Mobiel +90 532 212 45 90

Bel ons direkt : +90 242 324 54 94

Mijn Favorieten ( 0 )
Bekijk mijn favorieten!

Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne

Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / CentrumModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Edirne / Centrum - videoModern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Interieur Foto-1Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Interieur Foto-2Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Interieur Foto-3Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Interieur Foto-4Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Interieur Foto-5Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Interieur Foto-6Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Bouw Fotos-1Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Bouw Fotos-2Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Bouw Fotos-3Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Bouw Fotos-4Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Vloer Plannen-1Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne, Vloer Plannen-2
Prijs vanaf 27.900 €
 • Algemeen Details
 • 1+1
 • 2+1
 • ZONDER COMISSIE
 • Edirne / Centrum
 • 56 m² - 76 m²
 • 1+1, 2+1
 • 1
 • 1
 • 06/2020
 • 6
 • Klaar om te verhuizen
 • 2.8 km
 • 215 km
Immo nr. EDR-001

Top 3 redenen om te kopen

• Centraal gelegen in Edirne
• Dicht bij het treinstation
• Huurinkomsten garantie

Centraal gelegen 1+1 en 2+1 onroerend goed met hoogwaardig ontwerp in Edirne

Vastgoed te koop in Edirne heeft een centrale ligging te midden van alle voorzieningen. Edirne is de enige stad in Turkije die grenst aan twee landen van de Europese Unie (EU). Gelegen nabij de grenzen van Turkije, Griekenland en Bulgarije, is Edirne een oude stad met een fascinerend verleden als onderdeel van het Ottomaanse rijk. Edirne, met de unieke stranden van de Egeïsche Zee aan de zuidkust, is een zich ontwikkelende stad in Turkije die zeer geschikt is voor investeringsdoeleinden.

Vastgoed in Edirne Turkije ligt dicht bij alle sociale en dagelijkse voorzieningen zoals markten, restaurants en vrachtagentschappen. Saraçlar Street, de belangrijkste autovrije winkelstraat van de stad, ligt vlakbij de Selimiye-moskee en biedt een reeks kleine winkeltjes en boetiekjes. Meer in detail, het onroerend goed ligt op 55 m van Edirne Court House, 400 m van Meriç River, 700 m van Erasta Shopping Mall, 1 km van Trakya University, 2,5 km van Edirne treinstation, 2,8 km van Old City en het stadscentrum, 7 km naar het busstation van Edirne en 215 km naar de luchthaven van Istanbul.

Het wooncomplex heeft een 24-uursbeveiliging, parkeerplaatsen binnen en buiten, een lift en een fitnesscentrum.

Er zijn 2 soorten beschikbare appartementen te koop

De appartementen met 1 slaapkamer zijn 56 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

De appartementen met 2 slaapkamers zijn 76 m² met een woonkamer, een open keuken, een badkamer en een balkon.

Huurinkomsten appartementen hebben keukenapparatuur en een combiketel.

* 1+1 appartementen hebben een maandelijkse huurinkomstengarantie van 1.500 TL; 2+1 appartementen hebben een maandelijkse huurinkomstengarantie van 1.700 TL voor 3 jaar.

Algemene Kenmerken van Modern onroerend goed met huurinkomengarantie in Edirne

Appartement / Edirne / Centrum

LiftFitnessOverdekt ParkeerplaatsParkeerplaatsBeveiliging 7/24BeveiligingscameraKeukenapparatuurBalkonOpen plan keukenStadscentrum
Verkoopagent
TELKENS CORRECTE PRİJZEN

1+1 Appartement27.900 €2+1 Appartement39.000 €

Prijs is omgerekend van Turkse Lira. Wisselkoersen worden dagelijks bijgewerkt. Prijzen beginnen prijzen. Verschillende prijzen op verschillende websites?

HIER GEACCEPTEERD
GA NAAR
TOP
Similar Properties