Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya

Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / KonyaaltiLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Antalya / Konyaalti - videoLuxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-1Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-2Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-3Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-4Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-5Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-6Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-7Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-8Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-9Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-10Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-11Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-12Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-13Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya, Interieur Foto-14
Prijs 440.000 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Antalya / Konyaalti
 • 340 m²
 • 3+1, 4+1
 • 3, 4
 • 2
 • 2017
 • Instapklaar
 • 10 km
 • 3 km
 • 18 km
Immo nr. AYT-627

Private en Tweeling Villa's met Rijke Infrastructuur in Luxe Complex

De nieuw gebouwde villa's in Antalya hebben een geweldige locatie in de wijk Uncalı. Uncalı is verbonden met het district Konyaalti. Deze regio is nog dagelijks in ontwikkeling. De streek is een zeer populaire vakantiebestemming voor lokale en buitenlandse toeristen. Het is ook een populaire plek om het hele jaar door te wonen. Konyaaltı biedt alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen.

Alle lokale voorzieningen zoals de cafés, markten, winkels, openbare bazaar, geldautomaten, banken, scholen, ziekenhuizen, apotheken, moskeeën en bushaltes zijn slechts een stap verwijderd. Luxe Antalya-villa's in Uncalı liggen op 3 km van het beroemde strand van Konyaalti, op 10 km van het centrum van Antalya, op 30 km van Kemer, op 27 km van het skicentrum Saklıkent en op 18 km van de internationale luchthaven van Antalya.

Het complex bestaat uit 15 villa's. Er zijn 14 tweelingvilla's en 1 privévilla hier. Villa's te koop in Antalya hebben veel gemeenschappelijke ruimtes zoals de goed ontworpen grote tuin, zwembad, fitnesscentrum, overdekte parkeerplaats, conciërge, 24/7u beveiligngssysteem met bewakingscamera.

Er zijn 2 types beschikbare villa's te koop

Privévilla's met 3 slaapkamers zijn 250 m² met een woonkamer, een open keuken, een toilet, 2 badkamers, een en-suite badkamer, een garderobekamer, een berging, een balkon, een terras en een tuin.

Villa's met 2 slaapkamers met 2 slaapkamers zijn 300 m² met 2 woonkamers, een open keuken, een toilet, 3 badkamers, een en-suite badkamer, een garderobekamer, een berging, een balkon, een terras en een tuin.

De villa's hebben veel opvallende faciliteiten, zoals de privétuin, lift, open haard, jacuzzi, sauna, Turks bad, airconditioning, keukenapparatuur, zonwering, zonne-energiesysteem en TV- satellietsysteem.

 

Algemene Kenmerken van Luxe Villa's met Lift in Nieuwe Trend Regio van Antalya

Villas / Antalya / Konyaalti

SaunaLiftZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTurkse BadTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Villas440.000 €4+1 Villas440.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Luxe duplex villa's met privézwembad in Antalya DöşemealtıLuxe duplex villa's met privézwembad in Antalya Döşemealtı401.400 €4+1 dpDosemealti / AntalyaRuime Vrijstaande Triplex Villa in Kundu AntalyaRuime Vrijstaande Triplex Villa in Kundu Antalya396.400 €6+1 trpKundu / AntalyaSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijlSpeciale Antalya Villa's voor een bevoorrechte levensstijl455.900 €5+1 dpDosemealti / AntalyaInvesteringsvilla's dicht bij de luchthaven en stranden in LaraInvesteringsvilla's dicht bij de luchthaven en stranden in Lara460.300 €4+1 trpLara / Antalya