Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Appartementen in het Complex

Luxe Appartementen in het Complex, Istanbul / EsenyurtLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Istanbul / Esenyurt - videoLuxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-1Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-2Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-3Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-4Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-5Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-6Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-7Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-8Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-9Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-10Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-11Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-12Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-13Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-14Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-15Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-16Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-17Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-18Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-19Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-20Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-21Luxe Appartementen in het Complex, Interieur Foto-22Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-1Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-2Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-3Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-4Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-5Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-6Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-7Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-8Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-9Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-10Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-11Luxe Appartementen in het Complex, Vloer Plannen-12
Prijs vanaf 61.700 €Geverifieerde prijsPrijs update op 17.03.2021
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Esenyurt
 • 72 m² - 105 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1, 2
 • 1
 • 06/2016
 • 13
 • Instapklaar
 • 7 km
 • 15 km
Immo nr. IST-102

Top 3 Redenen om te Kopen

• Eersteklas materialen en perfect vakmanschap
• Dichtbij bushalte en op wandelafstand van het metrostation
• Perfect landschap, kleuterschool en moskee in het complexe

Luxe Appartementen te Koop in een Speciaal Complex

Luxe appartementen in een complex gelegen zijn te koop in het centrum van Esenyurt. Het project is dichtbij de belangrijkste openbaar vervoer van Metrobuslijn. Bovendien is de ondergrondse metro in opbouw in de buurt van het complex.

Het project bestaat uit 14 blokken met 13 verdiepingen. Er bevinden zich 800 appartementen in dit enorme complex. De totale grondoppervlakte bedraagt 33.104 m². Het project is gebouwd met eersteklas bouwmaterialen voor uw veiligheid en comfort.

Het speciale project bestaat uit restaurants en cafés, markt, sportvelden, kinderdagverblijven en kinderspeelplaatsen. Er zijn binnen- en buitenzwembaden, basketbalveld, tennisbaan, overdekte fitnessruimte en een voetbalveld in het complex. Tevens is er een 24 uur gesloten circuit monitoring systeem, prive beveiligingsteam, binnen- en buiten parking, dubbele lift, generator systeem, internettoegang, gratis belmogelijkheid tussen appartementen alzo heel wat privileges wachten op u.

Dichtsbijzijnde winkel- en ontspanningscentra zijn : AkBatı, Migros, Media Markt, Torium, Carrefour, Marmara Park en TUYAP Beurscentrum.

Er zijn 4 types van beschikbare appartementen in dit project

1 slaapkamer appartementen zijn 71 m²-84 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, een slaapkamer en een badkamer.

2 slaapkamer appartementen zijn 105 m2-193 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een en-suite badkamer en een balkon (sommige van deze appartementen hebben een TOİLET).

3 slaapakamer appartementen zijn 177 m²-206 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, drie slaapkamers, twee badkamers, een en-suite badkamer, een garderobekamer en een balkon.

4 slaapkamer appartement is  257 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, vier slaapkamers, twee badkamers, een en-suite badkamer, een garderobekamer en een balkon.

Algemene Kenmerken van Luxe Appartementen in het Complex

Appartement / Istanbul / Esenyurt

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTuinAirconditioningTV SatellietEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement61.700 €2+1 Appartement98.700 €*Prijs update op 17.03.2021 16:18:51

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Investerings Appartemenen op Gewenste Locatie van IstanbulInvesterings Appartemenen op Gewenste Locatie van Istanbul57.600 €1+1, 2+1Kagithane / IstanbulSlimme Appartementen in Residentieel Complex|Istanbul iSlimme Appartementen in Residentieel Complex|Istanbul i57.500 €2+1, 3+1, 4+1Esenyurt / IstanbulModerne Istanbul Appartementen Ingebed in de NatuurModerne Istanbul Appartementen Ingebed in de Natuur62.300 €Std, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1Umraniye / IstanbulCentraal Appartementen in Maltepe Dichtbij VoorzieningenCentraal Appartementen in Maltepe Dichtbij Voorzieningen62.800 €1+1, 2+1, 5+2, 6+2Maltepe / Istanbul