeft veel functies, zoals de keukenapparatuur en wi-fi internet. Het complex heeft een zwembad, een parkeerterrein en een goed onderhouden tuin.

De beschreving van dit vastgoed is leesbaar in Engels.

Opmerking: Tijdens de verkoop wordt 3% commissie in rekening gebracht door de koper.

 

DIT OBJECT IS VERKOCHT

Algemene Kenmerken van Klaar om te Verhuizen Appartement met Zwembad in Hurma

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenDoucheBadkuipKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
1 Slaapkamer Appartement Begane Grond in Kepez Antalya1 Slaapkamer Appartement Begane Grond in Kepez Antalya26.500 €1+1Kepez / AntalyaModerne Appartementen in Beloftevolle Regio in AntalyaModerne Appartementen in Beloftevolle Regio in Antalya27.800 €2+1, 3+1, 6+1 dpCentrum / AntalyaRuime Appartementen in Antalya met Onmisbare PrijzenRuime Appartementen in Antalya met Onmisbare Prijzen32.000 €5+1 dpKepez / AntalyaCentraal Gelegen Goedkope Appartementen in AntalyaCentraal Gelegen Goedkope Appartementen in Antalya32.000 €1+1Centrum / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!