Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova

Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / KadikoyLuxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-1Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-2Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-3Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-4Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-5Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-6Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-7Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-8Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-9Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-10Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-11Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-12Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-13Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-14Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-15Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-16Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-17Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-18Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-19Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-20Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-21Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-22Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-1Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-2Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-3Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 152.300 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Yalova / Kadikoy
 • 200 m²
 • 3+1 dp, 4+1 dp
 • 2, 3
 • 2, 3
 • 2016
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 3 km
 • 1.5 km
 • 60 km
Immo nr. YLV-024

Top 3 redenen om te kopen

• De mogelijkheid om op een centrale locatie in het villacomplex te wonen
• Uitzicht op zee en een eigen tuin
• Klaar om te verhuizen en handige betalingsmogelijkheden

Instapklare appartementen met privétuinen in een complex in Kadıköy

De appartementen met zeezicht bevinden zich in Kadıköy, Yalova. Kadıköy ligt dicht bij alle faciliteiten en schilderachtige schoonheden. Yalova trekt de aandacht van kopers en investeerders met zijn stranden, milde klimaat en de nabijheid van Istanbul in de Marmara-regio.

Appartementen te koop in Yalova liggen dicht bij sociale en dagelijkse voorzieningen zoals ziekenhuizen, winkelcentra, stranden, scholen, universiteiten, markten, cafés, restaurants, postkantoren, banken, enz. Meer in detail, zijn de appartementen op korte rijafstand van vele faciliteiten zoals 5 minuten naar Karaca Arboretum, 15 minuten naar de safari, 25 minuten naar Yalova Watervallen en 40 minuten naar Istanbul Sabiha Gökçen Airport. De appartementen liggen op 700 meter van het winkelcentrum Centra, op 1 km van het privé-ziekenhuis Atakent en het winkelcentrum Vakıfbank Kipa, op 1,5 km van het strand, op 3 km van het stadscentrum en op 60 km van de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen.

Het wooncomplex heeft een binnenzwembad, parkeerplaatsen buiten, een goed ontworpen tuin, wandelpaden en sociale voorzieningen.

Soorten appartementen

Duplex appartementen met 3 slaapkamers hebben een woonkamer, een aparte keuken, een open keuken, 2 en-suite badkamers, een toilet, 2 balkons en een terras.

Duplex appartementen met 4 slaapkamers hebben een woonkamer, 2 aparte keukens, een kleedkamer, 3 en-suite badkamers, een toilet en 2 balkons.

Luxe appartementen zijn voorzien van douche, spotverlichting, aardgas, laminaat en keramische vloeren, keuken- en badkamerkasten, video-intercom, dubbele beglazing PVC en stalen deur.

Algemene Kenmerken van Luxe appartementen met zeezicht in het centrum van Yalova

Appartement / Yalova / Kadikoy

ZwembadIn een complexParkeerplaatsTuinDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrum
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement152.300 €4+1 Appartement160.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Smaakvol Ontworpen 4+1 Vastgoed in TermalSmaakvol Ontworpen 4+1 Vastgoed in Termal98.700 €4+1 dpTermal / YalovaModerne Appartementen te Koop 50 m Naar de KustModerne Appartementen te Koop 50 m Naar de Kust94.400 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Cinarcik / YalovaSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van YalovaSleutelklaar appartementengebouw in het centrum van Yalova226.300 €10+4 (1+1, 3x3+1)Centrum / Yalova