Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara

Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Ankara / KeciorenLuxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Ankara / Kecioren - videoLuxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Ankara / Kecioren - videoLuxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Ankara / Kecioren - videoLuxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Ankara / Kecioren - videoLuxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Ankara / Kecioren - videoLuxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-1Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-2Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-3Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-4Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-5Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-6Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-7Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-8Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-9Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-10Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-11Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-12Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-13Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-14Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-15Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-16Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-17Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara, Interieur Foto-18
Prijs vanaf 187.200 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • 5+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Ankara / Kecioren
 • 220 m² - 260 m²
 • 4+1, 5+1
 • 3, 4
 • 1
 • 05/2021
 • 32
 • In opbouw
 • 24 km
Immo nr. ESB-0003

Top 3 redenen om te kopen

• Centrale locatie
• Luxe complex
• Geweldig uitzicht over de stad

Hoogwaardige appartementen in een toren van 32 verdiepingen in Keçiören Ovacık

De appartementen in Ankara bevinden zich in Keçiören, Ovacık. Luxe appartementen hebben een centrale ligging op loopafstand van alle dagelijkse en sociale voorzieningen zoals markten, openbare bazaar, ziekenhuizen, culturele centra, scholen, haltes van het openbaar vervoer, geldautomaten, banken, winkelcentra, parken en wandelpaden. Appartementen in Ankara zijn 60 meter naar haltes van het openbaar vervoer, 250 meter naar de dichtstbijzijnde school, 1.5 km naar de snelweg, 2 km naar het winkelcentrum Forum Ankara, 6,6 km naar ANKAmall, 9,5 km naar het treinstation van Ankara, 12 km naar Kızılay en 24 km naar de internationale luchthaven Esenboğa.

Tot leven gebracht met de slogan; 'Zou je Ankara niet willen bekijken vanaf een toren met 32 ​​verdiepingen?' het wooncomplex ligt op een terrein van 7494 m² met 32 ​​verdiepingen. Het complex heeft een overdekte parkeerplaats, een fitnessruimte, een kinderspeeltuin, zitjes, een goed onderhouden tuin, generator, sprinklerinstallatie, tv-satellietsysteem en 24/7 beveiliging.

De flats hebben 4 en 5 slaapkamers met aparte keuken, WC en badkamers, balkons en een terras voor speciale units. De flats zijn voorzien van een stalen deur, keukenapparatuur, douchecabine, laminaat en keramische vloeren, kamerhoge ramen, combi en radiatoren.

Algemene Kenmerken van Luxe appartementen met prachtig uitzicht op de stad in Ankara

Appartement / Ankara / Kecioren

LiftIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraKleedkamerTV SatellietEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

4+1 Appartement187.200 €5+1 Appartement253.400 €*Prijs update op 7.04.2021 10:01:50

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Centraal gelegen appartementen te koop in Ankara KeçiörenCentraal gelegen appartementen te koop in Ankara Keçiören129.300 €4+1Kecioren / Ankara