Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken

Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / YalincakLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Trabzon / Yalincak - videoLuxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-1Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-2Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-3Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-4Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-5Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-6Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-7Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-8Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-9Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-10Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-11Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-12Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-13Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-14Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-15Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-16Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken, Interieur Foto-17
: op aanvraag
 • Algemeen Details
 • ZONDER COMISSIE
 • Trabzon / Yalincak
 • 190 m² - 210 m²
 • 3+1, 4+1
 • 2
 • 2
 • 2017
 • 10
 • VERKOCHT
 • 11 km
 • 1 km
 • 6 km
Immo nr. TRB-072

Moderne Appartementen met Zeezicht in Yalincak, Trabzon

Luxe appartementen zijn gelegen in Yalıncak, Trabzon. Deze appartementen liggen dichtbij de vele faciliteiten zoals grote winkelcentra, ziekenhuis, universiteit, winkels en scholen. De exclusieve appartementen zijn een van de meest luxueuze residentiële projecten die u in Trabzon zult vinden. Dit is een uitstekende gelegenheid om eersteklas appartementen te kopen. Het biedt u een leven van privileges in dit luxueuze residentiële project. Als u een van deze ongelooflijke appartementen met zeezicht wilt kopen, kunt u een bezoek brengen aan ons kantoor in Trabzon. Dit residentiële project biedt een van de meest ongelooflijke uitzichten op zee die u in Trabzon zult vinden. Luxe appartementen in Trabzon te koop liggen op 6 km afstand van de internationale luchthaven van Trabzon, op 1 km afstand van de zee en op 11 km afstand van het centrum van Trabzon.

Modern ontworpen wooncomplex bestaat uit 2 blokken met in totaal 44 luxe appartementen. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een parkeerterrein binnen en buiten, een zithoek in tuin, een speeltuin voor kinderen, groene velden, een sportcomplex, een generator, een lift, een conciërge, een 24/7u beveiligingssysteemmet bewakingscamera.

Er zijn 2 types beschikbare appartementen te koop hier

3 slaapkamer appartementen zijn 190 m² met een ruime woonkamer uitkijkend over zee, een grote aparte keuken, een en-suite badkamer, een toilet, een badkamer en 2 balkons.

4 slaapkamer appartementen zijn 210 m² met een ruime woonkamer uitkijkend over zee, een grote aparte keuken, een en-suite badkamer, een toilet, een badkamer en 2 balkons.

Alle luxe Trabzon appartementen te koop zijn voorzien van warmte- en geluidsisolatie, centrale verwarming, video-intercomsysteem en satellietsysteem.

VERKOCHT.

Algemene Kenmerken van Luxe Appartementen in Trabzon met Aparte Keuken

LiftIn een complexConciergeOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer BalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrum
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Goedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement OptiesGoedkoop Vastgoed in Trabzon met Diverse Appartement Opties20.600 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Ortahisar / TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in TrabzonAdembenemend Zee en Natuurzicht Appartementen in Trabzon23.400 €1+1, 2+1, 3+1Yalincak / TrabzonOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon YomraOnonderbroken Zeezicht Luxe Appartementen in Trabzon Yomra28.000 €1+1, 3+1Yomra / TrabzonComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe ProjectComfortabele Trabzon Appartementen in Luxe Project29.700 €1+1, 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2Yalincak / Trabzon