Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Kwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie

Kwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie, Trabzon / YomraKwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie, Trabzon / Yomra - videoKwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie, Trabzon / Yomra - videoKwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie, Trabzon / Yomra - videoKwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie, Vloer Plannen-1Kwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 59.600 €
 • Algemeen Details
 • Trabzon / Yomra
 • 147 m² aan 156 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 12/2018
 • 11
 • In opbouw
 • 10 km
 • 3 km
 • 8 km
Immo nr. TRB-095

Kwaliteit Trabzon Onroerend Goed in Yomra met Aparte Keuken

Het kwaliteitsvolle onroerend goed bevindt zich in het district Yomra van Trabzon. Vanwege de locatie bevindt deze zich dicht bij alle sociale mogelijkheden die u nodig hebt. Natuur, zee en natuurlijke schoonheid zijn met elkaar versmolten, kwaliteit en luxe zijn een van de mooiste plekken die je samen kunt vinden. Het ligt heel dicht bij het staatsziekenhuis, de openbare bazaar, scholen, luchthaven, winkelcentrum, cafés, supermarkten, restaurants, scholen en luxe hotels. Je zult genieten van het leven zonder verlies van waarde van dit project voor zoveel jaren, het komt naar je toe als een belangrijke kans. Het luxe onroerend goed van Trabzon te koop ligt op 9 km afstand van het winkelcentrum Forum, op 4 km afstand van het winkelcentrum Cevahir, op 8 km afstand van de internationale luchthaven van Trabzon, op 1 km afstand van het staatsziekenhuis, op 3 km afstand van het strand en 10 km van het centrum van Trabzon.

Kwaliteits onroerend goed in Trabzon bestaat uit 2 blokken met 68 appartementen. Er zijn veel sociale voorzieningen zoals parkeerterreinen binnen en buiten, dubbele liften, landschapszone, verzorger, fitnesscentrum, beveiligings- en beveiligingscamerasysteem. Alle gebouwen zijn voorbereid op alle klimaatomstandigheden met warmte- en geluidsisolatie en dubbele beglazing.

Er is slechts één type appartement beschikbaar hier

3 slaapkamer appartementen zijn 147 - 156 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een badkamer, een ensuite badkamer, een toilet en 2 balkons.

Alle Trabzon-appartementen hebben een centraal verwarmingssysteem en een TV-satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Kwaliteit Trabzon Vastgoed op Voorkeurslocatie

Appartement / Trabzon / Yomra

LiftIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
Bezoek ons kantoorTrabzon
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 59.600 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Spectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezichtSpectaculair Ontworpen Vastgoed in Trabzon met zeezicht57.700 €2+1, 3+1, 3+1 dp, 5+1Arakli / TrabzonRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in TrabzonRuime Appartementen met Rijke Infrastructuur in Trabzon56.000 €3+1, 4+1Yomra / TrabzonVastgoed in Trabzon met Hoge Kwaliteit VakmanschapVastgoed in Trabzon met Hoge Kwaliteit Vakmanschap59.700 €3+1, 4+1Akcaabat / Trabzon3 Slaapkamer Appartementen in Turkije Trabzon3 Slaapkamer Appartementen in Turkije Trabzon60.200 €3+1Yomra / Trabzon
Werken Bij Ons? Welkom!