Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya

Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / MahmutlarLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Alanya / Mahmutlar - videoLuxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-1Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-2Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-3Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-4Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-5Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-6Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-7Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-8Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-9Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya, Vloer Plannen-10
Prijs vanaf 112.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Mahmutlar
 • 95 m² - 125 m²
 • 2+1, 3+1 dp
 • 1, 2
 • 1, 2, 3
 • 12/2020
 • 9
 • Onder constructie
 • 12 km
 • 500 mt
 • 30 km
Immo nr. ALN-398

Top 3 Redenen om te kopen

• Wandelafstand tot de zee
 In het centrum van Mahmutlar
 Dichtbij sociale voorzieningen

Modern Vormgegeven Appartementen op Wandelafstand van het Strand in Mahmutlar, Alanya

Luxe appartementen zijn gelegen in het centrum van Mahmutlar, Alanya. De regio is een van de meest geliefde plaatsen met makkelijke toegang tot alle voorzieningen zoals winkels, bazaar, café, restaurant, apotheek, park, sportschool, moskee en school. Ze liggen tevens op wandelafstand van het strand.

Alanya appartementen te koop bevinden zich op 500 mt van het strand, 4 km naar het bekende Kargicakstrand, 12 km naar het centrum van Alanya, 30 km naar Gazipasa luchthaven en 138 km naar internationale luchthaven Antalya.

Het residnetieel complex bevat uitstekende faciliteiten zoals een met glas bedekt zwembad, dat zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden, een goed ontworpen tuin, een buiten parkeerplaats, een fitnesscentrum, een sauna, een zithoek, beveiliging en een bewakingscamerasysteem.

Er zijn 2 types appartementen te koop

2 slaapkamer appartementen zijn 95 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer, een en-suite badkamer en 2 balkons.

De duplex appartementen met 3 slaapkamers zijn 125 m² groot en beschikken over een woonkamer, een open keuken, een WC, een badkamer, een en-suite badkamer, een wasruimte en 3 balkons.

Appartementen te koop zijn ontworpen met hoogwaardige apparatuur zoals keukenapparatuur, video-intercomsysteem, douchecabine, spotlight, stalen deur, dubbele beglazing PVC, warmte-isolatie en een centraal satellietsysteem.

Algemene Kenmerken van Luxe Appartementen in het Centrum van Mahmutlar Alanya

Appartement / Alanya / Mahmutlar

SaunaZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement112.000 €3+1 Appartement155.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Sleutelklare Appartementen in AlanyaSleutelklare Appartementen in Alanya110.000 €3+1, 4+1Mahmutlar / AlanyaRecent Voltooid Alanya Vastgoed te KoopRecent Voltooid Alanya Vastgoed te Koop110.000 €2+1, 3+1, 4+1Oba / AlanyaLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in AlanyaLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya113.300 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dpKargicak / AlanyaCentraal gelegen appartementen dichtbij de kust in AlanyaCentraal gelegen appartementen dichtbij de kust in Alanya114.400 €3+1, 5+1Centrum / Alanya