Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur

Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / BeykozLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Istanbul / Beykoz - videoLuxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-1Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-2Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-3Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-4Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-5Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-6Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-7Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-8Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-9Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-10Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-11Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-12Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-13Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-14Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Interieur Foto-15Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Bouw Fotos-1Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Bouw Fotos-2Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Bouw Fotos-3Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur, Bouw Fotos-4
Prijs vanaf 209.200 €
 • Algemeen Details
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Beykoz
 • 135 m² - 338 m²
 • 2+1, 3+1, 3.5+1, 4.5+1
 • 1
 • 1
 • 06/2021
 • Onder constructie
 • 2 km
 • 40 km
Immo nr. IST-378

Top 3 Redenen om te Kopen

• Unieke uitzichten op de Bosporus en het bos
• 5 minuten naar de Tweede Bosporusbrug
• Eersteklas kwaliteit en een ruime woonkamer

Eersteklas Appartementen 5 Minuten tot Tweede Bosporusbrug in Beykoz, Istanbul

Eersteklas appartementen zijn gelegen in Beykoz, dichtbij alle sociale voorzieningen. Beykoz ligt aan de Aziatische kant van Istanbul. De regio trekt de aandacht met de nabijheid van alle voorzieningen, een prachtig uitzicht op zee en investeringsmogelijkheden. Als u een woning in Istanbul wilt kopen, biedt Beykoz u vele rijke faciliteiten.

Unieke appartementen met zeezicht liggen op 47 km van de luchthaven van Istanbul, 6 km van de Fatih Sultan Mehmetbrug (tweede Bosphrousbrug), 18 km naar 15 juli Martelarenbrug, 40 km naar de internationale luchthaven Sabiha Gökçen, 2 km naar de zee en het bos . Er zijn veel sociale voorzieningen die men nodig heeft, zoals scholen, winkelcentra, restaurants, uitgaansgelegenheden en transportwegen.

Scholen in de regio: Nonnenscholen Beykoz Campus, TED Istanbul college, private Kavacık Uğur middelbare school, privé Paşabahçe kleuterschool, private Kavacık Lalebahçesi kleuterschool, Final kleuterschool en Uğur scholen.

Ziekenhuizen in de regio: Medistate Kavacık hospitaal, Zekiye Ş. Sabri privaat Familie gezondheidscentrum, FSM medisch centrum, privé Beykoz medisch centrum, North Clinics, private Medivia hospitalen en private FSM medisch centrum Madenler.

Winkelcentra in de regio: het winkelcentrum AcrLoft, het winkelcentrum Mega, het winkelcentrum Asya, het winkelcentrum Hedef, het winkelcentrum Kavacık en het winkelcentrum Kalyon.

Het residentiële complex is ontworpen met horizontale architectuur. Het heeft 2 blokken met in totaal 26 appartementen. Het complex bevat veel rijke faciliteiten zoals een binnen- en buiten parkeerplaats, het buitenzwembad, 24-uurs beveiligingssysteem met camerabewaking, fitness- en sportcentra, een overdekte parkeerplaats, een kinderbad, een kinderspeelplaats, liften, een sauna en een Turks bad, basketbalveld en een speciale tuin met wandelpaden. De dakverdieping heeft een ruim terras en een jacuzzi.

Er zijn 4 types beschikbare appartementen in dit complex

2+1 appartementen zijn 135-140 m².

3+1 appartementen zijn 191 m².

3.5+1 appartementen zijn 285-291 m².

4.5+1 appartementen zijn 286-338 m².

Kwalitatieve speciaal ontworpen appartementen zijn uitgerust met eersteklas materialen voor uw luxe levensstandaard. Luxueuze appartementen in Istanbul met zeezicht, balkon, centrale verwarming en een geluids- en warmte-isolatiesysteem.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en betalingsvoorwaarden.

Algemene Kenmerken van Luxe Istanbul Appartementen Verweven met de Zee en Natuur

Appartement / Istanbul / Beykoz

SaunaZwembadIn een complexFitnessParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinBalkonStrand (1-5 km.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen in Hoge kwaliteit Complex in Basaksehir IstanbulAppartementen in Hoge kwaliteit Complex in Basaksehir Istanbul205.600 €1+1, 2+1, 3+1, 4+1Basaksehir / IstanbulBetoverende Bosphorus View Real Estate in Uskudar IstanbulBetoverende Bosphorus View Real Estate in Uskudar Istanbul201.200 €2+1, 3+1, 4+1, 5+1Uskudar / IstanbulLuxe Appartementen met Prachtig Natuurzicht in IstanbulLuxe Appartementen met Prachtig Natuurzicht in Istanbul209.200 €1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1, 4+1 dpBeykoz / IstanbulGoed Gelegen Instapklare Appartementen in Istanbul EyupGoed Gelegen Instapklare Appartementen in Istanbul Eyup213.300 €3+1Eyup / Istanbul