Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya

Luxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / KargicakLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - videoLuxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya, Alanya / Kargicak - video
Prijs vanaf 95.500 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Alanya / Kargicak
 • 71 m² - 206 m²
 • 1+1, 2+1, 2+1 dp, 3+1 dp, 4+1 dp
 • 1, 2, 3
 • 1, 2, 3, 5
 • 12/2021
 • 5
 • In opbouw
 • 14 km
 • 200 mt
 • 27 km
Immo nr. ALN-420

Top 3 Eedenen om te Kopen

• Kwaliteit en luxe design
• Op loopafstand van de zee en sociale voorzieningen
• Rijke wooncomplexkenmerken

Comfortabele Vastgoed met een Privéstrand in Alanya, Turkije

Kwaliteit ontworpen vastgoed is gelegen in Kargicak, een van de meest charmante en levendigste buurten in Alanya. Alanya biedt geweldige kansen voor kwaliteitsnormen met een prachtig uitzicht op de zee en de bergen. Het heeft alle diensten van een grote stad en is de ideale locatie voor zowel een eerste verblijf als een vakantiehuislocatie.

Luxe vastgoed in Alanya Turkije ligt dicht bij vele sociale en dagelijkse voorzieningen zoals apotheken, markten, restaurants, openbare bazaars, postkantoren, bushaltes, stranden, enz. Luxe vastgoed ligt op 200 meter van het strand, 1 km van de oude stad Naula, 4 km naar Gold Cable Park, 13 km naar Dim Cave, 14 km naar het centrum van Alanya, 15 km naar het kasteel van Alanya, 27 km naar de luchthaven Gazipaşa Alanya en 130 km naar de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex ligt op een terrein van 3.000 m² en bestaat uit 2 blokken met 5 verdiepingen, in totaal 48 appartementen en 2 winkels. Het complex heeft een hoge levensstandaard gecombineerd met unieke faciliteiten zoals een zwembad, een kinderbad, een aquapark, een binnenzwembad, een privéstrand, een goed ontworpen tuin, een Turks bad, een sauna, een fitnesscentrum, een mini-bioscoop, een speelkamer, een tennisbaan , receptie, barbecueplekken, kinderspeelplaats, overdekte parkeerplaats, 24/7 bewakingscamera en bewakingsdiensten.

Er zijn 5 soorten beschikbare appartementen te koop in dit complex

1 slaapkamer appartementen zijn 71 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

2 slaapkamerappartementen zijn 110 m² met een woonkamer, een open keuken, een en-suite badkamer, een badkamer en 2 balkons.

2 slaapkamer duplex appartement is 141 m² met een woonkamer, een open keuken, een en-suite badkamer, een badkamer, een toilet, een balkon en een terras.

3 slaapkamer duplex appartement is 165 m² met een woonkamer, een open keuken, een kleedkamer, een en-suite badkamer, een badkamer, 2 balkons en een terras.

4 slaapkamer duplex-appartementen zijn 206 met een woonkamer, een open keuken, een kleedkamer, een en-suite badkamer, 2 badkamers, 2 balkons en 3 terrassen.

Appartementen te koop in Alanya zijn uitgerust met hoogwaardige materialen zoals keramische en laminaatvloeren, stalen deuren, jacuzzi, dubbele beglazing PVC, internetinfrastructuursysteem en satelliet-tv-systeem.

Algemene Kenmerken van Luxe Vastgoed in een Paar Stappen van de Zee in Alanya

Appartement / Alanya / Kargicak

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinKleedkamerTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer InternetBalkonOpen plan keukenStrand (0-500 m.)ZeezichtLuchthaven (0-50 km.)
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Modern Ontworpen Appartementen aan Zee in AlanyaModern Ontworpen Appartementen aan Zee in Alanya95.000 €1+1Mahmutlar / AlanyaExclusieve Vastgoed met Uitzicht op Zee en de Rivier in AlanyaExclusieve Vastgoed met Uitzicht op Zee en de Rivier in Alanya95.000 €2+1, 4+1 dpTosmur / AlanyaDirect aan Zee Kwaliteits Appartementen in Alanya TurkijeDirect aan Zee Kwaliteits Appartementen in Alanya Turkije96.000 €2+1, 3+1 dp, 4+1 dpKestel / AlanyaCentraal Gelegen Vastgoed 50mt tot de Zee in AlanyaCentraal Gelegen Vastgoed 50mt tot de Zee in Alanya96.000 €2+1, 3+1Centrum / Alanya