Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya

Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / KestelLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Alanya / Kestel - videoLuxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-1Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-2Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-3Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-4Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-5Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-6Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-7Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-8Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-9Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-10Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-11Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-12Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-13Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-14Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-15Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Interieur Foto-16Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Vloer Plannen-1Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Vloer Plannen-2Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya, Vloer Plannen-3
Prijs 335.000 €Geverifieerde prijs
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kestel
 • 224 m²
 • 3+1
 • 3
 • 2
 • 05/2014
 • 4
 • Klaar om te verhuizen
 • 100 mt
 • 20 mt
 • 50 km
Immo nr. AYT-2101

Top 3 redenen om te kopen

• Aan de kust
• Prachtig uitzicht op zee en kasteel
• Een van de beperkte appartementen met deze kenmerken in de regio

Luxe Appartement met Rijke Complexe Functies in Alanya Kestel

Het duplex appartement is gelegen in het centrum van Kestel, een toeristisch gebied in Alanya. Kestel trekt de aandacht van kopers met zijn zich ontwikkelende horizontale architectuur. Het appartement ligt dicht bij markten, cafés, restaurants, bushaltes en het strand.

Het is een kans omdat een duplex appartement met deze eigenschappen erg moeilijk te vinden is in Kestel.

Het appartement ligt op 20 m van het strand, 100 m van het centrum van Kestel en 50 km van de luchthaven.

Het wooncomplex aan de kust bestaat uit 3 blokken met 5 verdiepingen op 6.300 m² grond. Er is een goed ontworpen tuin, conciërge, sauna, fitnesscentrum, lift, stoombad, café, bar, jacuzzi, Turks stoombad, generator, zwembad, kinderbad, kinderspeelplaats, tennisbaan, basketbal- en volleybalvelden, massageruimte , binnen- en buitenzwembaden, parkeerplaats, een speelkamer met biljart en tafeltennis, een bioscoop, 24/7 beveiligingscamerasysteem en beveiliging.

Luxe appartement in Alanya heeft drie slaapkamers, een groot terras, twee badkamers, een kelder. De hoofdslaapkamer op de bovenverdieping heeft een jacuzzi en een en-suite badkamer. Er is ook een extra kelder op het terras. Op de begane grond is er een grote woonkamer van 48 m² met een open keuken en een balkon. Het appartement heeft in totaal 224 m² en een bruto oppervlakte van 190 m².

Algemene Kenmerken van Luxe duplex appartement aan de kust in Kestel Alanya

Appartement / Alanya / Kestel

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheBadkuipEn-suite Badkamer InternetBalkonOpen plan keukenAan het StrandZeezichtStadscentrumLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorAlanya
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 335.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Duplex appartementen met prachtig uitzicht in AlanyaDuplex appartementen met prachtig uitzicht in Alanya320.000 €4+1 dpCentrum / AlanyaBerg- & Zeezicht Appartementen in het Centrum van AlanyaBerg- & Zeezicht Appartementen in het Centrum van Alanya268.000 €4+1Centrum / AlanyaFrontaal Zeezicht Appartementen Luxe Complex|AlanyaFrontaal Zeezicht Appartementen Luxe Complex|Alanya340.000 €3+1 dpOba / AlanyaKonak Seaside HuizenKonak Seaside Huizen350.000 €1+1, 2+1, 3+1 dpKargicak / Alanya