Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek

Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / CentrumLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Belek / Centrum - videoLuxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-1Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-2Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-3Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-4Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-5Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-6Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-7Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-8Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-9Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-10Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-11Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-12Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-13Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-14Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-15Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-16Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-17Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-18Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek, Interieur Foto-19
Prijs 239.000 €Geverifieerde prijsPrijs update op 4.06.2021
 • Algemeen Details
 • 4+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Belek / Centrum
 • 190 m²
 • 4+1 dp
 • 3
 • 2
 • 04/2011
 • 2
 • Klaar om te verhuizen
 • 4 km
 • 5 km
 • 30 km
 • 1 km
Immo nr. AYT-2149

Top 3 redenen om te kopen

• Mogelijkheid tot privé zwembad
• Bevoorrechte locatie
• In een complex en gemeubileerd

Gemeubileerd vrijstaand huis in een complex dicht bij de golfbanen in Belek

Het huis te koop is gelegen in Belek, het toeristische centrum van Antalya, de regio beroemd om zijn golfbanen. Belek is een actief vakantieoord gedurende het hele jaar en het heeft centra voor sportactiviteiten zoals golf en voetbal. Huis te koop in Belek ligt dicht bij de bushaltes en markten, 1 km naar de dichtstbijzijnde golfbaan, 4 km naar Kadriye centrum en Het Land van Legenden, 5 km naar het dichtstbijzijnde strand, 5,5 km naar Belek centrum, 30 km naar Antalya internationale luchthaven, en 35 km naar Antalya centrum. Als u een huis in Belek wilt kopen, is dit een perfecte keuze voor u.

Het huis met een woonoppervlakte van 190 m² is gelegen op een grondoppervlakte van 392 m². Het wooncomplex heeft een gemeenschappelijk zwembad, een parkeerplaats, een goed onderhouden tuin, conciërge, 24/7 beveiliging, en bewakingscamera. Ook heeft de villa een privé tuin en een privé zwembad.

Het huis bestaat uit 4 slaapkamers, een woonkamer, een aparte keuken, 3 badkamers waaronder een en-suite badkamer, 2 balkons, en een terras. Huis te koop in Belek is uitgerust met een open haard, barbecue, wasruimte, kelder, berging, kleedkamer, airconditioners, automatische rolluiken, satelliet-tv-systeem, internet, keukenapparatuur, en witgoed.

Algemene Kenmerken van Luxe vrijstaand huis met privézwembad in Belek

Villas / Belek / Centrum

ZwembadIn een complexConciergeParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTuinAirconditioningKleedkamerRolgordijnenTV SatellietDoucheBadkuipMeubelenBarbequeEn-suite Badkamer KeukenapparatuurBalkonAparte keukenStrand (1-5 km.)Luchthaven (0-50 km.)
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

 Prijs 239.000 €*Prijs update op 4.06.2021 10:38:28

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties
Ruime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in BelekRuime villa's met privézwembaden dicht bij de rivier in Belek235.000 €4+1 dpCentrum / BelekHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembadHalfvrijstaande moderne villa's in Belek met privézwembad230.000 €4+1 dpCentrum / BelekModerne villa met hoogwaardige apparatuur in Belek KadriyeModerne villa met hoogwaardige apparatuur in Belek Kadriye270.000 €4+1Kadriye / BelekVilla's op loopafstand van het stadscentrum van BelekVilla's op loopafstand van het stadscentrum van Belek299.000 €4+1 triplexCentrum / Belek