Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul

Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Istanbul / SariyerLuxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Istanbul / Sariyer - videoLuxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-1Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-2Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-3Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-4Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-5Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-6Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-7Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-8Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-9Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-10Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-11Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-12Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-13Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-14Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-15Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-16Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-17Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-18Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-19Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul, Interieur Foto-20
Prijs 5.938.700 €
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Istanbul / Sariyer
 • 350 m²
 • 4+2 dp
 • 4
 • 1
 • 2010
 • 5
 • Instapklaar
 • 10 mt
 • 40 km
Immo nr. IST-412

Top 3 Redenen om te kopen

• Ligging vlak aan de Bosporus
 250 m² ruim terras
 Gelegen in de mooiste regio van de Bosporus

4+2 Penthouse met Adembenemend Uitzicht op de Bosporus in Sariyer, Istanbul

Penthouse te koop is gelegen in Yenikoy, in de wijk Sariyer, Istanbul. Dez regio biedt kopers een rustig leven met een uitstekend uitzicht over de Bosporus met makkelijke toegang tot alle sociale en dagelijkse voorzieningen. Yenikoy is de meest waardevolle regio van Istanbul waar er een uxe levensstijl heerst.

Penthouse ligt op wandelafstand van lokale faciliteiten zoals restaurants, school, markt, hoofdweg, apotheek, moskee, park, pinautomaat en bushalte. Luxe penthouse in Istanbul ligt op 300 meter van de bushalte, 750 meter van het Istınye publliek ziekenhuis, 1,5 km van de Emirgan, 3,3 km van het Istınye Park winkelcentrum, 4,3 km van de Fatih Sultan Mehmet Brug, 4,7 km van de Rumeli burcht en 40 km van de luchthaven van Istanbul.

Penthouse met 4 slaapkamers is 350 m² groot en bevat 2 woonkamers, 2 keukens, 4 badkamers en een terras.

Penthouse is ontworpen met kwalitatieve apparatuur terug te vinden in de garderobekamer en in de keuken. Het penthouse is bovendien uitgerust met een 250 m² ruim terras dat een adembenemend uitzicht over de Bosporus biedt.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit penthouse.

Algemene Kenmerken van Luxe Penthouse met Ruim Terras in Sariyer Istanbul

Appartement / Istanbul / Sariyer

ParkeerplaatsKleedkamerKeukenapparatuurBalkonZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
Bezoek ons kantoorIstanbul
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 5.938.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Appartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar IstanbulAppartementen op Loopafstand van de Zee in Üsküdar Istanbul1.556.000 €3+1, 4+1, 4+1 dpUskudar / IstanbulHotelconcept Istanbul Appartementen Maand/Week VerhuuroptieHotelconcept Istanbul Appartementen Maand/Week Verhuuroptie1.018.100 €Beyoglu / Istanbul