Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum

Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / ObaLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Alanya / Oba - videoLuxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-1Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-2Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-3Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-4Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-5Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-6Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-7Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-8Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-9Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-10Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-11Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-12Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-13Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-14Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Interieur Foto-15Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-1Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-2Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-3Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-4Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-5Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-6Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-7Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-8Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum, Vloer Plannen-9
Prijs vanaf 139.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Oba
 • 70 m² - 390 m²
 • 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1
 • 2018
 • 5
 • Istapklaar
 • 200 mt
 • 800 mt
 • 39 km
Immo nr. ALN-222

Luxe Appartementen te Koop op Wandelafstand van het Stadscentrum

Luxe appartementen te koop in Alanya bevinden zich in Oba en liggen dichtbij veel sociale voorzieningen en het stadscentrum.

Luxe appartementen te koop in Oba liggen dichtbij vele sociale voorzieningen zoals de markten, winkels, cafés, restaurants, bars, geldautomaten, moskee, banken, apotheken, gemeenschapskliniek, parken, openbare bazaar en bushaltes. Bovendien zijn deze appartementen te koop in Alanya op 800 m van het strand, 200 m van het stadscentrum en de dichtstbijzijnde winkelentra, 300 m van de openbare bazaar, 500 m van het dichtstbijzijnde ziekenhuis, 39 km van Gazipasa luchthaven en 128 km van de internationale luchthaven van Antalya

Het luxe appartementencomplex in Alanya bestaat uit 9 blokken met in totaal 5 verdiepingen en 100 appartementen. Dit complex biedt tevens veel faciliteiten zoals een goed ontworpen tuin, een buiten zwembad, een overdekt zwembad met verwarming, glijbanen, een fitnesscentrum, een Turks bad, een sauna, een parkeerplaats, liften, conciërge, generator, een kinderspeelplaats en een beveiliging die u 24/7u functioneert.

Er zijn 8 types appartementen te koop in dit luxe complex

1 slaapkamer appartementen zijn 70 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

2 slaapkamers appartementen zijn 115 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een balkon en een toegangsweg.

2 slaapkamers penthouse appartementen zijn 130 m² met een woonkamer, een open keuken, 2 badkamers, een balkon, een terras en een toegangsweg.

3 slaapkamers appartementen zijn 155 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 2 badkamers, 3 balkons en een toegangsweg.

3 slaapkamers penthouse appartementen zijn 230 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 3 badkamers, 2 balkons, een terras en een toegangsweg.

4 slaapkamers appartementen zijn 190 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 2 badkamers, 5 balkons en een toegangsweg.

4 slaapkamers penthouse appartementen zijn 210 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 4 badkamers, een balkon, een terras en een toegangsweg.

7 slaapkamers penthouse appartementen zijn 310-390 m² met een woonkamer, een afzonderlijke keuken, 3 badkamers, 5 balkons, 3 terrassen en een toegangsweg.

Luxe appartementen te koop bevatten vele faciliteiten zoals dubbel glas PVC ramen, TV-satellietsysteem, spots in woonkamers en keukens, witgoed (2000 Euro), airconditioning infrastructuur voor elke kamer en een stalen deur.

Algemene Kenmerken van Luxe Appartementen te Koop in Alanya Stadscentrum

Appartement / Alanya / Oba

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (500-1.000 m.)StadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Appartement139.000 €6+1 Appartement272.000 €%12239.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Direct aan Zee Alanya Appartementen met Sociale FaciliteitenDirect aan Zee Alanya Appartementen met Sociale Faciliteiten138.500 €Std, 1+1, 2+1Kestel / AlanyaUnieke Appartementen Panoramisch Zeezicht in KargicakUnieke Appartementen Panoramisch Zeezicht in Kargicak135.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Kargicak / AlanyaAppartementen met Prachtig Zeezicht in Kestel AlanyaAppartementen met Prachtig Zeezicht in Kestel Alanya139.000 €1+1, 2+1, 2+1 dpKestel / AlanyaRuime appartementen met uitzicht op zee in AlanyaRuime appartementen met uitzicht op zee in Alanya145.000 €2+1Konakli / Alanya