Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Instapklare Appartementen in Alanya Centrum

Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Alanya / CentrumInstapklare Appartementen in Alanya Centrum, Alanya / Centrum - videoInstapklare Appartementen in Alanya Centrum, Alanya / Centrum - videoInstapklare Appartementen in Alanya Centrum, Alanya / Centrum - videoInstapklare Appartementen in Alanya Centrum, Alanya / Centrum - videoInstapklare Appartementen in Alanya Centrum, Alanya / Centrum - videoInstapklare Appartementen in Alanya Centrum, Alanya / Centrum - videoInstapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-1Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-2Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-3Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-4Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-5Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-6Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-7Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-8Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-9Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-10Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-11Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-12Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-13Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-14Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-15Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-16Instapklare Appartementen in Alanya Centrum, Interieur Foto-17
75.000 € % 14
Prijs vanaf 64.800 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Centrum
 • 68 m² - 151 m²
 • 1+1, 3+1 dp, 4+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2
 • 2017
 • 4
 • Instapklaar
 • 1 km
 • 42 km
Immo nr. ALN-237

Ruime 4 Verdiepingen Tellende Appartementen met Keukenapparatuur in Alanya

Hoge kwaliteitsappartementen bevinden zich in het centrum van Alanya. Alanya is een uitstekend vakantieplek met zijn uitgestrekte stranden, historische bezienswaardigheden, talloze visrestaurants, moderne hotels en motels, cafés en bars. Naast het strand en de zee zijn er een aantal grotten en een interessant kasteel om te bezoeken. De Piratengrot, de onderwater Liefdesgrot, de Damlataşgrot en de Fosforgrot kunnen per boot vanuit Alanya worden bezocht.

De Alanya appartementen liggen op zeer korte afstand van de vele sociale en culturele gebieden zoals het strand, scholen, ziekenhuizen, entertainment en historische bezienswaardigheden. Deze appartementen liggen op 900 m van de openbare bazaar, op 300 m van het dichtstbijzijnde ziekenhuis, op 1 km van het beroemde Kleopatrastrand en de Damlataşgrot, op 4 km van het kasteel van Alanya, op 2 km van het pretpark Disneyland, op 41 km van het nationale park Dim Rivier, 118 km naar het centrum van Antalya, 42 km naar de luchthaven Gazipaşa en 126 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex met 4 verdiepingen bestaat uit 2 blokken. Alanya appartementen bevatten veel faciliteiten zoals de goed ontworpen tuin, parkeerplaats, zwembad, generator, watertank, lift, 24/7u bewakingscamerasysteem en beveiliging. Elk appartement van het complex heeft een uniek uitzicht op de natuur. Als u een vredig leven wilt verweven met de natuur, kunt u een appartement kopen in Alanya, Turkije.

Er zijn 3 types beschikbare appartementen hier

1 slaapkamer appartementen zijn 60-62 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

2 slaapkamer appartementen zijn 90 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons

2 slaapkamer duplex  appartementen zijn 120 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een balkon en een terras.

De centrale appartementen te koop in Alanya hebben een video-intercom, TV-satellietsysteem, internet-infrastructuur, ijzer-ijzer voordeur, ingerichte keuken eenheden met granieten werkblad, witgoed, airconditioning, instant elektrische boiler, ingebouwde spot en LED-licht in woonkamers en keuken, badkamer vloerverwarming, keramische tegelvloeren, PVC raam met dubbel glas, schuifdeuren naar balkons, berging en rolluiken op alle ramen en deuren.

Algemene Kenmerken van Instapklare Appartementen in Alanya Centrum

Appartement / Alanya / Centrum

LiftZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheKeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenStrand (500-1.000 m.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen met Rijke Infrastructuur in AlanyaAppartementen met Rijke Infrastructuur in Alanya64.300 €2+1, 3+1, 3+2, 4+1 dp, 5+1, 5+1 dpCentrum / AlanyaGoed Gelegen Alanya Appartementen in Oba met Luxe DesignGoed Gelegen Alanya Appartementen in Oba met Luxe Design64.000 €1+1, 3+1 dpOba / AlanyaLuxe Appartementen Dichtbij Zee in Alanya, MahmutlarLuxe Appartementen Dichtbij Zee in Alanya, Mahmutlar65.000 €1+1Mahmutlar / AlanyaOrion Resort VOrion Resort V65.000 €2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dpAvsallar / Alanya