Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Landbouwgronden in de Ontwikkelingsregio van Dosemealti

Landbouwgronden in de Ontwikkelingsregio van Dosemealti, Antalya / Dosemealti
Prijs vanaf 35.100 €
  • Algemeen Details
  • Antalya / Dosemealti
  • 3416 m² aan 6304 m²
  • 32 km
  • 36 km
  • 43 km
Immo nr. ARSA-064

Top 3 Redenen om te Kopen

• Abonnementen op elektriciteit en water
• Ideale locatie voor investeringen
• Ruime ruimtes

3 Landbouwgronden met Elektriciteits- en Waterabonnementen in Döşemealtı, Kovanlık

Investeringen in landbouwgronden bevinden zich op een rustige locatie van de stadwijk, Döşemealtı, in het dorp Kovanlık. Döşemealtı heeft een van de meest geprefereerde regio's van veel mensen voor zowel investerings- als kalm leven. Er zijn veel luxe nieuwbouwprojecten, gronden en landbouwgronden. Kovanlık dorp ligt ver weg van het stadslawaai. Deze regio is verweven met de natuur.

Landbouwgronden te koop in Dösemealti Antalya liggen op 43 km van de internationale luchthaven van Antalya, op 36 km van het strand van Konyaalti en op 32 km van het centrum van Antalya.

Er zijn 3 landbouwgronden te koop hier. Het eerste land heeft een oppervlakte van 3416 m². De andere 2 grondstukken hebben een totale oppervlakte van 6304 m². Ze worden als twee pakketten naast elkaar verkocht. Alle landbouwgronden bezitten een abonnement op elektriciteit en water.

Algemene Kenmerken van Landbouwgronden in de Ontwikkelingsregio van Dosemealti

Land / Antalya / Dosemealti

Luchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs vanaf 35.100 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Land in Aksu Antalya Geschikt voor Bouw VillaLand in Aksu Antalya Geschikt voor Bouw Villa38.500 €Aksu / AntalyaInvestering Landbouwgronden in Konyaalti HisarcandirInvestering Landbouwgronden in Konyaalti Hisarcandir42.200 €Konyaalti / AntalyaInvesteringsmogelijkheid in Antalya Grondstuk aan WegInvesteringsmogelijkheid in Antalya Grondstuk aan Weg50.200 €Aksu / AntalyaUrgente Verkoop Villaland in Dosemealti AntalyaUrgente Verkoop Villaland in Dosemealti Antalya61.600 €Dosemealti / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!