Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen

Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Belek / CentrumLuxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Belek / Centrum - videoLuxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Belek / Centrum - videoLuxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Belek / Centrum - videoLuxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Belek / Centrum - videoLuxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-1Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-2Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-3Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-4Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-5Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-6Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-7Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-8Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-9Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-10Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-11Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen, Interieur Foto-12
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • Belek / Centrum
 • 115 m²
 • 3+1
 • 2
 • 2
 • 2008
 • 2
 • UITVERKOCHT
 • 2 km
 • 33 km
 • 5.5 km
Immo nr. BLK-065

Top 3 Redenen om te Kopen

• In centrum van Belek
• Rustig gebied
• Elitair residentieel complex

Klaar om te Betreden Appartementen met Meubilair in Centrum Belek

Appartementen zijn gelegen in het centrum van Belek. Deze regio staat bekend om zijn kalmte en moderne woonstandaard voor families, en tevens een prachtig vakantiegevoel. Belek heeft een van de meest schone en mooiste stranden van Turkije. Deze regio is een snel groeiende en ontwikkelende vakantie stad.

Dit appartement, klaar om te betreden, is op 2 km van het strand, 33 km naar Antalya Internationaal Vliegveld en 5,5 km naar het dichtsbijzijnde golfcentrum. Belek appartementen te koop liggen dicht bij alle dagelijkse en sociale voorzieningen die u nodig heeft.

Het wooncomplex bestaat uit 4 blokken en in totaal 24 appartementen. Er is in het complex aanwezig een buitenzwembad, buiten parkeerplaats voor auto’s, congiërge, beveiligingscamera’s en een mooi ontworpen tuin.

Er is slechts één appartement te koop

3+1 begane grond appartement, 115 m² met een woonkamer, 3 slaapkamers, een open keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en 2 balkons.

Dit appartement in Belek is voorzien van eerste-klas materialen zoals keuken apparatuur, douche cabine, rolluiken, sateliet TV systeem, stalen deur, geïsoleerde ramen en meubilair.

Opmerking : bij aankoop van deze woning zullen er makelaarskosten van toepassing zijn op naam van de koper.

DİT COMPLEX İS UITVERKOCHT

 

Algemene Kenmerken van Luxe Appartementen in Belek op Loopafstand Voorzieningen

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheMeubelenKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag*Prijs update op 25.2.2019 10:21:10

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Volledig Gemeubileerd Goedkoop Vastgoed in BelekVolledig Gemeubileerd Goedkoop Vastgoed in Belek39.500 €2+1Centrum / BelekRiver Golf Resort in BelekRiver Golf Resort in Belek49.000 €1+1Centrum / BelekLeef Legendarisch Leven in Geweldige Belek AppartementenLeef Legendarisch Leven in Geweldige Belek Appartementen61.600 €3+1 dpKadriye / BelekNieuwe Belek Appartementen met Uitzicht TaurusgebergteNieuwe Belek Appartementen met Uitzicht Taurusgebergte70.000 €2+1, 3+1 dp, 4+1 dpCentrum / Belek
Werken Bij Ons? Welkom!