Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Kopers Krijgen een Jaarlijkse Verblijfsvergunning van Turkije

14.7.2014

Een verblijfsvergunning krijgen is een van de hoofddoelen van kopers. Het krijgen van een verblijfsvergunning is verlengd van 3 maanden naar 1 jaar volgend de wet van 11 april 2014.

Volgens de nieuwe wet wordt dit niet geregeld door de politie van vreemdelingen zaken. Nu wordt het allemaal geregeld door de Migratie Management. Na de aanmelding worden alle documenten opgestuurd naar Ankara voor een goedkeuring.

Onze Ervaringen van het Krijgen van een Verblijfsvergunning (İkamet Tezkeresi)

Wij zullen u kort proberen uit te leggen hoe onze ervaring is met de procedure om een verblijfsvergunning te krijgen, die wij hebben gevolgd voor onze Iranese klant.

MR HR. kocht 2 jaar geleden een appartement in Antalya. Voor de voorgaande 2 jaren hebben wij per 6 maanden zijn verblijfsvergunning verlengd. 

Na de komst van de nieuwe wet hebben wij de aanmelding gedaan voor 1jaar.

Voor de aanmelding voor een verblijfsvergunning zijn de volgende nodig:

1- Paspoort

2- 4 kopieën van uw paspoort

3- Kopieën van de volgende pagina's van uw paspoort: pagina met foto, informatie waar de datum opstaat en de pagina waar de stempel staat gedrukt van uw laatste bezoek.

4- Recente bewijs dat u een minimale balans van 11,000 Turkse Lira heeft.

5- Volledige gezondheidsrapport waarop diverse gegevens op staan.

6- Kopie van uw eigendomsakte samen met het origineel.

7- Turkse belastingnummer

8- De bestaande verblijfsvergunning (alleen bij verlening)

9- Certificaat die uw recente woonadres laat zien.

10- Papier van de politie (strafblad) die moet worden ondertekend door de rechtbank.

Let op: Iedereen moet de kopieën voor zichzelf regelen, dit geldt ook voor getrouwde koppels.

Delivery Envelope of the Residence Permits in Turkey. İkamet Tezkeresi
Nieuwe envelop voor de verblijfsvergunning

Kosten voor de verblijfsvergunning

De kosten voor een verblijfsvergunning zijn 80 Dollar die worden betaald in TL. Deze berekening wordt gedaan met de dagelijkse wisselkoers. Bovendien moet u 50 TL betalen voor de registratie kaart.

De procedure:

1- Alle bovengenoemde documenten leveren aan politiebureau.

2- De politie controleert alle documenten.

3- U betaalt het bedrag aan het kantoor en ontvangt het bewijs van de politie.

Nadat alles compleet is wordt alles opgestuurd naar Ankara. Tussen de 2 weken en 3 maanden krijgtu bericht bij u geregistreerde adres in Turkije.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de politie.

Mr. H.R. M. kreeg zijn verblijfsvergunning in 2 maanden.

Voor verdere informatie over de verblijfsvergunning kunt u kijken op https://tckimlik.nvi.gov.tr/

Permanente Verblijfsvergunning:

Kopers die minimaal 8 jaar een verblijfsvergunning hebben kunnen een permanente verblijfsvergunning aanvragen.

DISCLAIMER: De informatie die hier is gegeven geeft de basis van de legale informatie. Voor speciale gevallen, moet u contact opnemen met een jurist zodat die u verder kunt helpen.

Immo Nieuws12.10.2019
Het Liefdesverhaal van Mexico tot Antalya
6.10.2019
56e Antalya Golden Orange Film Festival Antalya Begint op 26 Oktober
17.9.2019
Directe Charter Vluchten Starten van Antalya naar India
12.9.2019
Antalya is de 10e Meest Bezochte en Geprefereerde Stad ter Wereld
27.8.2019
Waarom Investeren in Turks Vastgoed?
23.7.2019
Antalya's Architecturale Textuur van Vroeger tot Nu
18.7.2019
Is het Kopen van Vastgoed in Turkije een Goede Investering?
13.7.2019
Turkije: 7de land om te Leven en Werken over de Wereld
LEES ALLE NIEUWS
GA NAAR
TOP