Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Smart Appartementen met VIP diensten

Luxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / HalkaliLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Istanbul / Halkali - videoLuxe Smart Appartementen met VIP diensten, Vloer Plannen-1Luxe Smart Appartementen met VIP diensten, Vloer Plannen-2Luxe Smart Appartementen met VIP diensten, Vloer Plannen-3
: op aanvraag
  • Algemeen Details
  • Istanbul / Halkali
  • 39 m² aan 99 m²
  • Studio, 1+1, 2+1
  • 1
  • 07/2015
  • 30
  • Onder constructie
  • 20 km
Immo nr. IST-079

Smart Appartementen met Speciale Diensten

Luxe smart appartementen zijn onder constructie in Atakent Halkali, een van de snelst ontwikkelende en groeiende wijken in het Europese deel van Istanbul. De wijk, die een moderne uitziende met een geplande urbanisatie heeft gaat het nieuwe gezicht van Istanbul met zijn reusachtige projecten. Arena Toon Centrum en Temapark, de grootste handelspartner, leven en entertainment center in Istanbul, en Kanuni Sultan Süleyman ziekenhuis, de meest uitgerust gezondheidscentrum in de metropool, ligt in de buurt van luxe project. Naast deze, in de wijk zijn er universitaire campussen, diverse sportfaciliteiten, culturele en artistieke centrums en vijfsterren hotels. Met al deze faciliteiten, is Atakent steeds de meest moderne en kleurrijke wijk in Istanbul en de nieuwe showcase van de metropool.

Een enorme pretpark in het hart van Atakent: Temapark!

Temapark wordt gematerialiseerd op 1.600.000 m2 grond als het belangrijkste project in de wijk. Dit enorme project bestaat uit winkelcentrums, commercial eenheden, huizen, hotels en een congrescentrum. De grootste en meest moderne beurs- en congrescentrum in Turkije en de eerste en grootste internationale pretpark bevindt zich ook binnen dit project. In het noorden van Temapark Atatürk Olympische Station en TEM snelweg, in het zuidoosten Atatürk Luchthaven, in het zuidwesten Kucukcekmece Meer en de Zee van Marmara is gevestigd.

Het mooiste meer in Istanbul

Het moderne project stijgt op een wijk met uitzicht Kucukcekmece Meer, dat is een van de twee natuurlijke meren in Istanbul. Met een oppervlakte van 14 km², is dit meer gescheiden van de Zee van Marmara met een ondiepe spit. Vele archeologische opgravingen in de omgeving van het meer. Er zijn toeristische voorzieningen en cafetaria aan het meer kant.

Een wijk die een voordeel in het transport

Atakent Halkali presenteert verschillende alternatieven voor vervoer naar beide kanten van Istanbul. De grootste en drukste luchthaven in Turkije, Ataturk Internationale Luchthaven ligt zeer dicht bij het project krachtens de moderne snelwegen; vervoer naar de toeristische wijken en financiële centra in de Europese en Aziatische zijden van Istanbul is zeer eenvoudig. De derde luchthaven gepland worden gebouwd zal in 20-30 minuten van het project te bereiken.

Een levendige winkelcentrum

Het winkelcentrum bij de ingang van het project zal de mooiste, meest drukke en een ongeëvenaarde handelscentrum in de wijk Atakent met zijn unieke locatie.

Winkelcentrum zal een levendig centrum met zijn boetieks van bekende merken, supermarkt, charcuterie, bankfiliaal, apotheek, medische winkels, cafetaria's en restaurants waar bewoners kunnen voldoen aan al hun behoeften en passeren de tijd aangenaam zijn. Om een grote kans voor investeerders en een bruisend leven voor de bewoners te bieden!

Alles waardevolle komt samen

Luxe project bestaat uit twee torens en vier horizontale blokken, zes blokken in totaal. De torens stijgen in en drieëntwintig dertig verdiepingen en ze bestaan uit 657 appartementen met eigen badkamer en zeven kantoren met een uitzicht op het meer of Temapark Kucukcekmece.

Smart appartementen, V.I.P diensten

Appartement eigenaren in het buitenland wonen kunnen ook gebruik maken van de voordelen van Smart wereld te maken. Zelfs als u niet in Turkije, als een voordeel aan u aangeboden door Smart World, kan u huur of sales processen worden uitgevoerd namens u door gewoon het geven van een paar instructies uitgevoerd.

Door de ondertekening in het wachtwoord beveiligde speciale applicatie, kunt u toegang tot alle informatie over het project in aanbouw, zoals het verslag van landmeting, informatie over materialen en visueel toezicht op de bouwfase van fase.

Gedurende de tijd dat u in uw appartement woont kunt u gebruik maken van de assistent-diensten maken (thuis assistent, weg assistent, consulting, enz), woonplaats dienstverlening (stomerij, huishouden etc.), reisdiensten (reserveringen voor de sociale evenementen in Turkije, ticket aankopen voor binnenlandse vluchten, reisplanning etc.) en de gezondheidszorg (medisch consult, spoedeisende geneeskunde levering enz.). Bovendien kan u de aankoop van een van de economische en multi-optie decoratie pakketten aangeboden door Smart World en technische ondersteuning voor eventuele storingen of reparaties in uw appartement krijgen gedurende de garantieperiode.

In de appartementen in het project leven ontmoet comfort. In alle appartementen is touch screen thuis technologie-infrastructuur gepresenteerd, het vergemakkelijken van het leven.

Studio apartementen: 38,60 - 40,68 m²

1 + 1 appartementen: 56,29 - 135,07 m²

2 + 1 appartementen: 97,12 - 98,45 m²

Woonruimtes floreert de dag

Project herauten een vijf sterren leven met zijn zwembad, zonneterrassen, kinderspeelplaatsen, wandelgebieden, rustplaatsen, pleinen aandacht te trekken met hun authentieke landschap, Zen-tuin, schoonheidssalon, indoor / outdoor parkeergarages en 24-uurs beveiliging. De woning en kantoor diensten die door Bedrijfcommunicatie Systeem is een van de andere voordelen van het project.

Algemene Kenmerken van Luxe Smart Appartementen met VIP diensten

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurInternetOpen plan keukenAparte keukenLuchthaven (0-50 km.)
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

: op aanvraag

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe Appartementen met Zeezicht en MeerzichtLuxe Appartementen met Zeezicht en Meerzicht41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulExclusieve Appartementen op een Centrale LocatieExclusieve Appartementen op een Centrale Locatie41.000 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulBetaalbare Appartementen te KoopBetaalbare Appartementen te Koop41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / IstanbulKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met AfbetalingsplanKlaar om te Verhuizen Appartementen te Koop met  Afbetalingsplan41.500 €Std, 1+1, 2+1, 3+1Esenyurt / Istanbul