Bel ons direkt : +90 532 415 55 63

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul

Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Istanbul / BuyukcekmeceMeerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Istanbul / Buyukcekmece - videoMeerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Istanbul / Buyukcekmece - videoMeerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Istanbul / Buyukcekmece - videoMeerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Istanbul / Buyukcekmece - videoMeerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-1Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-2Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-3Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-4Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-5Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-6Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-7Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Interieur Foto-8Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-1Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-2Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-3Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-4Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-5Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-6Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-7Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-8Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-9Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul, Vloer Plannen-10
Prijs 1.268.000 €
  • Algemeen Details
  • Istanbul / Buyukcekmece
  • 571 m² aan 587 m²
  • 6+1
  • 3
  • 2, 3
  • 2015
  • 3
  • Onder constructie
Immo nr. IST-091

Meerzicht Villas in Buyukcekmece

Meerzicht Villas bevinden zich naast Buyukcekmece Meer. Buyukcekmece Meer is een van de twee natuurlijke Meren in Istanbul, met een oppervlakte van 14 km2. Dit meer is gescheiden van de Zee van Marmara met een ondiep gedeelte. Vele archeologische ruïnes zijn gevonden rond het meer. Er zijn toeristische faciliteiten en cafetaria's van het meer.

U kunt het zwembad, de tuin van de villa en de landschap van het meer samen te kijken vanuit uw villa woonkamer. Alle kamers van de villa's hebben meerzicht. Naast en in de voorkant van villa's zijn er grote balkons. Zij werden geplaatst op een manier die naar het westen zon van de beste hoek te zien.

Technische en Interne Kenmerken van Villas

Meerskant Villas gelegen in 92,470 vierkante meter weelderige gebeid.There zijn 38 villa's met bruto 720 vierkante meter (met tuin). Alle villa's zijn ontworpen met eco-vriendelijk en slim systeem toepassingen mogelijk te maken energiebesparing.

Intelligente automatiseringssystemen worden gebruikt in elektrische en mechanische systemen van alle villa's. U kunt elk apparaat in uw huis via de computer of telefoon commando. Menu toepassingen kunnen worden gedaan dat alle systemen in belangrijke pluggen draaien thuis met een knop in alle platforms.

Bijvoorbeeld wanneer u stap naar salon en duwen om gasten menu met één knop, gordijn van de salon wordt geopend uit, alle lichten eerder aan menu geladen, verlichting van het zwembad en de tuin zal op zijn, zal muziek zijn, zal kamertemperatuur worden geregeld .

Meer Villas produceren hun eigen elektriciteit dankzij windturbine en zonnecollectoren. Dit systeem zorgt voor 15% - 30% energiebesparing per jaar.

Sociale voorzieningen en vervoer

Er zijn zwembaden, fitness, en wellness-centrum, een restaurant, sauna, Turks stoombad en stoombad in de sociale voorzieningen. Er zijn 2 tennisbanen, 1 basketbalveld, 1 speeltuin.

MEV en Duitse middelbare school in de buurt van Lake villa's, zoveel onderwijsinstellingen zoals Cultuur 2000, Fatih Universiteit liggen zo dicht bij de villa's.

Villa's zijn in de buurt van Hezarfen Luchthaven, waar u kunt gebruik maken van diverse activiteiten, op de vlucht training en huur vliegtuig en helikopter.

Er zal een minibus in het complex voor vervoer naar belangrijke centra van de stad en de metro zijn.

Afstand tot sommige centra

Maslak, Levent: 25 minuten

Taksim: 30 minuten

Atatürk Airport: 20 minuten

Hezarfen Airport: 5 minutes

Büyükçekmece Marina: 5 minuten

TEM Highway: 1 km

E-5 snelweg: 5 km

Algemene Kenmerken van Meerovever Villas in Buyukcekmece, Istanbul

Villas / Istanbul / Buyukcekmece

SaunaZwembadIn een complexConciergeFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraTennisbaanTurkse BadTuinAirconditioningKleedkamerTV SatellietBadkuipEn-suite Badkamer KeukenapparatuurOpen plan keukenAparte keukenAan het StrandLuchthaven (0-50 km.)
Verkoop Manager
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

Prijs 1.268.000 €

Kostprijs is in Turkse Lira. Prijzen beginnen prijzen. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt.

GA NAAR
TOP
Similar Properties
Istanbul Vrijstaande HuizenIstanbul Vrijstaande Huizen900.000 €4+1 dp, 5+1 dpBuyukcekmece / IstanbulSleutel Klaar Huizen met Privé Tuin in IstanbulSleutel Klaar Huizen met Privé Tuin in Istanbul786.000 €5+2Zekeriyakoy / IstanbulOrmanada HuizenOrmanada Huizen1.722.500 €6+1Zekeriyakoy / Istanbul