Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova

Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / KadikoyLuxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Yalova / Kadikoy - videoLuxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-1Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-2Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-3Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-4Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-5Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-6Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-7Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-8Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-9Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-10Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-11Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-12Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-13Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-14Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-15Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-16Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-17Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-18Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-19Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-20Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-21Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Interieur Foto-22Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-1Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-2Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-3Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova, Vloer Plannen-4
Prijs vanaf 165.600 €
 • Algemeen Details
 • 3+1
 • 4+1
 • 6++
 • ZONDER COMISSIE
 • Yalova / Kadikoy
 • 200 m² - 400 m²
 • 3+1 dp, 4+1 dp, 8+1
 • 2, 3, 6
 • 2, 3, 5
 • 2016
 • 3
 • Klaar om te verhuizen
 • 3 km
 • 1,5 km
 • 60 km
Immo nr. YLV-020

Top 3 redenen om te kopen

• De mogelijkheid om op een centrale locatie in het villacomplex te wonen
• Zeezicht en een eigen tuin
• Klaar om te verhuizen en handige betalingsopties

Sleutelklare villa's met privétuinen dicht bij de winkelcentra in Yalova

Luxe villa's zijn gelegen in het centrum van Yalova. Dit gebied is omgeven door alle voorzieningen en groenvoorzieningen. Yalova trekt de aandacht met zijn mooie stranden, het milde klimaat en de nabijheid van Istanbul in de regio Marmara.

Luxe villa's zijn zeer dicht bij sociale en dagelijkse voorzieningen zoals ziekenhuizen, winkelcentra, strand, scholen, universiteit, markten, cafés, restaurants, postkantoren, banken, etc. De villa's zijn op korte rijafstand vele voorzieningen zoals 5 minuten naar Karaca Arboretum, 15 minuten naar de safari, 25 minuten naar de Yalova-watervallen en 40 minuten naar de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen. Yalova-villa's liggen op 700 meter van het winkelcentrum Centra, 1 km van het Private Atakent-ziekenhuis en het winkelcentrum Vakıfbank Kipa, 1,5 km van het strand, 3 km van het stadscentrum en 60 km van de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen.

Het wooncomplex bestaat uit duplex villa's, dubbele villa's, in totaal 22 villagebouwen. Het complex heeft een binnenzwembad, parkeerplaatsen buiten, een goed aangelegde tuin, wandelpaden en sociale voorzieningen.

Er zijn hier 3 soorten villa's beschikbaar

Duplex villa's met 3 slaapkamers zijn 200 m² met een woonkamer, een aparte keuken, een open keuken, 2 en-suite badkamers, een toilet, 2 balkons en een terras.

Duplex villa's met 4 slaapkamers zijn 200 m² met een woonkamer, 2 aparte keukens, een kleedkamer, 3 en-suite badkamers, een toilet en 2 balkons.

Tweelingvilla met 8 slaapkamers is 400 m² met een woonkamer, een aparte keuken, 2 en-suite badkamers, 4 badkamers, 4 balkons en een terras.

Luxe villa's in Yalova met uniek design zijn uitgerust met douche, spotverlichting, aardgas, laminaat / keramische vloeren, keuken- en badkamerkasten, video-intercom, dubbele beglazing PVC en stalen deur.

Algemene Kenmerken van Luxe villa's met zeezicht in het centrum van Yalova

Villas / Yalova / Kadikoy

ZwembadIn een complexParkeerplaatsTuinDoucheEn-suite Badkamer BalkonOpen plan keukenAparte keukenStrand (1-5 km.)ZeezichtStadscentrum
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

3+1 Villas165.600 €4+1 Villas174.300 €6+1 Villas340.700 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Comfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke LeefomgevingComfortabele Yalova Villas in de Natuurlijke Leefomgeving241.800 €5+1, 6+1Termal / YalovaHuizen met privé Turks bad en sauna in YalovaHuizen met privé Turks bad en sauna in Yalova299.300 €5+1 trplxCentrum / Yalova