Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya

Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / KepezLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Antalya / Kepez - videoLuxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-1Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-2Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-3Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-4Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-5Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-6Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-7Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-8Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-9Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-10Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-11Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-12Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-13Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-14Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-15Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-16Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Interieur Foto-17Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-1Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-2Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-3Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-4Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-5Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-6Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-7Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-8Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-9Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-10Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Bouw Fotos-11Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Vloer Plannen-1Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Vloer Plannen-2Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya, Vloer Plannen-3
Prijs vanaf 35.200 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • Antalya / Kepez
 • 100 m² aan 125 m²
 • 2+1, 3+1
 • 2
 • 1
 • 05/2019
 • 5, 6
 • Onder constructie
 • 5,9 km
 • 8,1 km
 • 8,8 km
Immo nr. AYT-811

CAMPAGNE DETAILS

De modern ontworpen appartementen in een nieuw ontwikkelde wijk van Antalya hebben een hoge bouwkwaliteit. 2+1 en 3+1 appartementen hebben uitstekende kortingen voor klanten van Antalya Homes. De verkoopprijzen van de appartementen daalden tot 9% van de catalogusprijzen.

Prijzen en appartementen informatie is als volgt;

• Noord-Zuid-West georiënteerd 2+1 appartement van 100 m² - Verkoopprijs is 235.000 TL in plaats van 258.750 TL
• Noord-Zuid-West georiënteerd 3+1 appartementen van 125m2 - Verkoopprijzen zijn 290.000 TL in plaats van 316.250 TL

Daarnaast hebben appartementen betalingsplannen. U kunt deze appartementen kopen met 50% aanbetaling en 12 en 25 maanden termijnen.

U kunt deze uitzonderlijke prijzen niet krijgen bij andere bureaus. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een ​​bezichtiging te regelen.

Geldig tot 30.4.2019 09:30:00bekijk alle campagnes >>>

Top 3 Redenen om te Kopen

• Hobbytuin en zwembad
• Gebied nieuw in ontwikkeling
• Rijke sociale faciliteiten

Gloednieuwe Appartementen met Rijke Faciliteiten in Antalya, Turkije

Appartementen in Antalya, Turkije zijn gesitueerd in Kepez. Deze regio is de meest populaire regio om te investeren in Antalya. Kepez telt vele nieuwe vastgoedprojecten en allerlei  sociale voorzieningen zijn vlakbij, zoals scholen, hospitalen, shoppingcentra, banken, cafes en restaurants.  Deze wijk is populairder dan andere wijken in Antalya omwille van zijn lage vastgoedprijzen.

De luxueuze appartementen bevinden zich op 8,8 km van de Internationale luchthaven van Antalya, op 8,1 km van het strand, op 5,9 km van het stadscentrum, op 9,5 km van het busstation, op 6,6 km van dichtsbijzijnde shoppingcentrum, op 350 meter van dichtsbijzijnde school, op 4 km van een hospitaal en op 850 meter van een apotheek.

Het complex is opgetrokken op 7.271 m² grond en bestaat uit 5 blokken met in totaal 100 appartementen. Het complex biedt vele luxe faciliteiten zoals een hobbytuin (voor elk appartement), zwembad, buitenparking, concierge, basketbal- en volleybalterrein, fitnesscenter, mooi ontworpen tuin en een 24/7u beveiligingssysteem met camera.

Er zijn 2 types van appartementen beschikbaar in dit complex

2 slaapkamer appartementen ad 100 m² met een woonkamer, gescheiden keuken, badkamer, en-suite badkamer en een balkon.

3 slaapkamer appartementen ad 108-125 m² met een woonkamer, gescheiden keuken, badkamer, en-suite badkamer en een balkon.

Alle appartementen zijn gebouwd met een luxueuze en moderne interieurarchitectuur. De gloednieuwe appartementen zijn uitgerust met een douchecabine, TV-satelliet systeem en een balkon.

Algemene Kenmerken van Luxe Appartementen in een Gewenste Locatie van Antalya

Appartement / Antalya / Kepez

ZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement39.600 €%936.000 €3+1 Appartement35.200 €*Prijs update op 1.4.2019 14:00:41

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Recent Voltooide Elegante Appartementen in Dosemealti AntalyaRecent Voltooide Elegante Appartementen in Dosemealti Antalya34.400 €1+1, 2+1, 3+1Dosemealti / AntalyaInstapklaar Heerlijk Vastgoed in Kepez AntalyaInstapklaar Heerlijk Vastgoed in Kepez Antalya34.400 €2+1, 3+1Kepez / AntalyaModerne Appartementen in Beloftevolle Regio in AntalyaModerne Appartementen in Beloftevolle Regio in Antalya35.200 €2+1, 3+1, 6+1 dpCentrum / AntalyaGloednieuwe Appartementen Centrale Ligging in AntalyaGloednieuwe Appartementen Centrale Ligging in Antalya36.100 €1+1Centrum / Antalya
Werken Bij Ons? Welkom!