Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum

Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / YalikavakLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Bodrum / Yalikavak - videoLuxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-1Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-2Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-3Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-4Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-5Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-6Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-7Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-8Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum, Interieur Foto-9
Prijs vanaf 590.000 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Bodrum / Yalikavak
 • 140 m² - 320 m²
 • 2+1, 3+1 dp
 • 2
 • 1
 • 05/2021
 • 1-2
 • In opbouw
 • 20 km
 • 600 mt
 • 55 km
Immo nr. BJV-0002

Top 3 redenen om te kopen

• Het meest populaire deel van het schiereiland
• Ongeëvenaard landschap
• Volledig gemeubileerd

Geweldig uitzicht op de jachthaven Yalıkavak Appartementen en Duplexen in Bodrum schiereiland

Ultra-luxe appartementen en duplexen bevinden zich in Yalıkavak, één van de meest begeerde en prestigieuze regio's van Bodrum Mugla, dat omgeven is door prachtige Egeïsche landschappen en noordelijke heuvels van het schiereiland. Yalıkavak is een begeerde plaats geworden die de aandacht van de mensen trekt op het gebied van toerisme en residentiële doeleinden.

Gemeubileerde appartementen en duplexen bevinden zich op korte loopafstand van alle voorzieningen zoals café, restaurant, markt, apotheek, ziekenhuis, enzovoort. Ultra-luxe appartementen te koop in Bodrum Mugla zijn 19 km naar Bodrum State Hospital, 20 km naar het centrum van Bodrum, en 55 km naar Bodrum-Milas Airport.

Het residentiële complex biedt verschillende soorten appartementen opties, waaronder 2 slaapkamer tussenverdiepingen en 3 slaapkamer duplexen, 44 eenheden in totaal op een 23.000 m² grondoppervlak. Er zijn vele gemeenschappelijke faciliteiten zoals optionele privé zwembaden, restaurants met wereldwijd bekende chef-koks, zwembad, SPA, huishoudelijke diensten, privé parkeerplaatsen, etc.

Luxe appartementen en duplexen te koop in Bodrum Mugla hebben woonkamers, open keukens, badkamers, ruime balkons en terrassen. Sommige van de appartementen hebben en-suites. Yalıkavak appartementen zijn ingericht met high-end apparatuur en zal worden geleverd in volledig gemeubileerde staat.

Algemene Kenmerken van Luxe appartementen met uitzicht op de jachthaven in Bodrum

Appartement / Bodrum / Yalikavak

ZwembadIn een complexFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheMeubelenEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (500-1.000 m.)Zeezicht
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

2+1 Appartement590.000 €3+1 Appartement1.200.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in Bodrum in een complex met een privéstrandAppartementen in Bodrum in een complex met een privéstrand488.700 €4+1Gumusluk / BodrumAppartementen aan het strand in uniek complex in BodrumAppartementen aan het strand in uniek complex in Bodrum339.100 €2+1, 2+1 dp, 3+1, 3+1 dp, 4+1, 4+1 dpYalikavak / BodrumLuxe appartementen met zeezicht in Bodrum MuglaLuxe appartementen met zeezicht in Bodrum Mugla870.000 €2+1Turkbuku / Bodrum