Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya

Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / BektasKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Alanya / Bektas - videoKwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-1Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-2Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-3Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-4Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-5Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-6Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-7Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-8Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-9Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-10Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-11Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-12Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-13Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-14Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya, Interieur Foto-15
Prijs vanaf 345.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Bektas
 • 225 m² - 283 m²
 • 2+1
 • 1, 2
 • 1, 2
 • Instapklaar
 • 5 km
 • 5 km
 • 45 km
Immo nr. ALN-276

Top 3 Redenen om te Kopen

• Een geweldige locatie
• Panoramisch uitzicht op zee, de stad en de bergen
• Uitgerust met ultraluxe materialen

Luxe Huizen met Privé Zwembad in Bektaş

Luxe huizen zijn gelegen in Alanya, regio Bektaş. Bektaş ligt aan de noordkant van Alanya op de heuvels van het Taurusgebergte. Deze wijk geniet van een prachtig zicht op de Middellandse Zee, het kasteel van Alanya en het groengebied. Van hieruit heeft u toegang tot de prachtige Taurusberg en tot de stad. Bektaş is tevens bekend om zijn gloednieuwe villaprojecten.

Huizen te koop in Alanya bevinden zich op 5 km van het dichtstbijzijnde ziekenhuis, het stadscentrum en het strand, 6 km van de Damlataşgrot, 9 km van het Kleopatrastrand en 45 km van de luchthaven Gazipaşa-Alanya.

Het huizencomplex bestaat uit 6 luxe huizen met een panoramisch uitzicht op zee en op het kasteel van Alanya. Het complex bezit een parkeerplaats en een conciërge. Elk huis beschikt over een privé zwembad.

Er zijn 2 types beschikbare huizen in dit complex

2 slaapkamers eerste verdieping huizen bedragen 225-242 m²; met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een wasruimte en 2 terrassen. (sommige van deze hebben een en-suite badkamer).

2 slaapkamers huizen met tuin bedragen 255-283 m²; met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte, een terras en een tuin. (Eén van de huizen met 2 slaapkamers heeft een lift tot de overdekte parkeerplaats en tuindouche.)

Alle huizen zijn uitgerust met eersteklas merk materialen zoals de airconditioning, witgoed, wi-fi internet, TV-satelliet- en kabel-tv-systeem, alarmsysteem, stalen deur, aluminium ramen met dubbele beglazing, vloerverwarming, automatische zonwering, boiler, AC multi-split systeem en geluidsisolatie. De eerste 2 huizen hebben een gemeenschappelijk gebruikte overdekte garage met lift. Andere huizen beschikken over een eigen parkeerplaats in de open lucht.

Algemene Kenmerken van Kwaliteitshuizen met een Prachtig Uitzicht in Alanya

Villas / Alanya / Bektas

LiftZwembadIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinAirconditioningRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetOpen plan keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 345.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Familieformaat Villa met Privaat Zwembad in AlanyaFamilieformaat Villa met Privaat Zwembad in Alanya329.900 €5+2Bektas / AlanyaZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya TepeZee- en Natuurzicht Vrijstaande Villa's in Alanya Tepe320.000 €4+1 dpTepe / AlanyaZeezicht Villa's 600 m van Strand in Alanya KargicakZeezicht Villa's 600 m van Strand in Alanya Kargicak350.000 €4+1 dp,4+1,10+1Kargicak / AlanyaZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en TuinZeezicht Alanya Villa's met Privé Zwembad en Tuin362.900 €3+1, 4+1Konakli / Alanya